Кодовете на Сътворението

Spiritual Power

Тази сутрин, общувайки с изгряващото Слънце, много ясно и настойчиво дойде това послание… Не знам дали да го нарека послание даже, или просто спомняне, откровение, което идва дълбоко от потайноститe на Душата, оначи частичка, която знае, и помни коя е, какво е, откъде идва и накъде отива. Споделих го във фейсбук, редом с обичайната снимка от сутрешния изгрев – нещо като ритуал стана това. Но толкова дълбоко докосва душата на човек това откровение, толкова силно и изгарящо всички прегради и условности е… че реших, че трябва да стигне до още повече будни души, а не да остава само в архивите на фейсбук. Защото тези думи и тяхното съдържание отекват във всеки един от нас. Защото всяка клетка на съществото ви ги познава и резонира на тяхната честота. Защото идват директно от Дома. Прочетете ги, усетете ги как изпълват сърцето и как бушуват като огнен жизнен сок във вените. И после ги изговорете на глас. Защото те носят кодовете на Сътворението. Защото изговаряйки ги, клетките ги чуват и резонансът на силната им вибрация отеква далече – вътре и навън от вас, пробуждайки, изцелявайки и осветлявайки всеки, който се докосне до силата им. Знаете каква е мощта на изговореното на глас утвърждение. А това е стократно по-силно от всяко утвърждение.  “Аз съм вечно, могъщо, многоизмерно същество, от огъня на светлината родено. Избрало да натрупа опитност в света на материята, за да познае себе си отвъд дуалностите. Аз съм Божията любов, Божие творение и Божествен Творец – по Божий образ и подобие. Аз живея отвъд тъмнината, и отвъд светлината, но се уча от тях, наблюдавайки ги, и наблюдавайки себе си, докато наблюдавам. Аз съм рожба на Любовта, дишам в Любовта, израствам в Любовта. Обичам Себе си. Обичам съществото отвъд Себе (си). Обичам роднините, приятелите, неприятелите, политиците, “играчите”. Другите, които са Аз…Обичам играта на Живота, защото в нея познавам Бог, и Бог познава себе си. Обичам дома си отвъд светлосенките, обичам и временния си дом в техния свят. Обичам дома си, града си, държавата си, планетата си. Обичам Галактиката, обичам Вселената. Обичам Твореца, Бог, Източника на Всичко, което е. Защото това съм Аз. И ти си. Събуди се. Спомни си.”

Ако тази публикация ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

10 Comments

 • Vanja Angelova
  Отговор

  Благодаря ти Мартина за това послание!Много е зареждащо!Всъщнокт-ВСИЧКО Е ЛЮБОВ!

 • MEGI KOLEVA
  Отговор

  Marti…. BOJESTVENO POSLANIE! chte gob polzvam!:) predstaviach li si, ako edin milion duchi go izkajat NA GLAS?

 • валентин ковачганев
  Отговор

  не можеш да обичаш всички и да си цялото,защото ти си част от него. всичко е дуално на този свят и той създаден за двама. само Бог е един и той се учи от нашите грешки и неволи и така трупа опит както родител от неуспехите на своите деца. не можеш да обичаш политиците,защото те са тия дето попълват празнотите ти,а те са празноти за да ги попълваш. човек се ражда с усещането за свобода и с желанието за раждане и скръб и смърт накрая. великото е любовта която създава деца,защото това ни дава възможност да се преродим отново и да запазим кармите живи и духовните пътеки да могат да се проявят в материалното. мъдроста не е присъщна на младоста,на младоста е присъщо объркването и търсенето.после идват съзидателните дела в името на децата ни и чак когато дойде есента тогава в размисли и болки живота пренареждаме и нови пориви в отвъдното отнасят ни че пак да се преродим и духът си да извисим.
  търсете но не налагайте и не разболявайте другите от собствените болести. мъдроста не радост а умиление,не е прозрение а съзерцание и не е странстване а уединение. тя не е желано състояние за търсещите и израстващите духове но трябва да я има жива,за да помага на падналите и да ги възправя и да лекува болките и да събира парченцата на разбитите сърца.
  твърде лементарно и полполистко и бих казал лековато е съдържанието на това ви просветление за да си позволя да го разпространявам,но се извинявам ако отворя очите ви за реалноста и тя ви наранява. просто ги затворете отново и продължавайте да сънувате.

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Господин Ковачганев, отдавна се натъквам на опитите ви и стремителното желание да поучавате другите и да им давате път в живота. С цялото ми уважение към егото ви – неговите наперени поучения не са добре дошли тук. Намерете си по-добър начин да се рекламирате, не да остроумничите и нравоучителствате из популярни сайтове.
   Любовта е сила, далеч по-могъща от това да се създават деца. Могат да бъдат обичани всички, политиците и сенките, и страховете дори. Че и вие сте обичан 🙂 Такива отровни вярвания, че човек трябва да страда, да се гърчи в лишения и несгоди и едва тогава, някъде към залеза на живота си може да добие горчива мъдрост – това вече не е нужно като път в новото време и точно тези убеждения попарват разгръщането на човешкия дух. Но имам новина за вас – тази енергия вече не работи. Мъдростта не се влияе от условностите на понятията “старост” и “младост” – тя е състояние на духа, отвъд условията и ограниченията на ума. Едва когато успеете да се откопчите от илюзиите на ума, който работи в рамки, условности и клиширани понятия, ще успеете да познаете света отвъд дуалностите.
   Успех.

   • Милена
    Отговор

    Напълно съм съгласна с Мартина Иванова – г-н Ковачганев това, което смятате, че трябва да се случва, най-вероятно е Вашия начин на живот, а той е такъв, защото … Вие смятате, че така трябва да протече. Той протича така, защото Вашите мисли, на Вашите родители, на техните родители и т.н. хилядолетия наред са били манипулирани. Манипулирани са, защото един човек се държи в робството на духа си, когато му е внушено КАК и КАКВО е живота, още преди сам да се замисли за това.Матриците, които се създават с съзнанието са дълбоко скрити и ние дори не си ги спомняме. Уверих се в това лично, тръгнала съм по пътя на изчистването и промяната от вече 6- 7 години. Уверявам Ви, че е най-трудното нещо, което съм правила. Не съжалявам за нищо, защото преминах през много, но и имам още много за чистене. Премахнете условностите, забраните, клишетата от себе си и вижте, че единственото, което остава е любовта в чист вид, прощката, щастието и радостта от факта, че сме тук и сега. Мислете за себе си като за най-хубавото нещо в този свят и ще се превърнете в това, което мислите. Бъдете благословен!

 • валентин ковачганев
  Отговор

  нищо лично, съжалявам, че ви разклатих клона, но получих на лични съобщения във Фейсбук линк с предложение да го харесам. не съм и предполагал, че ще излезе в сайта ви. съжалявам, приел съм го и аз лично.

 • Tsvetelina
  Отговор

  Blagodarq ! Predavam go napred 🙂

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.