Енергията на Ноември подтиква към израстване и трансформация

Защо ноември е толкова специален за израстване и трансформация? Ето малко повече за вибрациите на този месец.

Когато поискате нещо от Вселената, нещата не стават така: Вселената чува и отговаря „ О, ама разбира се, ето заповядай – всичко е точно и чисто, желанието ти е изпълнено”. Не става така.

Това което се случва е, че когато кажете „Наистина искам това“, Вселената казва „Добре. Ето ти възможности, условия, хора, събития, места, неща с които да стигнеш до желаното”.

Но ако държите в себе си ограничаващи вярвания и действате според остарели модели, ще ви е трудно да разпознаете, че тези възможности, условия, хора, събития, места и неща, които ви се предлагат, са отговорът на Вселената на вашата молба.

И така, един от подаръците, които ноември предлага, е пробуждането и трансформацията. Един своеобразен финализиращ тласък към пробуждане и наложителна вътрешна промяна; както и към завършващо освобождаване на остатъците от травматичните товари, които си носим от детството, от рода и от други инкарнации.

През това време на годината ще ви е все по-трудно да стоите както сте свикнали с капаци на очите, в отричане и отказ да погледнете в себе си. Няма вече да минавате лесно между капките и да стоите в удобното старо, в илюзорен комфорт и самозаблуда. Сякаш Вселената активно заговорничи във ваша полза, като ви дава повече възможности и предпоставки да проверите вашите ценности и вашата лична истина. ✨

И една от причините ноември да има толкова висока вибрация за трансформация е числото му в календара. Това е 11-ият месец от годината, като 11 е най-интуитивното число от всички, и е първото от царските числа, притежаващо същата вибрация като ангелските сфери. Разбира се, астрологията също дава обяснение за енергията на това време: танцът на планетите категорично създава енергийни предпоставки за това голямо пробуждане и вътрешно преобразяване.
Вселената непрестанно подбутва и подтиква всеки от нас да се пробуди и актуализира себе си.

Така че, ако сте готови да освободите част от тежестта, която сте носили със себе си под формата на ограничаващи вярвания, травми и деструктивни модели, ноември може да бъде подходящо време да го направите бързо, тъй като неговите енергии активно ви подтикват да се пуснете от привързаностите към токсични хора, събития, модели и реакции, и да се устремите към лична промяна. Новият етап от развитие на колективното ни съзнание и живота на тази планета, дава зелена светлина на дейните, проактивните, иновативните. Научените уроци и освободения товар в тези последни месеци в момента, ще даде широта на размаха, удовлетворяваща продуктивност и резултати в следващия етап.

Израстването понякога може да се случи с вас или за вас.
Ноември понякога може да бъде точно такъв, тъй като е в съответствие с постоянната цел на тази вселена – да ви осигури това, от което се нуждаете и искате. Всичко е тук за да ви помогне. Вселената е на страната на вашето най-голямо благо и ви отвежда там по начини, които може би не винаги разбирате. <3

С напредването на ноември следете мислите си, състоянията си, осъзнаванията и промените в себе си, и наблюдавайте какво се опитва да ви каже Вселената. Използвайте това благодатно време мъдро, за да освободите и последните остатъци от травматичното миналото, и да си отворите нов път на възможности и развитие.

С любов,
Марти Иванова

📌📜Остават броени часове до отварянето тазгодишния онлайн клас за Техники за емоционална свобода, Ниво 1, с които освобождаваме освобождаваме травматичното минало, задаваме нови програми за радост, свобода и развитие в подсъзнанието. Научи повече и се запиши в предварителния ВИП списък – остават последни места до старта: https://www.svoizbor.com/tes1-vip 🌹💗

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.