Ангели за Ади – колективна изцелителна медитация!

Приятели,
Информацията за Ади вече заля цялото информационно пространство. Младото момиче е покосено от коварна болест, а всяка минута и всяка искрица живот изтичат като песъчинка в пясъчен часовник на Ади…

Можете да помогнете както решите – с дарителски смс до номер 17 777 (за абонати на Глобул, Виваком и МТел), с текст DMS ADI, или с дарение директно от страницата на АДИ http://www.adelinakodjabasheva.com/

или тук:
http://www.facebook.com/HelpAdi

http://spravedlivostbg.com/pages/page3/helpadi.html

А сега призовавам всички вас – и онези, които се зоват работници на светлината, и вас, които си мислите, че нищо не зависи от вас, че не сте достатъчно добри, смели, опитни… всичко това е илюзия, отърсете се от етикетчетата! Всички сме чудотворящи искри божествена светлина и всичко заедно, обединени от колективното намерение и енергия можем да помогнем на Ади.

Хайде, земни АНГЕЛИ, събирайте се! Спешен зов!

Призовавам ви всеки ден от утре насетне в продължение на един месец от 22 до 23 ч. българско време (от 19.07.2012) да влизаме в колективна медитация с намерение да пребиваваме в сърцата си, да бъдем абсолютно центрирани, да сме в онова състояние на абсолютна неограниченост, там, където се зараждат всички енергии, всички намерения, всичко което Е. Така ще я подтикнем и нея  чрез нас да бъде и тя в това състояние, откъдето може да вземе решение за изцеление. Ако душата й е направила избор да продължи да живее тук и сега, в това тяло – чудесно. Ако не.. най-малката полза за всички вас ще бъде да изградят навик да пребивават в центъра си, от където могат да творят реалността си.

Събитие във фейсбук: https://www.facebook.com/events/139205142884467/

Ето една от най-прелестните музики, създавани някога, които да ви бъдат фон в медитацията: http://www.youtube.com/watch?v=zV9Li2M05O0

Всички, които сме били на семинарите на Мартина и Тенислав – знаете как да влизате в състояние на пълно осъзнаване. Знаете как да правите квантова синхронизация. Възнамерете да помогнете на Ади, вгледайте се в снимката й, в очите, потърсете живота. И после влезте в Квантова синхронизация – ЗА НЕЯ!

За онези, които не знаят как: Възнамерете, че това, което правите го правите именно за този човек, с намерение да постигне изцеление. Седнете, или легнете в покой. Начинът да влезете в състояние на чисто осъзнаване, за да направите на Ади квантова синхронизация е следният: Поставете ръцете си на някаква повърхност – например на коленете. Съсредоточете цялото си внимание върху усещаниета само на дясната си длан – само сензитивни усещания – допир, топлина, хлад, влага, туптене, пробождане. без мисъл, само чисто безпристрастно наблюдение. След това насочете вниманието си върху лявата си длан (можете да използвате и само по един пръст, ако ви е по-лесно да се съсредоточите). След това наблюдавайте едновременно и двете си ръце. без мисъл, без изращане на енергия – просто наблюдение на двете ръце и чисто сензитивните усещания. Ако мисълта ви хукне нанякъде – просто леко и кротко връщайте вниманието върху двете ръце.

Ще започнете да усещате една тишина, мир и спокойствие, които могат да нарастнат до блаженство. Това благо чувство ще се появи някъде в гърдите, или корема. наблюдавайте и трите точки – благото чувство и двете ръце. Нищо повече.

Това е състоянието на чисто осъзнаване – там минавате под нивото на енергията, под нивото на частицата, вълновото ниво. там се заражда всичко.

Когато правите това с мисъл и намерение за Ади, вие увличате и привеждате и нея в това състояние. Нищо повече не й е нужно, за да постигне изцеление.

Ако все пак по някаква причина предложеният метод не е по вашият вкус, не ви се получава, не резонира с вас – просто правете онова, което можете, усещате за правилно. Отпуснете се в покой и разпалете чувство на любов и благодарност в себе си. Не изпращайте енергии, мисли, очаквания. Просто пребивавайте в центъра си, в състояние на любов и благодарност.

Всеки може да го направи. Нека бъдем заедно, нека се обединим в тази мисия! Готови ли сме да се слеем в Единното Съзнание? Ето възможност да проверим до къде сме стигнали!

httpv://www.youtube.com/watch?v=zV9Li2M05O0

Моля ви, споделете тази публикация! Нека я разпространим възможно най-далеко, нека привлечем цял град от Ангели!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.