Път към Светлината-водени медитации от мен за вас!

Много съм развълнувана и щастлива да споделя тази новина с вас, приятели. Многократно ме подтиквахте да запиша медитации, многократно енергията, която ни завладяваше по време на семинарите ни ме подбутваше в тази посока, но все си казвах “Ама как да стане, това не е за запис вкъщи, а и кои точно медитации да запиша?” Както често казвам – на Вселената не й трябва да ви обяснява кое как да стане – тя просто иска точна, ясна и конкретна поръчка – намерение. И нещата се развиха така шеметно бързо и неусетно – без да имам време да включа разума – медитациите дойдоха като информация, съдържание, поредност – изкарах ги през ченъл и накрая се оказа, че са така съвършено създадени, че нямаше как да не се усети висшата намеса. Е, намерението го имаше, но то се оказа не просто намерение, ами сериозна задача.

Вече започнах да разпознавам много ясно критично важните задачки, пращани oт Духа. Има едно много осoбено настояване, макар и нежно, но категорично. Нещата се случват в поредица от чудни синхроничности, изключително бързо, физическото тяло не знае умора и дори ако под някакъв предлог се опитам да шикалкавя и забавям нещата, нещо се случва, някой ме подбутва и ща-не ща – работата е свършена. Невероятни дни, наситени с толкова любов и трансформираща енергия.

И така, водена от този порив и от вашите желания, най-сетне реализирах този проект. Двата диска с водени от мен медитации, записани в професионално студио, създадени с много любов, с пълна отдаденост и благодарност към всички вас, които сте на пътя на най-великото пътешествие, познато в тази Вселена.

Двата диска съдържат 5 водени от мен медитации, 5 лесни стъпки през лично изцеление, активиране и интегриране на новите енергии и свързване с Единното Съзнание. Това е пълен и завършен Наръчник за Лично и Планетарно изцеление и извисяване, пълен комплект от последователни стъпки, всичко от което се нуждаете за да достигнете до едни нови висоти на собственото си осъзнаване. От семинарите ни вече познавате мощта на вибрациите, които достигаме, когато сме заедно в медитация. Сега вече можете да ги имате и в къщи, във всеки момент, когато искате да стигнете до онова състояние на пълно осъзнаване. Безценен помощник по пътя към Светлината.

Информацията, която слезе за тези дискове отново акцентира върху петиците – деня в който бяха записани беше 5-ца, 5 медитации, разменна стойност, която се редуцира до числото 5 – мощен знак и покана за вашата пълна трансформация, нова и смела стъпка по личния ви път към Светлината. За мен е чест да бъда част от вашето пътешествие.

Можете да ги поръчате от ТУК.

Съдържание на дисковете:

CD1:
1. Медитация за отработване на страховете. изграждане на светлинно тяло.
2. Медитация за проявление на здраве, щастие, любов, изобилие.
3. Медитация за свързване с Източника. Активиране на новите светлинни кодове.

CD2:
1. Медитация за изцеление на Земята.
2. Медитация за обединение в Единното Съзнание.

Вземете този дар от Духа и го използвайте по най добрия начин, за най-висшето ви благо. Ще се радвам да споделяте впечатления, опитности, изживявания, гледки, звуци, форми и мисли, до които достигнете. Нали знаете – в това пътешествие сме заедно. Съвършени сме, но все още не сме цялостни. Ще достигнем онази изначална  цялостност, когато отново се върнем към Безусловната Любов – в Единното Съзнание. На добър път!
~ ♥ ~ ♥~ ♥ ~ ♥~ ♥ ~ ♥~ ♥ ~ ♥~ ♥ ~ ♥~ ♥ ~ ♥~ ♥ ~ ♥~ ♥ ~ ♥~ ♥ ~ ♥~ ♥ ~ ♥

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

13 Comments

 • NownessKatina
  Отговор

  Марти, чудесно :-)♥ Ще се радвам да ги чуя, с твоя глас.

 • Ангелина Димитрова
  Отговор

  Нямам търпение да ги получа и да им се насладя…

 • Ангелина Димитрова
  Отговор

  Нямам думи, Марти! Ти си уникална…Толкова много те обичам, че отново нямам думи. Бъди щастлива и винаги тази успешна жена, която познавам. Тези дискове са моята надежда, за едно по добро бъдеще на моя живот, и на всички около мен. Какво да ти кажа, Прекрасна си!

 • лалита
  Отговор

  Искам горещо да благодаря за невероятното преживяване, което получих благодарение на дисковете. Сигурна съм, че често ще си ги слушам и ще им се наслаждавам.

 • Венци
  Отговор

  Една отговорна и красива аудио крачка напред в развитието ни. Прекрасен Наръчник!!!

 • vanina
  Отговор

  МАРТИ, приеми огромната ми благодарност за дисковете ! Реших за себе си, че е крайно време да преодолея преградата, която си поставям пред техниките за медитиране.Почти моментално попаднах на твоето предложение в сайта ти.Съвсем скоро прочетох и книгата на Сал Ракели -ИЗМЕНЕНИЯТА НА ЗЕМЯТА И БЪДЕЩЕТО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО,което оказа огромно въздействие върху мен.Така всичко се подреди по най-добрия начин… темите, които ти си подбрала за медитациите бяха точно това, което исках.А сега конкретно за преживяването си…ПЛАКАХ…БЕШЕ РАЗТЪРСВАЩО !…ВЕЛИКО БЕШЕ !..БЛАГОДАРЯ ТИ !!!!

 • Martina Ivanova
  Отговор

  Приятели, благодаря ви, че споделяте усещанията и впечатленията си. Знам, че енергията по време на медитациите е много силна, аз самата бях в невероятно състояние, докато записвах и преживяванията ми бяха неописуеми. Но все пак онази човешката част в мен някак си иска да чуе потвърждение, че всичко е точно така. Благодаря!

  За тези които искат да чуят sample, ще кача цяла медитация – видео запис от проведените до сега семинари. Просто изисква време и съвсем малко техническа подготовка. 🙂

  Благодаря ви, бъдете светлината, която сте!

 • Николай
  Отговор

  Здравей Мартина
  Получих дисковете и искам да ти благодаря за това ,че те има.
  Аз съм начинаещ в медитирането ,но искам да споделя,че като ги слушам се чувствам фантастично.Прекрасно е да знам ,че живея в един свят с хора като теб.
  Още веднъж едно голямо Благодаря.

 • Галин
  Отговор

  Здравейте,
  Правя медитациите редовно и са невероятни!
  Бих искал да попитам следното: Дали една медитация не би имала по-голям ефект, ако се прави в даден ден и час от много хора едновременно, пък било то и всеки у дома си или където се намира? Ако е така можем да се уговорим за веднъж месечно или седмично и да си обединим усилията.
  Благодаря много!

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Винаги силата на колективното съзнание, обединена в една идея, една енергия, независимо от географската локация е многократно по-голяма.

   Бях наченала една инициатива за обща медитация за Земята в определен час, после миедитация за Ади, която е болна… не знам дали би могло да се направи сериозна организация за всеобща медитация основана на тези в диска. Зависи от вас – хората! Има ли достатъчно желаещи да създадем такава обединяваща инициатива?

   Иначе медитации съвсем скоро ще правим заедно, на живо. От септември стартираме светлинна школа, с вечерни беседи, срещи и медитации. Съвсем скоро ще пусна анонс за първите срещи и цялата идея.

   Сърдечни поздрави!

 • Aнна Лазарова
  Отговор

  Отдавна ровя тук и там за да търся хубави водени медитации на български и до сега не бях попадала на нещо така наистина стойностно. Слушала съм на руски, на английски някои читави неща, но за медитация е най-добре да се възприема на майчиния ти език, за да се изключи максимално напрягането от дори неуловимата умствена дейност.
  Не знам от къде да започна и как да изразя с думи това, което е неизразимо по такъв начин… Тези дискове са едни диаманти !!! Това е едно от най-хубавите и ценни неща, с които съм се сдобивала от години. Надминаха всички мои очаквания… Направени са професионално, с перфектния музикален фон, с топлия нежен глас на Марти, която се е раздала от дъното на душата си, вложила е толкова много любов…, толкова много от всичко, което тя Е…
  Ето… , както и да го подхвана излиза несравнимо суховато и далечно от това, което искам да изразя…
  В тези два мънички диска е събрано толкова много любов, светлина, Един-Е-Ние ,такива дълбоки емоции… Те не само, че са перфектен инструментариум за духовна работа и израстване, а са направо като блестящо луксозно и комфортно такси за висшите измерения… Те са истински проникновения, откровения, истинско духовно преживяване, което винаги може да е на една ръка разстояние от всеки , който ги има.
  Слушайки ги за пръв път не можах да игнорирам напълно преценяващия и опознаващ новото и непознато ум и бях просто много възхитена, наслаждавах се , но не успях да се отдам напълно в потапянето на това брилянтно духовно пътешествие. Все още някъде дълбоко в мен тайно разсъждавах…  Но с всеки следващ път се освобождавах все повече и преминавах отвъд… Божествено е ! Марти е родена за тази работа – да води медитации – това е то ! Не на всеки се отдава много добре – я поради тембър на гласа, я поради някакво пастирско / от сорта – АЗ – вещия терапевт сега ще ви светна от височината на моите познания… /или не дай Боже високомерно професионално отношение към аудиторията, я в ненамирането на подходящите думи в подходящия миг . Тук има едно дълбоко искрено преживяване и раздаване, което не може да не ви докосне. Тук е събран такъв огромен енергиен заряд от Светлина, Любов, Състрадание… Има такава сила, която те води така деликатно и грижовно, подава ти и двете си ръце, за да ти помогне да се измъкнеш от „низкото”, да се издигнеш на горе… Вълшебно е !
  Дано повече хора успеят да се докоснат до това съкровище и да го ползват като една златна врата, през която винаги могат да прекрачат , за да достигнат още по-далеч по пътя по който сме тръгнали… Като едно наше лично Райско местенце в компанията на един ангел 
  Който познава лично Марти и е имал щастието да присъства на водени от нея групови медитации на някой семинар или друго събитие има представа за какво говоря, въпреки че в тези дискове е надминала себе си… Ако пък не я познавате чрез тези дискове ще я опознаете и усетите така добре, че ще я чувствате като стар , доверен добър приятел… Защото не може да не я почувствате, не може да не ви докосне дълбоко с това преживяване, което тя има в тези медитации и силата , която излъчва докато ви води на това фантастично пътешествие 
  Много хора сега подочуват , четат , запознават и се интересуват от Квантовата синхронизация. Е, тук и това го има, защото едната от медитациите е основана на този метод/ втората мисля /.
  Не зная дали аз успях да ви предам достатъчно добре моето впечатление и изживяване, има неща които е трудно да се облекат в думи… Само зная, че тези дискове са много ценни за мен и бих искала повече хора да могат да им се насладят, да ги ползват като трамплин , като лична персонална помощ в ежедневната си духовна работа. Искам да ги препоръчам или подаря на всички, които познавам – това е перфектният подарък – дори и за хора, които не се занимават с духовност – на всеки биха били полезни , стига да ги чуе поне един-два пъти , да се отпусне и да усети това прекрасно докосване – ума може и да не възприеме, но сърцето непременно ще усети… А и кой няма нужда от релакс , от споделена дълбока емоция , от сваляне на всички ежедневни маски и опознаване дори на собствената ни душевност и чувствителност , от ревизия на страховете и някои други дребни косурчета 
  Дано да има и още !  Поръчвам 😉 и ще чакам 
  Благодаря ти Марти ! Дори и само тези дискове с медитации да беше направила в живота си – пак щеше да е много, това което си дарила на търсещите хора, защото както всички знаем книгите , семинарите, курсовете са много полезни, но решаващия фактор за духовно израстване остава личната индивидуална качествена духовна практика.
  А ти правиш още толкова много великолепни неща ! Благодаря от сърце !

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Ани.. аз… онемявам просто. Толкова е трудно човек да се изразява с думи. Как да благодаря с думи, без да изглежда плоско? 🙂 Благодаря ти, направо ме разплакваш от радост 🙂 Ето това ме мотивира да вървя още напред – когато знам, че наистина има полза за Цялото. Благодаря! Обичам те, обичам ви! ♥

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.