Ваня Стойчева – Новото възраждане в България е вече факт. Възнесението е дар за цялото човечество.

Седмицата започва с експлозия от светлина и обещава да продължи в този дух. Едва ли има пробуждащ се човек, тръгнал по пътя на вътрешните търсения, на духовността, който да не е чувал името Ваня Стойчева. Продължавам да ви срещам с най-интересните, най-отдадените, най-смелите новатори, водачи на промяната. Без повече предисловия – оставям ви в компанията на Ваня Стойчева.

Здравей, Ваня. Неотдавна ти се появи на „сцената“ и заплени хората със сърцатата си работа, отдаденост на България и повдигането на Българския Дух. Посланията от Архангел Михаил, които идват през теб докоснаха много сърца и помогнаха на много хора. Но знаем ли достатъчно за теб? Сигурна съм, че имаш много да разказваш, затова ти благодаря за желанието, с което заставаш пред читателите на и Свой Избор и бързам да задам първия въпрос.

1/ Представи се, моля те. Коя е Ваня Стойчева? 

Днес бих ти отговорила, че съм Служител на Светлината, макар че и това не трябва да се превръща в титла. Все пак е някаква насока. В момента най-голямата ми страст е работата със светлина и звук – това са средства, чрез които можем да пречистваме стари, негативни модели и да заземяваме и материализираме нови. То е начин буквално да преоформиш света си и за мен е най-големият творчески гъдел на света. Иначе съм музикант, пътуващ по хотели и кораби, автор на една книга, наречена За Възнасянето – моята част от пъзела.”, собственик и управител на издателство Фариел, преводач от руски и английски, автор на материали за медии, водещ духовни семинари и практики в София и страната, и не на последно, ами направо на първо място в момента – един вид говорител, че и преводач от ангелски на човешки език, посредник между 5 Д и 3 Д – за да използваме модния жаргон. И навръх всичко изредено, ми остава време и да съм просто човек, да се разхождам, да се глезя, да се радвам на живота.

2/ Подобно на всеки работник на светлината, предполагам и ти си минала през много опитности. Какъв беше живота ти преди и как се случи твоята трансформация?

Благодаря ти за този въпрос. Много интересно – не чувствам някога да е имало твърдо оформено “преди”. Започнах този живот с една единствена цел – да се включа в сегашния Космическия момент. Само че по договор слязох тук с всички възможни човешки “ограничители” – като един Худини се нагърбих със задачата да покажа как можем да се измъкнем невредими от тези окови и сандъци, в които доброволно се свиваме живот след живот. Като малка не съм имала никакви особени преживявания – бях уж съвсем нормално дете, нямах спомени от минали животи, нищо. Въпреки това, обаче, откак се помня, съм философ и бунтар. Не успях да се вградя в нито една система. Не ме разбирай криво – неудачно е да мразим системите, защото те си вършат работата на някакъв етап и дават опитност, пък и негативизмът си е негативизъм. Криви или прави, те все още поддържат живота ни в доста отношения. Моята цел е не да се боря със старите системи, а да изградя – заедно с всеки желаещ, нови такива и да покажа пътя, пък оттам всеки да избира по сърце.

На млади години, обаче, искрено мразех статуквото, не обичах живота, не виждах смисъл да стоя тук и често страдах от тежки и болезнени депресии, от които по правило се измъквах сама. За фобиите и паническите пристъпи да не говорим – днес знам на какво се дължат, но тогава беше страшно – през 1986 нямаше книги, опитност, нищо…комунизъм и тъмница. Имах само един бунтовен дух и следвах някакво странно бип-бип, което ме водеше напред. Ама къде напред – не знех. Никога не съм си поставяла за цел да бъде специална или особена, но всичките ми упорити опити за вграждане удряха на камък и ме караха да се чувствам като губеща. Някакъв глас у мен недоумяваше срещу житейските модели, намираше ги странни и нелепи, лишени от яркост и любов. И търсех нови пътища. Така че този ми живот от кора до кора си беше една непрекъсната трансформация, която следваше множество стъпала и етапи.

Вече знам, че съм се зарекла първо да пречистя себе си от всичко старо, да заредя новите програми и така да реализирам каквото и да било във форми. Все пак бих отбелязала един тържествен момент – първият ми разговор с ангел – беше Метатрон, в център Гайа. Това отприщи пороя и оттогава бих казала, че наистина разкрих мисията си.

3/ Посланията ти са затрогващи, докосващи и изключително актуални и навременни. Какво се случва в момента с Планетата, с нас, с хората, с България? Какви са най-актуалните новини?

Посланията са главно от моя брат и приятел Михаил, но не само. Планетата изживява своето въз-раждане в светлината; турбуленциите, хаоса, излитащите сенки – всичко това е плод на ставащото, което е епохално и мащабно. Доста добри посланици са писали вече за Гайа много точни и съкровени неща. Но за нас интересна е България, тук е нашето дело.

Аз най-сетне избрах да остана тук и сега, въпреки че цял живот съм пътувала. България е една от стратегическите точки по планетата. Това е специално място – тук е имало конфигурация на Божественото триединство, която е съшествувала още по времето на Атлантида, а в самото сърце на България е имало огромен гейзер от виолетов пламък, както и портал на многоспектърната светлина от Създателя, включващ рефрактирани сфери-светлина от седем плюс пет лъча. Т.е. – от това място съществата тогава е можело да черпят информационно-енергиен потенциал от най-високо ниво.

Както знаете – след падението на Атлантида енергетиката на Земята рязко е спаднала, трите кристала-проводници са потъмнели и са се съсухрили, а порталът в сърцето на България буквално е предизвикал експлозия, тъй като – образно казано, са се получили смущения в поддържащата мрежа и той е дал накъсо. Това е бил голям катаклизъм, за който имам личен спомен от Акашовите Записи, пазя огромна тъга.

Затова сега не жаля сили да възстановя тази конфигурация – да я акордирам и настроя, за да може тя да се включва поетапно към решетките над Земята и цялата енергетика на България да бъде възродена. А това означава всичко, буквално всичко. Както каза веднъж Михаил в едно свое послание (на живо, в “Мисия България”):

 “…И ако приемете със сърцата си истината която ви казвам, а именно че Божествената Светлина означава изобилие, то знайте, че България e една от най-изобилните страни в света.”

Това енергийно изобилие бе единодушно потвърдено и от всички чуждестранни канали, които са били тук.

4/ Нови енергии сякаш слизат към Земята вече ежеминутно и с всеки ден са още по-нови. Какви са новите енергии сега, какво ни дават като възможности и инструменти за работа?

Тези енергии не са съвсем нови, а донякъде – забравени стари. Те са били провеждани на Земята от самото й създаване. Сега гоним това ниво на вибрация, но и повече – в момента ми показват как енергийните решетки са подобни на тогавашните и в същото време – надградени по специфични начини, така че скокът да е максимално прецизиран, а структурите – така изградени, че да ни дадат възможност да надминем Атлантския период. Иначе би било малко тъжно – само да гоним изгубеното минало.

Светлината означава всичко – понякога ми идва да скачам от радост, да крещя по улиците: “Хорааааааааааааааааааа………….. светлината се влива, не разбирате ли, хораааааааааааааааааааа……………” Не го правя, защото уважавам предизвикателствата, с които се справяме всички и знам, че за много сродни души в момента не само не става по-светло, ами дори се стъмнява. И все пак светлината лекува и преизгражда всичко. Ще ти кажа, че тази година успях да проведа и заземя трите основни Божествени енергии в интензивност, каквато не помня от много време насам. Говоря за себе си, защото моите спомени са мерилото – помня животи, в които съм скачала като кенгуру да достигна светлината, но е нямало нищо….нищичко. Огромен брой светлинни труженици по света и у нас заземяват все по-нови и нови интензитети. Благодаря на всички от сърце. Заземената светлина означава Божествена осъзнатост, а това пък означава край на войните, мизерията, глада, корупцията…в Божествените модели тези миазми не виреят…все едно да пуснеш прожектор в мазе – всичко ще се види точно такова, каквото е.

5/ Процесът на Възнесение тече с всичка сила, но все още сякаш нещо остава недокрай разбрано и осмислено от хората. Какво е нужно да знаем за този процес и как да разпознаем симптомите на пробуждането?

Това е генетична промяна, която е дар за цялото човечество. В същото време не разбираме докрай ставащото – мотаем се между двете крайности, едната е: “Ама то нищо не се случва, къде са чудесата, защо не падат жаби от небето?”. Другата крайност е, че – когато пък започнем наистина да усещаме енергиите силно и мощно, се изплашваме като девици на пръвия си бал и се свиваме по навик.

Наскоро една дама ме попита: “Е да, то хората наистина четат много, но някак очакват, че това ще им се случи от само себе си – ще дойде датата и хоп – готово.” Е – такива хора може да останат поразочаровани. Истината е проста – нещата се случват СЕГА, не чакаме никаква дата, процесът тече, пикът наистина се очаква около 21-22 декември, но това е просто пик, вълната отдавна си се надига на талази.

Всеки човек има право да приеме дивидентите на Духа, при положение, че премине през вътрешно пречистване и просветление. За онези, които са избрали този път, усещанията вече са много приятни (ето, аз съм опитно зайче и вече буквално проглеждам във вътрешните измерения, виждам радостните приготовления по света, както и светлинната работа в България, а Висшето ми Аз ме залива с талази от мека, екстазна светлина…за мен и много останали хора първите крачки са вече факт – развита сензитивност, образно мислене, телепатия, канализиране, лек и благодатен път.)

Онези, които не са готови, носят множество предпазни светлинни щитове, ограничители и т.н. – докато носят тези капаци, те няма как да видят или усетят осъзнато светлината – нито своята, нито чуждата, и ще продължават да си живеят по стария начин, който ще бъде поддържан изкуствено още известно време – докато всяка душа получи възможност да направи своя избор. АА Михаил се грижи за това с много любов и веща насока.

Първият симптом на Пътя е Космическото недоволство, започва едно чувство за дискомфорт от всичко досегашно и смътно желание за промяна, хората идват при мен и казват: “Ох, не искам това, което правя, искам друго, но и аз не знам какво точно.” Тогава Висшето Аз ги поканва на един величествен път, който води през тунели и урви към неподозирани таланти и възможности. Симптомите на тялото сме ги обсъждали често – бодежи, сърбежи, кратки, но силни пристъпи на паника, сухота в очите или по цялото тяло, смущения в съня, бързо напълняване или отслабване, чувство за дезориентация, проблеми с вестибуларния апарат, кратко изпразване на образа и много други; при мен често се появяват грипоподобни симптоми, чувство за въздигане и лекота, невероятна благодат, енергийни вихри и експлозии от любов, а напоследък на моменти се пълня с електричество, което изгаря буквално всичко старо по пътя си. Работя интензивно с ангелите по смяна на всички стари шаблони и зареждането на нови, съдържащи информация и кодове от мое светлинно тяло, което обитава пето-шесто измерение. Невероятно интересно е, просто съм омаяна, само ми е тъжно, че хората все още не го виждат съвсем. Но за мен това е много по-истинско от всичко останало, с което се залъгваме.

6/ А какво според теб се случва с телата ни по време на този процес на Възнесение? Знаеш ли какво да очакваме след 2012 ?

Енергийните промени са факт. Моята аура и етерното ми тяло от векове не са могли да пренасят такава силна енергетика. За мен това е предизвикателството в момента – вибрациите са много мощни, чудя се как ще се справя, но в такива случаи Михаил плясва с крило и спирам да се чудя, ами просто си се справям, няма нищо страшно. Само дето сме били приучавани – особено по нашите земи, с векове да се снишаваме, да не греем ярко, да не се показваме навън, че страх – турци, инквизиция….но тях ги няма вече. Няма ги. Можем да си светим от сърце.

След енергийните промени идват физическите. Физическото тяло започва да приема огромни порции светлина, която идва от Духа през Звездата на Душата, а оттам и към аурата и всички телесни обвивки – т.е. то се напоява като реване с тези вибрации, които – на свой ред, активират множество стратегически центрове в жлезите, мускулите, кръвта, костите – буквално всяка клетчица. С течение на времето това ще означава ред промени – спиране на процесите на стареене и подмладяване, активиране на ДНК-възможности, аз лично виждам как вътрешните органи се свиват малко, кухините стават по-големи, храненето преминава от полу-светлинно до пълно захранване със светлина – според желанието на хората. Все пак много от нас вероятно ще предпочетат да се хранят и по двата начина още дълго време. Тялото става по-прозрачно, леко и флуидно, но не губи напълно плътност. Идеята е да запазим цялото удоволствие от три-Д плътността (вярвате или не – това си е кеф), съчетано с някои от възможностите, които ни дават светлинните тела. Може да се говори много по въпроса, има написани томове. Аз имам опитност и задача в това отношение и прилагам всичко върху себе си. Тези промени са наша еволюционна възможност.

И все пак – за да достигнем до тази лекота, ще се наложи да пречистим целия кармичен багаж и най-трудното – да трансмутираме дълбочинни емоции и нагласи на страх, агресия, насилие, недоимък, жертвеност или деспотизъм – печати и клейма, които носим еони наред в програмите за телата си. За много хора е по-лесно да си отидат от тази планета, отколкото да поемат отговорност за събитията в живота си. Но всеки има свещено право на избор. На никого няма да бъде отказан път и начин. Налага се, обаче, да поработим яко вътрешно!

Висшето Аз много добре знае как напредваме – то определя светлинния коефициент и в съответствие с това активира промените във физическото тяло. Без това пречистване и осъзнаване, генетичната промяна е невъзможна, просто няма как да стане.

7/ Световни обединители на Духа като Инелия Бенц започнаха да ни призовават към съвместна работа по смяна на операционни системи. Това предизвика вълна от неразбиране и страх в хората. Кажи моля те нещо повече за всички тези конфигурации, шаблони и парадигми, които подлежат на пренастройване?

Вероятно хората не разбират, че никой не решава ей така, на самотек, да си бърника из конролния панел на еволюцията и да разбутва решетките. Целият процес е вещо ръководен от Създателя, архангелските йерархии, Висшите Сили на Светлината, заедно с висшите Аз-ове на онези, които са взели решение да бъдат първопроходци. Преди не сме имали такава ясна връзка с Висшите измерения, затова са ставали засечки.

В момента тези операции така или иначе, се извършват в глобален план. Когато един чист мисионер получи задача, той я разпространява, за да я филтрира към земята като осъзнаване, да я внедри в настоящото си измерение като мост към следващите линии.

Както Инелия получава такива задачи за земята, аз ги получавам за България и даже направих точно тази акция наскоро – поех искрата от Инелия и конкретните задачи за нашите земи заваляха начаса. Аз просто ги свърших. Обясних на хората, че когато сменяме тази ОС, не трием старата, а просто я ъпгрейдваме, защото в новата можем да зареждаме програми, които са последен гърч на Божествената мода (смешка.) Новата система просто разширява и надгражда старата, не я унищожава. В новата можем да си изтрием някои стари програмки, които не ни вършат работа и да заредим нови-новенички. Имаме право да изискаме промяна на ОС както в личното си пространство, така и в общественото. На срещата с ОС-ентусиастите деактивирахме и блокажни програми от българския език (ако пак се притеснявате, че се бутате в нещо общо, то знайте, че тези промени ще важат само за вас – ако някой иска да стои в старите програми, вашето решение няма да му повлияе.) Архангел Михаил ми подшушна да създадем в България Операционна Система на Светлината (ОСС – същата абревиация като името, което дадохме на нашата група, в която участваш и ти – Обединени Сили на Светлината.)

8/ Много предсказания говорят за въздигането и процъфтяването на България като духовно средище. Какво казва Архангел Михаил по въпроса – ще има ли ново Възраждане на България?

Това е централният въпрос на интервюто и не случайно – о, чудо!, номерът е осем (числото на АА Михаил – негов знак за мен).

В моята книга искам да покажа какво означава да вървиш по пътя на еволюцията на практика, в реалността – как се справяш с многобройните предизвикателства именно в страна като нашата. Задачата ми също е свързана с България. Като един от пазителите на Свещената конфигурация в миналото, имам вътрешното знание и кодове, за да правя тези настройки – разбира се в най-смирена и чиста връзка със Силите на Светлината.

Новото възраждане в България е вече факт. Казва ви го човек, пътувал доста по света. Тук вероятно имаме най-висок брой Служители на Светлината в света на квадратен метър. Имаме уникално културно наследство и бъкаме от таланти – както в изкуството, така и в лечителството. Настройването на нашите енергийни мощности (аз имам една частица от пъзела, Михаил непрекъснато ми показва каква невероятна работа вършат и всички останали), е от изключителна важност за цялото бъдеще на страната ни. В момента просто виждам какво се строи във фините полета, аз участвам понякога в този акт; и всеки път, когато се събираме в името на светлината, заземяваме нови интензивности от тези модели. Знаете, че във висок план всичко първоначално се появява като семе-код, програма. После го заземяваме и материализираме.

Така е и с обществата. Много хора не разбират все още, че няма нужда да се борят със старото – просто можем да се хванем за ръце и да си изградим чистак нови модели за общество. Това изграждане започва първо на фин план. Разбира се – налага се като нация да повдигнем осъзнатостта си, иначе няма как да интегрираме тези нови, високовибрационни модели.

Цялата тази дейност по личното и колективно израстване неминуемо включва и нови финансови програми, предавам ви образа през текста, просто ги вижте – тези модели вибрират вече в етерното пространство и – повдигайки собствената си осъзнатост, ние ги активираме.

Ето защо от ден първи на моите занимания се работи много за България – чисти се с виолетов пламък, създават се нови светлинни структури, настройва се конфигурацията, повдига се осъзнаването.

От ден първи Михаил цитира в посланията си на живо Апостола – явно силно негов човек, с безсмъртните му думи. “Когато печеля аз, печели цял народ. Когато губя, губя само себе си.”

Така че обикалям и аз като много други из страната, давайки най-доброто от себе си, за да запаля искри в душите на хората, та да забравят робските модели веднъж завинаги. Вече са други времена. Вече можем да вдигнем глави, няма отомански саби да ги отсекат.

9/ Всички се вълнуват за 2012, а тя е към края си. По-интересно е какво се случва през 2013 и нататък. Как мислиш, че ще се промени обществото ни, всичките социални, икономически, финансови структури?

Всички структури подлежат на решителна промяна. Аз виждам нещата така – преходът ще става поетапно, в момента работим усилено за тази плавност. В същото време, няма как да се мине съвсем без сътресения, защото всяко раждане (а Гайа ражда), предизвиква контракции в 3 Д. Аз искам да развия творческо мислене у хората – нека знаем какво става, да не го омаловажаваме и пренебрегваме безхаберно. От друга страна – обединените ни усилия и любов, може да омекотят неимоверно процеса, а страховете и противоборството – да го утежнят. Изборът е наш. Нека не се питаме “Какво ще стане”, а “Какво избираме да стане и каква е нагласата ни като народ, с която да го активираме?”

Старите системи вече си се рушат, но това е процес, който ще отнеме точно толкова време, колкото е нужно, за да могат хората, които още се държат за тях, да направят прехода. Бизнесите ще започнат да се основават на други модели (в света, между другото, вече има много такива примери и дори на страницата на моята фирма съм определила новото лице на бизнеса – дейност, която служи на Духа и носи радост и удоволствие на хората.) Предсказания няма да правя, има доста книги. В момента всичко е много флуидно, ето защо обединената ни мисъл за добро буквално може да твори чудеса. Ще кажа под сурдинка, че имаше някои неприятни варианти, които бяха възможни, но не се случиха тук.

Казвам това, за да обърна фокуса на хората. Те виждат хаос, паника и кризи. А истината е, че сме безкрайно обгрижвани през цялото време и страната ни е подпомагана по много начини. Михаил казва, че самият той обича горещо всяка точка на планетата, но има специфични задачи по три места на Земята, едно от които е България.

Той също така ми даде една прекрасна визия – именно тук можем да започнем да изграждаме едни от първите градове на Светлината – места, изцяло изградени в новите енергии. Нека читателите се съсредоточат в тази визия. Защото тя е реална и изпълнима. И ако се страхуват (а всички се боим понякога), да помолят личните си ангели да ги пренесат невредими през бурните води на прехода.

10/ Как могат хората по-лесно и плавно да се пренастроят и ориентират към тези нови структури? Как да се оправят и да бъдат успешни в ежедневните си дела – професионална реализация, образование, удовлетворение?

Това е въпрос, достоен за Акашовите Записи. Започва се с една крачка – чисто намерение. Добре е хората да разберат, че иде реч за многоаспектна и радикална житейска промяна. И ако я желаят, ама със страст и огън, нека помолят Висшето си Аз да се свърже с тях и да им покаже Пътя. След това да следват знаците, хората, местата, книгите и заниманията, към които ще бъдат поведени. Действа безотказно и е проверено през личния ми опит. Пътят минава понякога през странни места, но ни води неизменно към по-добро. Не мога да дам алгоритъм, защото за всеки има индивидуални особености. Но вече има опитни пътепоказатели, които да помагат при нужда.

11/ Как виждаш новия свят в представите и мечтите си, какъв ще бъде света за нашите деца?

Ще бъде такъв, какъвто си го направим. Аз си го избирам чист, светъл, изпълнен с безусловна любов, божествено изобилие и разкош, единение и почит към всичко живо. Виждам как всеки е намерил заниманието на сърцето си и пръска искри от възторг, докато меси хляба, пише нотите или гледа децата.

Виждам промяна в природата, в животинските царства, цветовете стават по-ярки и животрептящи, телата – по-грациозни и леки; много хора не ходят, ами направо танцуват по улиците – така леко и приятно е на душите човешки. Всеки твори чудеса и свои собствени пространства, при едно-единствено условие, което човечеството – след еони борби, мъка, кръв и зверски страдания, е разбрало най-накрая – да не се вреди на другиго, всяко творение да бъде за висшето благо на всички.

12/ Какво е посланието/пожеланието ти към читателите на Свой Избор?

Братя и сестри, нека концентрираме вниманието си на този етап не в разликите, а в приликите. Няма нужда да сме еднакви, както парченцата на пъзела не са. Но можем да слепнем – всеки с нареза и цвета си, в енергията на Единството и Любовта. Това е Пътят към новата Епоха, това е нашата сила и повече няма такава инстанция, която да ни я отрича. Само тази свързаност и всепроникваща любов ще ни преведат през Златната порта индивидуално и колективно. Благодаря и на Свой Избор за цялата дейност и в частност – за прекрасните здравословни съветиопитах доста от тях и мога да кажа, че тялото ми се чувства много заредено и щастливо, това са съвременни подходи, които не тормозят физическите ни приятели и в дългосрочен план резултатите от светлинна работа плюс добро хранене ще са замайващи, а процесът сам по себе си вече е факт.

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

httpv://www.youtube.com/watch?v=_oafvLBLrAE&list=PL356CC4936854AD8A&index=7&feature=plpp_video

 

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

8 Comments

 • vayalet
  Отговор

  Благодаря на Ваня и на Мартина! Помагате ми да вярвам, че съм на правилния за мен път… особено това, че новото лице на бизнеса трябва да е в служба на Духа и за радост и удовлетворение на хората. Аз се опитвам да прохождам в свой бизнес и много пъти се разкъсвам от старите парадигми в тази област и това което истински желае душата ми, а то е именно това, за което говори Ваня, така мисля. Нещата зациклиха и аз се разколебавам,покосявана от страх дали ще успея да изплувам. Знам и го чувствам, че по този начин сама стопирам нещата и затова това, което прочетох ми дава надежда да продължавам, въпреки че на моменти всичко ми изглежда обречено. Ще продължа пък дано силите на Светлината и воят висш Аз ме водят по пътя, който съм си избрала.Още веднъж благодаря!

 • Антоанета І
  Отговор

  С пари можеш да си купиш къща, но не и дом. Можеш да си купиш легло, но не и сън. Можеш да си купиш часовник, но не и време. Можеш да си купиш книга, но не и знание. Можеш да си купиш положение, но не и уважение. Можеш да си платиш за лекар, но не и за здраве. Можеш да си купиш живот, но не и душа. Можеш да си купиш секс, но не и любов. Можеш да си купиш всичко материално, но не и духовност! С цялото ми уважение към приноса на всеки един за Цялото, но нещото, което се нарича “духовен бизнес” ме втриса и ме кара да настръхвам. Няма “духовен бизнес” ! Духовността я получаваме даром и е престъпление, когато някой търгува с духовното!

 • Nikola
  Отговор

  Антоанета,
  каква духовност? Ваня говори общи неща за психология, позитивно мислене, хранене и поощрява тези, които се чувстват виновни, греховни или агресивни да се променят. Това няма директна връзка с духовността като откриване на бог. (Макар всичко от една гледна точка да е духовно.) Така че всичко е наред. Само не трябва да се бъркат послания от психологията, макар и ню ейдж такава, с истински медитативни преживявания (vs. релаксация плюс визуализация и пожелателно мислене). В нашата епоха на разпространение на различни учения е много важно всеки да си изясни какви идеи стоят зад думите и макар да се използват термини като Възнасяне, медитация и енергия, дали зад тях стоят оригиналният замисъл и истинската енергия на тези духовни преживявания.
  Това е.

 • Антоанета І
  Отговор

  Никола, ама и ти, извини ме ги набръщолеви едни..Общо, ,общо, размито! Ето там е най-голямата заблуда! Всичко е една говорилня, без лична позиция, без собствено мнение- само копи пейст! Личен пример, вдъхновение, и дела трябват, а не говорене! По делата ще ги познаем!

 • Искра' Христова
  Отговор

  Здравейте, Ваня!
  Бих искала да се свържа с вас във връзка с обявеното ви посещение във Варна на 19.10. Ще се радвам, ако ми отговорите на този адрес:rastih@abv.bg

  Искра’

 • Ахаиръ
  Отговор

  Да, съгласен съм на 100 процента с Антоанета и тези ченълинги- арх.Михаил, това е смешно, той работи с почти всички виждащи и чуващи, с лечители и т.н. мога сам да си разговарям и с него и с другите небесни сили, но не съм бил тъпани никога, само в тесен кръг знаят част от нещата с които се занимавам. Връзката е през Висшия аз , така че Ваня ти ченълираш реално Висшия си аз който може да се свърже с всяко едно поле, ако е на необходимото ниво на съзнание! Мога да кажа много неща, но който взима пари от духовното, както много американски ченълъри и гурута, ще си бере плодовете, но във Висшите светове, те просто ще бъдат затворени за такива “Издигнати” личности и последно ако някой си мисли че ще се Възнесе в тази физическа форма, значи не е наясно с нищо от строежа на Вселената, но това е дълга тема!

 • Ахаиръ
  Отговор

  И към Никола, Приятелю ако делиш нещата по този начин на духовно, душевно, психическо, физическо, значи още си в мъглата. Всичко е Едно и нищо не е извън него и не е самостойно, но всичко това трябва да го изживееш сам за да го усетиш и разбереш!

 • Sonya Mihaylova
  Отговор

  Бог ви обича и има спасителен план за всичките си творения на Земята:

  https://www.youtube.com/watch?v=yjkiy5MBjrw

  И нека абъде волята Господня!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.