КРИОН – Ветровете на промяната. Представяне на Книга – Марина Мечева

    КРИОН – ВЕТРОВЕТЕ НА ПРОМЯНАТА
    Представяне на Книга – Марина Мечева

    София, 15 юни 2012, 18:30 часа
    Гранд Хотел София, зала София, вход Свободен

    “Приветствам ви, скъпи мои, АЗ СЪМ Крион от Магнитната служба.

    Любовта, тя е съзнанието, което тепърва се разгръща пред вас, мили деца на светлината, но колко време ще отнеме на онези, които носят кодовете за това какво е Любовта, да си спомнят кои са? Това е важно, защото, спомнят ли си, тогава изворът ще потече и без да спира ще се лее, и ще напива, и ще изпълва онези, които търсят Любовта, защото само така животът продължава.

    Любовта, тя е силата, която извира от сърцата на онези, които, осъзнали същината на живата енергия, търсят и намират себе си отново и отново, за да познаят едната истина, която е и Бог. Истината за това, че човешкото сърце е дарено с проникновената, съзидателна сила, която изцелява онова, което не е светлина, за да създаде онова, което изпълва нощта.

    Любовта, една е тя Любов, и съкровена е! И онези, които си я спомнят, ще бъдат благословени много отвъд дните си на тази планета Земя. Мили деца на светлината, обединете се, спомнете си, за да можете да продължите онова, което толкова отдавна започнахте – заедно.

    Светлината на планетата се събужда, както никога досега, без значение колко тъмна изглежда нощта. И розата изгрява в сърцата на онези, които се подготвят за Новата Земя. Новата Планетарна Решетка се изгражда чрез онези, които си спомниха Любовта и смирението, и силата в смирението, защото там сърцата намериха единството, което всъщност е и свободата, и Бога, и Цялото.

    Мили деца, спомнете си онова начало, което ще свърже планетите и галактическите пространства по онзи специфичен и цялостен начин, който бе начертан от съществата от бъдещето. Онези от вас, които са част от този план, ще си спомнят и ще начертаят картата, която ще посочи пътя на онези, които търсят пътя в нощта.

    Във вас е и сила, и светлина, и осъзнатост. И само там, в самото начало, в самото Цяло, ще откриете онова, което дирите, защото то бе закриляно и скрито дълбоко в ДНК до тези времена само за да бъде намерено от призваните, от позналите Любовта.

    Ние оставаме в това пространство, което ще ви покаже как да поемете следващата крачка в своя следващ момент на съществуване, където Цялото ще си спомни чрез вас накъде да обърне Ветровете на Промяната.

    Взехте ли решение? О, да, и точно затова най-доброто в историята на човечеството предстои …

    И това е точно така.”

    Крион

    Информация на тел: 088 88 11 252; info@kryonbg.infо Фейсбук събитие

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

5 Comments

 • donka
  Отговор

  Споделям учението на този СВЕТЪЛ ДУХ КРИОН

 • Kristina
  Отговор

  От къде мога да се сдобия с тази прекрасна книга?

 • Kristina
  Отговор

  Отново искам да попитам от къде мога да се сдобия с тази прекрасна книга? Много искам да я прочета! Благодаря!

 • Martina Ivanova
  Отговор

  Кристина, хиляди извинения, че съм пропуснала да отговоря първия път. Някак ми е убягнало!
  Оказа се, че книгата я няма в книжарниците, а се разпространява на ограничен кръг семинари и събирания, което е голям пропуск.
  Говорих днес с Марина и ще постараем да осигуря бройки, които поне през сайта да се разпространяват. АКо това е истинският ви мейл, веднага ще пиша, щом се сдобием с наличности.
  Поздрави!

  • Kristina
   Отговор

   Благодаря ти искрено! Непременно бих искала една бройка, може да се свържеш с мен на посочения в този “reply” мейл. Наистина е жалко че не е по-достъпна, аз я видях на един от семинарите ви миналата година, прочетох няколко странички и все съжалявам че не си я взех тогава, но мислех че ще мога да я открия после. Така е трябвало да стане де, сигурно не ми е било времето за нея. Но чуството което имах докато четях книгата тогава не съм забравила – думичките дори на хартия лъхаха огромно количество любов… 🙂

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.