Силно начало на 2022 с Новолуние в Козирог

Какво силно и стремително начало на 2022! Новолуние в Козирог – настъпва вечерта на 2 януари в 20:35ч. Амбициозният подтик към развитие, структуриране, полагане на нови планове вече се усеща. Макар че тази енергия тепърва ще набира сили, за да се разгрърне докрай, в момента все още имаме възможост да изчистим живота, домовете, умовете, представите си, от старите неработещи модели; от замърсяване – физическо, емоционално, мисловно. Можем да освободим стари идеи, да подредим къщата, папките, файловете, документите. Да направим анализ и преоценка на нездравословните навици от миналото си, и да ги подредим в нова структура и съдържание. Практичната, земна, материална, отговорна енергия на Козирог ще се усеща и ще ни води през цялата година. Заедно с нея ще има и други нюанси разбира се – на грижа, емпатия, любов, толерантност. Но какво силно, отговорно, подредено и амбициозно начало на годината с енергията на Козирога!

Цялата година 2022 носи нова енергия, много различна от изминалите две, които преминаха под знака на ограниченията, правилата и контрола. Усеща се раздвижване, динамика, бурни промени и възможности за раждане на нещо качествено ново – нови общества, нови правила на живот, нов начин на свързване, ново ниво на колективното съзнание. Готови сме да изцелим и освободим цялото ни колективно минало – деструктивните системи от вярвания, травми и сенчести части от себе си. Това вече се случва, и големите промени навън, започват разбира се, с промените във всеки един от нас. 2022 носи енергията на големите мащаби, големите мечти, големите промени и успехи, разгърнати широко, с размах. Който е свършил своята добра подготвителна работа, ще материализа мечтите си с размах. Имате ли вече визия за това как искате да се разгърне личната ви година?

Какво ново семенце искате да засадите сега? Какво ще възнамерите днес, за да го реализирате в идните месеци и година? Новолунието е в 12°20′ на Козирог – кардинална земя. Козирог е знакът на целеполагането, на постиженията, на майсторството. Сега е още по-силен с Марс в съвпад гигантската космическа прахосмукачка – Великият Атрактор, който ще активира прочистване на нещата, които вече не ни служат. В същото време, този позитивен аспект ни позволява директна връзка с потока от нова космическа енергия. И така, с променящите се ценности, какво искате да постигнете през 2022? Кой искате да станете? Как искате да се чувствате до края на 2022? Как можете да предприемете действия за да изпълните целите си? Може да откриете, че животът ви ще донесе радикални промени тази година, така че е важно да бъдете гъвкави и адаптивни. Най-успешни ще бъдат хората, които успяват да се разграничат от външния шум и хаос, и насред тази динамика намерят своето блаженство, благ и стабилен вътрешен център.

Ретроградната Венера, в съвпад с Плутон в Козирог, продължава с вече започнатото дело: Да извади стари любови и взаимооношения, за преработка и проверка, или може би приключване. Да ни подтикне да ревизираме емоциите и взаимоотношенията, любовта, начина по който виждаме себе си и партньора. Да се качим на по-високо ниво на свързване. Да намерим силата и източника на авторитет вътре в себе си. Да се свържем със самите себе си на по-високо ниво, да се свържем и с другите по нов начин.

Опитайте да се свързвате със съмишленици, които да ви подкрепят в повишаването на вибрацията ви и с които да формирате общност. Важно е да бъдем будни, осъзнати и с постоянство да поддържаме фокуса на вниманието си върху по-добър свят. Свят, който заедно строим, в който преминаваме от ума към сърцето. В този нов свят, който изграждаме пласт по пласт, надграждайки личната си и колективната енергия, любовта ще е основата на всичко.

  Базирано на астро-прогноза на астролога Пам Грегъри

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.