Здравословно пътешествие

Здрав живот, Свой избор, Земя назаем, Ваниловата кухня и любезните домакини от Идея Вита ви канят на едно уникално, незабравимо Здравословно-кулинарно пътешествие!

След като опознахме основите на здравия и хармоничен живот с Форум Здраве, време е да вземем влака и да се отправим към дестинация “Хранене”!

Що е то природосъобразно и балансирано хранене? Как можем да се излекуваме с правилните храни? Как да изваем красиво и здраво тяло? Кои са тайните на младостта и дълголетието? Как да разберем какво се случва в телата ни и как да го контролираме? Кои са непознатите ключета отключващи доброто здраве?

Отговор на тези и много други въпроси ще получите на 31-ви март, на семинара “Здравословно пътешествие”. Началото е в 12:30ч. , мястото – център Идея Вита, ул. Лерин 64, София.

Пътешествието започва от нас самите.. опознавайки тялото, ще посетим екзотични и интригуващи спирки – ще научим полезни практики и похвати от западната и източната култура, ще се научим да отглеждаме и избираме правилната храна, ще се научим да съчетаваме правилно храни, минерали и подправки… а накрая за кулминация – ще похапнем собствените си творения, яието приготовление зорко ще напътства и наблюдава нашият здравословен кулинар експерт!

За вас ще се трудят с радост:

– Мер  (Земя назаем): “Да върнем здравето с живата храна”
– Мартина Иванова (Свой Избор): “Минералите – непознатите ключета към доброто здраве”
– Петко Политов (Преподавател, школа за фитнес): “Вегетарианство за сила”
– Диана Митева (Идея Вита): “Храната като лекарство според източните практики”
– Калоян Гичев (Здрав живот): “Покълване на семена и рецепти с тях
– Ваня Иванова (Ванилка): “В света на Ваниловата Кухня”

Очакват ви много приятни изненади, незабравими моменти, новости, разкрити тайни и нови умения!

Заповядайте на тази уникално преживяване – разходка за вкуса и празник за ума!

За информация и записвания: тел. 0887 62 88 82, www.svoizbor.com, facebook група “Здравето в нашите ръце

Цена на билетите: 18 лв. при предварително закупуване и 20 лв. в деня на събитието.

Приятели, в София билети за пътешествието се продават вече на следните места:

Вегетариански ресторант Dream house
ул. Алабин 50А, ет1
www.dreamhouse-bg.com

Чайна Veda House
ул. Гладстон 2 (до ъгъла с бул. Христо Ботев)
www.vedahouse.bg

Слънце Луна
Био Пекарна & Вегетариански Ресторант
ул. У. Гладстон 18Б (ъгъла с Княз Борис)
тел: 0895 64 84 77
www.sunmoon.bg

Езотеричен магазин ИНТИ
ул. Цар Самуил 109

Ако тази публикация ви допада, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.