Събуди силата, открий смисъла! (целодневен семинар с Димитър Божанов)

Димитър Божанов стана един от символите на промяната и позитивното мислене в  България. С книгата си “Кафе за събуждане” семинарът, който проведе съвместно с авторът на “Метатайната” – д-р Мел Гил, както и безбройните му участия в различни по мащаб събития, които пробуждаха хората в различни краища на страната. Сега предстои още едно събитие, водено от Димитър Божанов – целодневен практически семинар на 21 август, неделя, от 11 до 18 часа.  Ако чувствате, че има какво да научите и се стремите към промяна и изобилие в живота си, значи ще се озовете на правилното място.
Има невидими сили и принципи, които ръководят този свят. Ние сме свързани с тях във всеки един момент и сме в непрестанно взаимоотношение. Обменяме си енергия под различна форма. Някои от тези сили са известни дори на науката ни, …като гравитацията и електромагнетизма. Други обаче са все още загадка за повечето от нас, дори за най-изтъкнатите умове на света днес.

 

Предците ни са познавали тези сили и са ни оставили следи, информация, познание. Все повече от нас преоткриват това в живота си и започват да го използват за собствено добро и за доброто на хората около тях и на целия свят. Целта в този семинар е да разпознаем тези невидими сили и да ги овладеем в наша полза. Става дума за онези невидими сили, които контролират случайностите и сътворяват синхроничностите. Сили, които могат съвършено да подредят или тотално да разбъркат живота ни. Как да ги познаем и как да се отнасям с тях? Никой никога не ни е казвал. Нито в училище, нито вкъщи, нито дори в университета.
Митко наваксва много бързо. Наваксайте и вие! Научете се как да използвате тази енергия, за да подредите живота си стъпка по стъпка. Животът е направен, за да му се наслаждаваме от сърце, не за да живеем в стрес, монотонност, вътрешна изолация и страх за утрешния ден. Мисията ни е щастие и ако имате чувството, че сте се отклонили някъде по пътя, позволете на практическия ни семинар да ви бъде гид поне за ден. Има метод, чрез който можем да внесем не само желания ред в делата си, но и да привлечем благополучие, любов и щастие в живота си. Нещо повече, прилагайки метода, ние подобряваме живота и на хората около себе си.
Какъв е този метод и как точно работи, ще разберат само джедаите, които се явят на уреченото място на 21 август, неделя, от 11 часа преди обяд. Очакват ни 3 серии по час и половина интензивно и трансформиращо обучение по висш клас модерен мистицизъм. Ще се свържем с интересни нови хора, ще правим упражнения по двойки, ще се учим на “магии” и ще преодоляваме психологическите си блокажи по пътя към пълноценното щастие. Няма къде другаде да научите тези неща. Заслужава си!

 

Участието става с предварително записване на имейл contact@werca.eu, oh@werca.eu или на телефон 0879 100 739, г-жа Олга Христова.

Мястото е в центъра на София и ще го узнаете, когато се свържете с нас.

При записване до 15 август цената на един билет за целия ден е 35 лева. След 15 август – 50 лева.

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

1 Comment

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.