Големият галактически портал е на 29 юли!

Големият галактически портал е на 29 юли!

Това е информацията, която ненатрапчиво се промъкна от чуждестранните източници. Считано по една, или друга система, денят 29 юли се сочи като следващият мащабен и много сериозен космически портал. Или може би дори не просто един от многото, но такъв, който скоро не е виждан. Дори хора, които все още търсят някаква голяма тръпка и промяна, която им е убегнала на 22 декември са се вторачили в тази дата. За мен е абсолютно безспорен факт, че промяна в края на 2012 се състоя, в момента буквално живеем в различни реалности и измерения и това се усеща все по-силно. Но също така се усеща и нагнетяването на енергията в последните дни, особено от вчера насам. Това може да се усети не само от по-сензитивните хора във фините нива, но може да се усети и в емоционален план, събитиен, та дори и в по-голям мащаб, отразявайки се като бурни социални вълнения.

Нямам претенции да разбирам от астрология, още по-малко пък от календара на маите, затова моля детайлно запознатите да не придирят много за точността на използваните термини в последващия преведен текст. Тази статия спечели вниманието ми и въпреки пренаситеността с астрологична информация, както и такава базираща се на календара на Цолкин – неразбираема и претрупана за повечето хора, се опитах да извадя и преведа най-важната и синтезирана информация.Ако ви се чете в детайли целият материал на английски език, заповядайте ТУК.

“Големият секстил. Планетарни аспекти и кореспондиращите им по календара на Цолкин за Космическата Луна 2013

Живеем в епични времена и Кoсмичната Луна не е изключение. Това е най-чаканото и грандиозно космическо събитие. Маите са забележителни наблюдатели и познавачи на времето, на звездите и познават езика на небесните тела. Те наблюдавали динамиката на планетите, придвижващи се по небето и живяли в хармония и съответствие на техните знаци.

Космичната Луна, последната от седемте мистични Луни, съдържа невероятен набор от планетарни движения и аспекти, които са в много близка корелация с Дриймспел версията на Цолкин. Външните планети се придвижват много бавно и вече са заели позиция, докато вътрешните планети се движат в аспекти с тях. Непосредствено след Галактическата Синхронизация, на четвъртия ден от Магнетичната Луна, 29 юли 2013, планетите ще образуват почти точен Голям Секстил. Той също съдържа и две Големи Троици. Всички те са много позитивни и хармонични аспекти изцяло обграждащи Планетата в конфигурация от Свещената геометрия.

Това е грандиозно подравняване на планетите от Слънчевата система, обграждащо Земята в геометрична форма на Звезден портал (Старгейт). Отдолу можете да видите фигура от астрологична графика на големият секстил. Подчертани са Големият Секстил и Голямата Троица, за да изпъкне геометрията им.

GrandSextile галактически портал

Отдолу е включено също така изображение на свещената геометрия която образуват планетите от слънчевата система около планетата Земя по време на този аспект.

GrandHex галактически портал
Магнетичната Луна 4, на 29 юли 2013 е денят на Великият Секстил. Кодиран е като Синя Спектрална Ръка “Разтварям се за да знам. Освобождава изцеление.  Аз запечатвам хранилището на постиженията със спектралния тон на освобождението. Аз съм ръководен от моята собствена удвоена сила.” Какво утвърждение за планетарно изцеление и повдигане! Този аспект влиза в игра една седмица след Пълната Луна на Космичната Луна, която е последната от 3 последователни Супер Луни. Луната застава в позиция за да създаде Голяма Троица с Венера и Плутон, което също така завършва Великият Секстил около планетата Земя. Голямата Троица с Венера, Плутон и Луната бележи възможността от трансформация (Плутон) през силата на красотата (Венера) и любовта (Супер Луната).

С движението на Луната, която завършва секстила, вече имаме Голяма Троица. Марс има съвпад с троицата Юпитер, Сатурн и Нептун. Този хармоничен аспект представлява възможността нашите най-висши надежди и мечти (Нептун) да възвърнат силата на духовността от религията (Юпитер) и да заместят материализма с изобилие. Присъствието на Марс позволява да заменим войната с мир.  

Както вече спомехаме – секстилът се формира от две триади. Оформят се шест-странна кристална форма около Земята с два заключващи се триъгълника отвътре. Това е геометричната форма на Старгейт формираща се около планетата от останалите планети в Слънчевата система.Това е възможност за директно сваляне на галактическа космическа енергия.

Аспектите за които говорихме, показват: силата на красотата от една страна и силaта на любовта от друга. Тяхната обединена сила надмогва войната и религията. После имаме Сатурн – материалиста в секстил с Венера- любовта от една страна и Плутон – планетата на трансформацията от друга. Това показва силата на трансформацията, която сбъдва нашите най-висши надежи и мечти чрез силата на любовта. “

В статията са отбелязани важни аспекти и са подчертани силни планетарни  движения измежду които за мен изпъкват Супер Луната, която отмина на 22юли, Денят извън времето на 25 юли, всеки един носещ своите силни послания и предпоставки за израстване.

Моят коментар по темата е на лаик по отношение на астрологията, но пък вестител на Новото време по душа и призвание. Графиката и разположението на планетите е доста красноречиво. Както и да ги погледнете – те оформят една съвършена кристална решетка. Двата пресичащи се триъгълника образуват прекрасна меркаба, говорят ми за хармонично сливане на женска и мъжка енергия, съвършено настройване на електромагнитната енергия, завихряне и активиране на могъщи сили. И това се образува около планетата Земя! Отделно по външният кръг около тези два сляти триъгълника виждаме съвършена кристална структура, която завършва свещената геометрия – уникална конфигурация. Виждам в това категорична заявка за скок в друго измерение, истински галактически портал към звездите. И всичко това приложено и към трепетно очакваното посещение на Лий Каръл и Крион в България, информацията за Старгейт на Прагийс Харис (вижте снимки в статията) само идва като поредното доказателство и потвърждение, че сме пред прага на поредният огромен квантов скок.

Време е да осъзнаем, че онова което се случи в края на 2012 бе само началото. Своеобразен вододел, който ни оттласна от стария свят, но не бе върхова точка, а само началото. Това, което ни предстои сега, а със сигурност и многократно в близките месеци и години ще надминава и надскача всеки път границите на въображението и представите ни за това, което си мислим, че знаем.

Отдавна знам, че в началото на август предстоят поредните големи промени, за което ви и намекнах в предишни статии. Но сега мога и да го аргументирам с прекрасна графика и информация, удовлетворяваща и ума. Авторът на статията, която цитирам съветва да използваме предоставената графика, да поставим кристали на всеки от ъглите, за да възпроизведем положението на планетите, или пък просто да медитираме върху изображението.

Според мен е достатъчно дори само факта, че имате вече тази информация, имате визуалната представа за образуващата се геометрия.  И в медитация просто да се отпуснете и доверите на вашите водачи и на Бог – да бъдете отведени в тези полета на съзнанието, които резонират с вас. Да възнамерите да станете осъзнати участници в процеса на съграждане и активиране на тази жива решетка, която се явява звезден портал и е следващият трамплин, който ще изстреля планетата и всички нас, бидейки част от нея към по-високите измерения. И всичко което правите, да бъде само и единствено в подкрепа на силите на светлината, чистотата и любовта.

Важно е да се отбележи, казва астро статията, че има и доста аспекти, които говорят и за предизвикателства. Онези червени линии в астро картата бележат аспекти, които опитват да ни смъкнат надолу и ни дърпат назад. Сега повече от всякога усещаме призива да се издигнем над ниските вибрации и да поддържаме в съзнанието си една по-висша визия за света. Сега повече от всякога е нужно да осъзнаем, че резултатите които получаваме се определят от това върху какво фокусиране енергията си (вниманието си). Всеки един от нас се сблъсква с предизвикателства и проверки в ежедневието си. Нека бъдем нащрек, осъзнати и реагираме с ясното съзнание какво и защо се случва.

Бъдете отворени към информацията която получавте, доверете й се, не се съмнявайте в нея. Вече всеки от нас има възможности и получава директно напътствия по вътрешния си духовен канал. Не отблъсквайте информацията със съмнения, а се оставете и я чуйте. Ако ви дойде да извършите някакъв ритуал, церемония, медитация, нещо в в група, или пък лично и само за вас и то ви носи най-прекрасни и повдигщи чувства – просто го последвайте. Все пак това е големият галактически портал 🙂 Всички сме поканени. И както винаги е въпрос на избор дали да преминем нататък и да сме живи, осъзнати участници в планетарното възнесение.

Ако тази публикация ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

9 Comments

 • Галина
  Отговор

  Мартина, благодарности и поздравления за навременната информация!
  Както обичайно с твоите статии ни подкрепяш по пътя на своя избор…
  Ще споделя тази информация, защото и според мен тя е изключително важна
  за хората, които са избрали да придружават
  неумолимия квантов скок на нашата планета Земя
  и нейния ход през времето и Галактиките…
  Още веднъж – БЛАГОДАРЯ!

 • Васил Зааралиев
  Отговор

  Този секстил се появява точно на 4 ден от първата луна в годината на 8 семе.
  За по лесно обяснение на нещата ще Ви приложа следните важни точки.
  4 е хармоника, това е първият времеви цикъл който завърта нещата или казано по просто кара всичките колелца да се въртят и не случайно секстила се появява точно на 4 ден в новата година от 13 лунният календар.
  Другото интересно нещо е, че с годината на 8 семе затваряме няколко важни цикъла, но най важният от всичките е 26 годишният цикъл от 1987 г когато се инициира Хармоничната конвергенция и започват двете спирали по 13 г в инициация на Дриймспел.
  От тази година влизаме в новите два 13 годишни цикъла на Галактическа синхронизация и въвеждане на ползването на системата Дриймспел.
  За по любознателните Ви прилагам картинка на следващите цикли до 2039 г.
  http://www.pan-bg.com/upload/2039.jpg
  Отделно секстила съвпада по Цолкин със кин 167 това е Синя Спектрална Ръка.
  Спектралният тон 11 и на освобождението, така че, Освобождавайте хора, премахвайте всичко ненужно и натоварващо.

  Пожелавам Ви една прекрасна година на Жълто Космическо семе и не забравяйте в момента тече първата магнитна луна и в тази връзка изпратете ясно и конкретно намерение какво искате да Ви се случи през тази година и закодирайте бъдещите си стъпки за новите две спирали от 26 г общо
  Ин Лакеш Ала Кин

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Благодаря за ценното допълнение, Васко.
   Чудесни времена са, нали 🙂
   Хайде да освобождаваме!

   • Васил Зааралиев
    Отговор

    Времената са чудесни още сигурно от 1900-та година 🙂 🙂 🙂
    Мисля, че по важното в момента е как ще продължи работата за напред.
    Искам да наблегна на това, че от 5 дена тече един доста важен период за нас Планетяните и той ще продължи 78 луни (това са 6 години)
    През тези 78 луни ще работим доста усилено за осъществяване на плана на новата реалност или проекта “Антахкарана”
    който иска може да се запознае в общи линии с него ето тук – http://www.pan-bg.com/articles.php?id=667

    Бъдете озарени от светлина и успешно преминаване през три плана на Разума, Духа и Волята

    Ин Лакеш Ала Кин
    Укк Чикчан Васил

 • emilia
  Отговор

  Мартина,как може да си толкова навременна-точно от тази статия имах нужда.Благодаря за което!Напоследък минах през един много труден период-не няма да се оплаквам,а само ще обясня нещо ,което скоро разбрах.Няма да описвам трудностите си , а ще обясня защо ми се случват.Земята минава през родилни мъки ,тя трябва да се роди в по-високо измерение, но негативната енергия, която ние хората сме и привнесли от време оно,я затруднява.Знаем,че енергията не се губи , а само се видоизменя-от негативна в позитивна и обратно.А при мен ежедневно и еженощтно се случиха и се случват какви ли не гадости и то от най-близките ми хора и от по далечни.Първо приемам тази негативна енергия,понякога изпадам в ярост, а после се изпълвам с любов,светлина и прошка и си казвам: Прости им БОЖЕ, ТЕ НЕ ЗВАЯТ КАКВО ПРАВЯТ.Желанието ми е всички да се осъзнаем и заедно да преминем в по високите измерения.Мисля, че това е желанието и на Създателя.Дано правилно съм разбрана.Обичам ви и благодаря!-Емилия

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Благодаря с обич, Емилия!
   Знам ли как става така. А освен това – десетки други казват същото. За мен остава обяснението, че много хора преживяват едно и също, в един и същ момент, на една и съща вълна сме, а аз по някакъв абсолютно “случаен” принцип, без да съм планирала нито една статия, все уцелвам точно мястото, човека, проблема, въпроса и чрез мен се излива отговора.
   Просто Божествен инструмент – както всеки от нас.
   Радвам се, че отговорите идват точно навреме и на място.
   Всичко е точно така, както трябва да бъде.

   • Емилия
    Отговор

    Радвам се ,че получих разбиране.Още веднъж благодаря, че те има.Мартина бих искала да науча какво е мнението ти относно една поредица от статии-особено трета част.Най-лесно ще я намериш ако кликнеш :Elven inspired-29.07.2013’Великият преход.Енергийните цивилизации.част 3

 • Hristina Barzanova
  Отговор

  МАРТИНА,БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ! Толкова имах нужда от това!За първи път съм в тази страница и вече съм и поклонник! Прекрасното усещане за общност и осъзнаване на мисията от всеки от нас е ВЕЛИКО ДЕЛО! Изпращам Ви ЛЮБОВ И БЛАГОДАРНОСТ!И-на Васил,и-на Емилия,и-на всички,докоснали се до тези разяснения! ДА ПРИЕМЕМ С Радост,Любов и Благодарност всички трансформации по БОЖЕСТВЕНИЯ ПЛАН и да се хармонизираме с него!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.