Блог

Днешните будители. Пробуждането на един народ

Отново се докосваме до невероятната мъдрост, заложена в празниците, ритуалите, традициите. Вчера отмина един от най-великите и значими празници в духовния живот, в годишния цикъл. Празникът Вси Светии, или Самхейн – най-магическото време от годината, когато воалът между света на Духа и света на Формата изтънява и почти изчезва. Този ден поставя началото на Новата година в много магически традиции. Самхейн  означава “краят на лятото” и началото на студения сезон. Време, което символизира едно пълно завъртане на годишните времена.

И днес, на първи ноември, в първия ден на новата година, честваме пробуждането ни! Честит празник, пробудени хора! Нека отдадем почитта си към всички онези български просветители, книжовници, революционери и свети будители на възраждащия се национален дух от старите изминали времена. Още тогава видяхме, че Духовното просвещение на българския народ даде тласък на национално-освободителното движение по българските земи. Да им благодарим в сърцата си и да обърнем взора си към времето СЕГА. Когато отново тръгва нова вълна на повдигане на Духа, истинско откровение и тотално пробуждане от тъмата на илюзията.

ВЗЕМИ БЕЗПЛАТНА КНИЖКА

"Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие"

Основните стъпки към емоционално свободен и душевно изпълнен живот.

И дава тласък към освобождението от онези вековни окови, стиснали здраво човешкото сърце, творчески дух и свобода! Емоционалното, интелектуално, енергийно, духовно робство е ощо по-страшно и префинено в илюзията на плътната материя. Но все повече факли се разгоряват, все повече фарове пръскат светлина в тъмата и все повече хора отварят очи! Времето за тотално повдигане на завесата е дошло.

Всеки пробуден човек днес е важен, всеки, който осъзнава, че сам твори реалността си, независим и необвързан е с политики, икономика, държавно статукво, социална, здравео(ке)пазваща система и всякакви други изкуствено създадени системи, матрици, шаблони и клетки. Създадени за да възпират и оковат човешкия дух, могъщата творческа Божествена сила на всяко духовно същество, носещо творческата искрица от Източника в сърцето си. Днес няма шепа избрани, лидери, водачи и гурута. В онези времена бе удачно да имаме единици такива светли хора, водещи към просвещаване и свобода. Но днес сме стотици хиляди звездни семена отварящи очи, пробуждащи се и пробуждащи останалите. Днес всеки от нас е фар, водач и будител! Днес не единици светят, а се пробужда цял един народ.

Ставайте! От сън дълбок се пробуждайте! Време е! Време е за ново Възраждане!

Благословен е всеки про_буден човек, който дава светлина и за останалите.  Честит празник пробудени хора! Честит празник, Будители! Благословени сте!

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

(Прочетено 188 пъти, посетено 1 пъти днес)

1 Comment

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *