Есенно равноденствие – време за пречистване, избори и решения

Вече сме в енергията на есенното равноденствие, а Слънцето е в знака на Везни.
Придвижваме се към гигантски скок в еволюцията на човешкото съзнание, което ще се оформя в следващите няколко месеца. Днешното равноденствие във Везни полага началната точка на събитията, които ще се вихрят във вътрешния и външния ни свят до 22 декември, когато ще отгърнем следващата нова страница.
 
Казват, че равноденствията причиняват пукнатини в магнитосферата на Земята и отварят портали за постъпване на по-високочестотна енергия. Древните народи са знаели това и затова винаги са провеждали церемонии по това време.
 
Подходящи са ритуали свързващи ни с природата, с планетата, с Космоса. Вглъбяване, медитация, молитва, съзерцание, работа по моделите ни на чувстване, взаимодействие с другите, поведение.
Времето символизира не само прочистване и пречистване, освобождаване и олекване. А също така е време за равносметка, вземане на решения и лични избори, особено относно партньорствата, любовта и взаимоотношенията ни. 
 
Звездното небе подчертава с всяка звезда, че сме на кръстопът където трябва да вземем решения и избори за живота си. По един или друг път ще поемем? На ниво колективно съзнание, тези наши избори имат огромно, гигантско значение за посоката по която ще поемем в еволюцията ни като човешки същества.
Меркурий е в ретроградна фаза в този момент и това още повече подчертава важността на детайлите, които е нужно да огледаме в личната си равносметка. Подтиква ни да задълбаем наистина навътре и надълбоко в себе си, във фактите, информацията и знаците, които да разберем, анализираме и да вземем предвид при вземането на решенията си. Каквото и да осъзнаем и предприемем, ще има наистина голямо значение – това ни подсказва опозицията на Слънцето и Меркурий с Юпитер. А Юпитер е планетата която увеличава като с лупа всичко с което има съприкосновение. Слънцето и Меркурий също така в момента са под влиянието на т.нар. Супер галактически център – отправна точка с мощно разширяващо въздействие върху всичко с което е в съприкосновение. Октомври и ноември се очертават изключително важни месеци за промяна и еволюция, и сега полагаме основите на тези промени.
Супер галактическият център се състои от 30 галактики, включително нашата, които се въртят около гигантска черна дупка с огромна гравитационна сила. Затова влиянието на тези космически обекти оказва толкова мощно въздействие върху планетата ни и нас. Каквото се заформя в настоящия момент, полага основите и настройката за събитията, които ни очакват през октомври и ноември. Ето защо са толкова важни изборите, които правим сега – те оформят бъдещето ни.
Промените, които ще предприемем на ниво лични избори, ще прерастват и в колективна промяна, във формиране на нови социални структури. Битките между старото ригидно статукво и правилата от една страна, и порива към свобода, справедливост от друга, могат да доведат до позитивна промяна в крайна сметка. Ново практически и реалистични платформи за комуникация, свързване, новаторско общуване и нов тип социални мрежи.
Равноденствието и всички ретроградни планети сега ни дават последна възможност за преоценка и равносметка – Дали направих правилният избор? Все още мога да избера да предприема различно действие, да променя поведението си, приоритетите си, да намеря баланса в отношенията си, да изнамеря къде е заровено онова нещо, което трови взаимоотношенията, любовта, себеуважението ми. Много интересен и динамичен период. Решаващо време за избори, за абсолютно всеки човек, без изключения. 
Тази динамика във високо си изражение ни тласка да намерим своята висша същност, духовна мисия, радост и блаженство в човешкото ни проявление на земята. Изборите, които вземаме сега, са тласкани от енергията на любовта. Динамиката на прочистването и наместването на пластовете ни, може да ни идва твърде интензивна, но крайната цел е нашето извисяване и нов живот, в енергията на любовта.
И ако все още не сме направили онзи пълен и всеобхватен, дълбинен самоанализ и промяна в нагласите, вярванията, личностните ни характеристики, водещата енергия която ни тласка в една или друга посока, то сега е последната възможност. Вселената наистина ни дава последна възможност за да преработим сенките си, да направим нови избори, да превключим към друга честота на мислене и живеене, за да сме в съзвучие с еволюцията на целия космос. След това се отгръща качествено нова страница от Живота и несвършените ни задачи ще отекват в болезнени и трудни уроци. Ако попадате в ситуации, в които се чувствате тревожни, напрегнати, стресирани, недоволни, или нещо друго – поседнете, притихнете, изследвайте откъде идва целия този стрес. Има как да намерите корените му и да ги изцелите. Използвайте всички техники и практики, които сте научили с мен – ТЕС, Пренареждане на Матрицата, Божествената Матрица (или други, които практикувате), за да намерите и освободите котвите от миналото.
Пожелавам на всички ни да използваме мъдро и ефективно даденото ни време. Време за промяна, време за вътрешно изцеление, време за израстване, време за решаващи избори.
PS. В това катарзисно време на еволюция на съзнанието, отваряме възможност за нов клас към онлайн програмата “ДА НАМЕРИМ ЛЮБОВТА С ТЕХНИКИТЕ ЗА ЕМОЦИОНАЛНА СВОБОДА” – 5 седмична програма с която ще можеш да излекуваш всички предишни наранявания в любовта и връзките, да намериш отново любовта към себе си, да изградиш здравословно самочувствие и себестойност, и да намериш любовта на живота си. Пет практически модула с изобилие от видео уроци, практики с ТЕС, Пренареждане на Матрицата и Божествената Матрица – най-мощните терапевтични инструменти от енергийната психология. Безплатно записване във ВИП списъка, който дава отстъпки и бонуси на участниците, оттук: https://www.svoizbor.com/love/
Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.