“Мечтай!Бразилия” Една благо_дарителна фотографска изложба

Здравейте, мечтатели!

В прекрасна синхрония и допълване е поканата ми с вчерашния материал за мечтите. Хайде днес да продължим да мечтаем – заедно! Днес ще открехна врата към магическия свят на един от най-успешните мечтатели, които познавам. Неговите мечти не признават граници и ограничения, мечтае на едро, мечтае смело.. а най-изумителното е, че сбъдва тези мечти! И не само своите, а чрез тях сбъдва мечтите на хората около него. Или може би сбъдвайки мечтите на другите успява да сбъдне своите..? 😉  За Митко Момчев и общия ни проект за правене на добринки и сбъдване на мечти ще четете още много, но днес му давам думата, за да ви разкаже за една красива, цветна и много емоционална сбъдната мечта, към която той ви кани да се присъедините и съ-преживеете!

Искам да ви поканя на пътешествие в света на мечтите. Може би сте забравили, но вие дълго време живеехте в този вълшебен свят, създавахте го сами чрез въображението, фантазията и чистотата на вашето детско сърце. Детството е нашият свят на мечтите, в който отсъства рационалния ум, определенията, които той дава, шаблоните, които той създава.Там живеят в хармония щастието, добротата, любовта, искреността, неподправеността.Там всички желания идват от сърцето и от душата – това са мечтите! За много от вас този свят е толкова далечен и недостижим, колкото за мен беше Бразилия.

„Мечтай!Бразилия” е моят еднопосочен билет за вас, с който искам да ви върна във вълшебния свят на мечтите, където да откриете, че никога не сте го напускали. Просто сте забравили как да се връщате там всеки път когато поискате. Откриването на изложбата ще се състои днес, 12 януари 2012 в 19:00 в галерията на магазин “ФОТОСИНТЕЗИС” на бул. Васил Левски 57 в 19:00. Можете да й се насладите до 25 януари 2012. Елате да помечтаем заедно!

Преди година, в края на януари, моят приятел Светослав сбъдна няколко мои мечти наведнъж.Покани ме на негови разноски на двуседмична почивка до бразилския град/остров Флорианополис известен с 42-та си плажа и райската си красота. Свети беше купил два билета – за него и майка му.  Впоследствие тя се отказа да пътува и той презавери билетите на мое име.Неговият двугодишен син беше там с майка си при баба и дядо.Четиримата обиколихме почти целият остров. Бяхме и на континента където останахме три дни в курортното градче Палмас и се отбихме до „малкото Рио” – град Балнеарио Камбурио.Имах невероятни, граничещи с чудесата преживявания! Запознах се с мой двойник, със световно известният аржентински фотограф Julian Lopez, с една отровна змия в джунглата. Във фавелата(бедняшки квартал) пред мен се сбиха двама младежи, в дома на единият от които минути по-рано бях на гости. Цялото приключение ще разкажа по-подробно на фейсбук страницата „Dream!Brasil / Мечтай!Бразилия”

През 2011г. се сбъднаха няколко мои мечти и още много други се родиха. Научих прекрасен урок – сбъдването на мечтите идва от същото място, от което те се раждат. От сърцето. Колкото по-чисто, изпълнено с Любов и Състрадание е то, толкова по-често ще мечтаем.И още по-често ще сбъдваме мечтите си. Най-прекият път до мечтите(или до Бразилия) минава през това да сбъднем нечия друга мечта. Да направим реалност това, което за някой до нас е мечта или както се казва „дори не съм сънувал, че ще ми се случи”.

През 2011г., освен с мой двойник и отровна змия, се запознах и с много нови приятели, всичките до един прекрасни и добри хора.Пътувайки из България се запознах и с много хора, които качвах в колата без значение дали махат на стоп, изпаднали са в беда или просто ‘по случайност’ се озовават на пътя ми.Така се запознах с Георги, Евгени, Наско и Любомир – бедни хорица, които сами издържат семействата си.Запознах се и с децата/внуците им – прекрасни малки мечтатели, чиито малки мечти техните родители, колкото и да искат, е трудно да сбъднат.

През 2008г. с първата си изложба „Благо_даря” благодарих на Твореца/Господ/Вселената за всичко, и от името на всички.От тогава не съм спрял да благодаря всеки ден – за всичко и на всички.  Осъзнах, че истинската сила на благодарността е ‘скрита’ в двете думи, от които е съставена – Благо_даря. Правейки малки добринки на хората аз им благо_дарях за това, че изпълваха сърцето ми с Любов и Състрадание. Така научих урок, който сега искам да предам на всички вас:

Мечтайте!Сбъдвайте мечти!Вашите.Техните.Нашите.Благо_дарете!

Половината от сумата събрана от продажбата на снимките ще бъде използвана за сбъдването на мечти на шест деца от безработни, бездомни и социално слаби семейства. Информация за мечтите сбъдващи се в Бразилия и у нас може да намерите на facebook.com/dreambrasil и svoizbor.com.

Благо_даря на Петрос и целия задружен колектив на Фотосинтезис, на Милен Милчев, на Мартина Иванова, на всички мои приятели, които ме подкрепяха и мечтаеха също като мен тази изложба да се случи!Огромна благодарност към Светослав без когото Бразилия щеше да е просто една мечта!

-Как е в Бразилия?
-Същото като в България.
-!?!
-Прекрасно е!

Ако тази публикация ви допада, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.