Дон Мигел Руис в България!

Непрекъснато си говорим за чудесата в ускореното и динамично време, които се слуват толкова интензивно, толкова завладяващо и помитащо всякакви прегради, че едва ни остава дъх да си поемем, нали? Но въпреки тази динамика, яхваме вълната, справяме със всичко, с любов и благодарност и продължаваме да крачим с огромни крачки към следващото ниво от личната си и колективна еволюция.

Едва ли има човек, който да не е чувал за дон Мигел Руиз. Едва ли има човек, който да не е бил докоснат от неговата мъдрост и отключващата сила на петте споразумения към лична сила, свобода, благоденствие, щастие, изобилие.

Не случайно Велика България привлича толкова много велики личности, носещи знания, мъдрост и ключета към по-добър живот, към разбиране, единение и добруване в новия свят. Вече става дума за обмен на информация, на енергия, а не за едностранно предаване на знания.

И така, по същество! Сдбъднахме си поредното чудо! Дон Мигел Руис и Хосе Руис ще бъдат наши гости. Европейското им турне ще добие съвършен и завършен вид точно в България!

03 ноември 2012, София, НДК – запазете тази дата в календара си! Това е събитие, което едва ли бихте искали да пропуснете!

За първи път в България световноизвестните автори и лектори дон Мигел Руис и дон Хосе Руис ще представят споразуменията – прости и мощни принципи, приложими както за личностно развитие, така и за развитие на организациите. Четирите споразумения и Петото споразумение синтезират високоразвитото познание на толтеките – общност на учени жени и мъже в древно Мексико,  представено по модерен начин от техните наследници Мигел и Хосе Руис за нуждите на 21-ви век.

Участието им ще бъде разделено на два отделни семинара:

1. семинар „Четирите споразумения: Практическо ръководство за лична свобода“, 03.11.2012 г. от 9 до 12:30 ч. Семинар на дон Мигел Руис с участието на дон Хосе Руис.

2. семинарПетото споразумение: Практическо ръководство за  самоусъвършенстване, 03.11.2012 г. от 14 до 18:30 ч. Семинар на на дон Хосе Руис с участието дон Мигел Руис.

Можете да изберете регистрация за двата семинара заедно, или само в един от тях.

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК И СЕГА – ПРОМОЦИОНАЛНИ НИСКИ ЦЕНИ!

Последна възможност за преференциална цена за регистрация! Възползвайте се от промоционалните цени Сега! (Към 31 октомври  2012 остават по-малко от 10 билета на промоционална цена!)

 

Вид регистрация Преференциална цена
последен шанс за закупуване преди семинара!

Редовна цена след
Промоционалния период
Участие в двата семинара:1. семинар „Четирите споразумения:
Практическо ръководство за лична свобода“ 2. и в семинар „Петото споразумение:
Практическо ръководство за самоусъвършенстване“,
03.11.2012 г.Семинари на дон Мигел Руис и дон Хосе Руис.
Стандартна регистрация
120 лв.
(спестявате 60 лв.)
180 лв.
Участие в двата семинара:1. семинар „Четирите споразумения: Практическо ръководство за лична свобода“ 2. и в семинар „Петото споразумение: Практическо ръководство за самоусъвършенстване“, 03.11.2012 г.Семинари на дон Мигел Руис и дон Хосе Руис.VIP регистрация
с осигурено място на предните редове пред сцената
190 лв.
(спестявате 50 лв.)
240 лв.
Участие само в един семинар по избор:1. семинар „Четирите споразумения: Практическо ръководство за лична свобода“, 03.11.2012 г.Семинар на дон Мигел Руис с участието на дон Хосе Руис.Или в:
2. семинар „Петото споразумение: Практическо ръководство за самоусъвършенстване“, 03.11.2012 г.Семинар на на дон Хосе Руис с участието дон Мигел Руис.Стандартна регистрация
105 лв. 105 лв.
Участие само в един семинар по избор:1. семинар „Четирите споразумения: Практическо ръководство за лична свобода“, 03.11.2012 г.Семинар на дон Мигел Руис с участието на дон Хосе Руис.Или в:
2. семинар „Петото споразумение: Практическо ръководство за самоусъвършенстване“, 03.11.2012 г.Семинар на на дон Хосе Руис с участието дон Мигел Руис.VIP регистрация
с осигурено място на предните редове пред сцената
135 лв.
(спестявате 30 лв.)
135 лв.

*Броят на местата с преференциална цена е ограничен. Организаторите си запазват право на промяна на цените без предварително известие.

** При желание можете да получите специален персонален сертификат за участие в семинара (цена 10 лв. ). Моля заявете го изрично.

 

Първото споразумение: Бъди безгрешен в словото си

„Винаги, когато чуем мнение и му повярваме, ние сключваме споразумение и то става част от мирогледа ни… Да бъдеш безгрешен означава да не вървиш срещу самия себе си. Когато си безгрешен, поемаш отговорността за действията си, но не се съдиш или виниш… Да бъдеш безгрешен в словото си означава да не използваш словото срещу себе си. Използваме словото, за да ругаем, да обвиняваме, да намираме виновни, да унищожаваме. Ако се разгневя и чрез словото си ви изпратя цялата си емоционална отрова, аз използвам словото срещу самия себе си.“

– дон Мигел Руис

Второто споразумение: Не приемай нищо лично

“Аз не се интересувам от вашата преценка за моята личност и мнението ви не ме засяга.  Не, не го приемам лично. Каквото и да мислите, каквото и да чувствате, знам, че това си е ваш проблем, а не мой. Така виждате света. Не е нищо лично, защото се занимавате със себе си, не с мен. Другите ще имат свое мнение в съгласие със своята система от вярвания, така че онова, което мислят, всъщност не се отнася до мен, а до самите тях.”

– дон Мигел Руис

Третото споразумение: Не прави предположения

„Предполагаме, че всички възприемат живота като нас. Предполагаме, че другите мислят, чувстват, преценяват и обиждат като нас… Ние правим предположения и за себе си и това поражда много вътрешни конфликти.“

„Целият свят на контрол между хората е свързан с правенето на предположения и приемането на нещата лично… Тъй като се боим да поискаме изясняване на нещата, правим предположения и вярваме, че сме прави в заключенията си; после защитаваме предположенията си и се опитваме да изкараме другите виновни.“

– дон Мигел Руис

Четвъртото споразумение: Винаги прави най-доброто, на което си способен

„Когато винаги правите най-доброто по силите си, вие действате. Да правиш най-доброто, на което си способен, означава да предприемаш нещо, защото го обичаш, а не защото очакваш отплата… В главата ти може да има много велики идеи, но промяната идва единствено с действието. „

„Кажете „не“, когато искате да кажете „не“, и „да“, когато желаете да кажете „да“. Вие имате правото да бъдете самите себе си. А ще бъдете самите себе си, само когато правите най-доброто, на което сте способни. Не ви е необходимо познание или велики философски концепции. Не ви е необходимо другите да ви приемат.“

– дон Мигел Руис

Петото споразумение: Бъди скептичен, но се научи да слушаш

„Знаете, че хората говорят със символи, а символите не са истина. Символите са истина само тогава, когато се съгласяваме с тях, но не и защото такава е действителната им същност… Когато се научите да слушате, разбирате значението на символите, които хората използват; разбирате историята им и комуникацията се подобрява значително.“

– дон Мигел Руис и дон Хосе Руис

httpv://www.youtube.com/watch?v=are-LhEDLqk&feature=plcp

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

8 Comments

 • niki
  Отговор

  Здравейте! Това чудесна новина, не всеки ден идва човек от такава величина. Едно мъничко камъче само ни влязло в обувката. Това е евтиния трик за привличане на клиенти, използван от организатора – рекламиране на цената без ДДС. ЗАЩО?! Необходимо е да само погледнеш в сайта на Дон Мигел Руис в програмата му не се забелязва някъде другаде да има такива изпълнения. Но в БГ винаги следва да е различно, да се отличаваме, ама с какво само. Следва въпросът дали това е редно, т.е. изписването на цена да епо такъв подеждащ начин? Отговор: Може да като те траят. Ние сме толерантен народ.

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Здравейте, Ники.

   Ако имате въпроси как и защо фирмата организатор Проджекта обявяват по даден начин инициативите си – обърнете се към тях.

   Надявам се след многократните ни разговори и да сме изяснили въпросите по отношение на заплащането. С най-добри пожелания, Мартина

 • niki
  Отговор

  Благодаря Ви Мартина!
  Вече всичко ми се изясни. Това е отлична новина,че сте договорили през вашият сайт да се закупят билети по-евтини от тези на организатора. Вярвам,че балансът вече се е възстановил. Хубава вечер. И повече СВЕТЛИНА. В отношенията.

 • Галя Калинова
  Отговор

  Здравейте!Ние сме група от около 6-7 (може и 10-т)човека от едно йога студио в гр.Пловдив, които искаме да посетим това прекрасно мероприятие!Можем ли да се договорим за някакви допълнителни отстъпки от Ваша страна (като група) или направо всеки да се спасява както може , попълвайки Вашите форми, публикувани в сайта?!Говорим за ВИП местата!И ако може да ни дадете някакъв тел. за връзка с Вас!Предварително Ви Благодаря за отговора!

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Здравейте, Галя. Да, разбира се, че можем да коментираме темата. Посоченият горе телефон може би се губи в цялата информация. Ето тук можете да ни намерите: 0887628882. Останали са малко билети на промоционални цени, затова ще очаквам да се чуем при първа възможност.

   Поздрави,

   Мартина Иванова

 • light worker
  Отговор

  Imali vse oshte namaleni bileti?

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.