Семинар с Крион и Лий Каръл, Марина Мечева и цяло съзвездие от Дома!

Крион в България 2013Поздрави! Аз съм Крион от магнитната служба! Всички вие сте безмерно обичани. Прекланяме се пред величието на този момент и ви поздравяваме с безкрайна любов повече от всякога, защото достигнахте до етап, който преди време бе немислим за планетата Земя. В момента сте на вододела на нещо огромно, мащабно и още по-значимо по размери и величие от познатото ви до сега. Всичко, което ви предстои съвсем скоро, се разгръща в такива мащаби и висоти, че в момента не сте способни да го проумеете, дори да ви го нарисувам с краски. Можете само да усетите промените с фините си сетива. А тези мащабни промени ги сбъдвате вие!

Когато преди години Крион и Лий Каръл посетиха България, това събитие в духовния живот на мнозината призовани бе ключово. И не само за тях! Но чрез тях и много, свързани с невидими светлинни нишки, магнитният майстор предизвика истинска експлозия от светлина и пробуждане на много души, очакващи този момент. Толкова отдавна, сякаш в друг живот бе този величествен момент.

Толкова много неща се случиха в следващите две години, че са неизброими и трудни за описване от човешка гледна точка. Ние вече живеем в един съвсем нов свят. Промените разцъфват във всеки осъзнат миг и еволюцията на колективното ни съзнание, на цялата планета се разгръща с такива темпове, че изумява и най-напредналите ни събратя от Космоса. България като частичка от целия планетарен пъзел пое своята роля на катализатор на промени – на всяко ниво на съществуването. Марина Мечева – българският канал на Крион ни даде онази гледна точка и онази нежна и любяща духовна енергия и информация, която само през нея можеше да достигне от Крион до нас. Книгата й КРИОН – ВЕТРОВЕТЕ НА ПРОМЯНАТА донесе безценна информация от магнитния майстор.

И сега, точно две години след голямото събитие, сме готови за следващата стъпка. Ако през 2011 бе пробуждане, то днес пробудените майстори от тази страна на воала вече са готови за истинската трансмутация. Трансмутацията е нещо, което се случва след като една планета е преживяла хиляди трансформации. Сега вече говорим за същинската промяна в ДНК кода на човечеството. На цялата планета. И цяло съзвездие, начело с магнитния Майстор Крион е тук, за да ни помогне да случим тези промени.

7 и 8 септември 2013, София, Кемпински хотел Зографски. Зала София.

Семинар с Крион & Лий Каръл, Марина Мечева, Робърт Коксън,

Прагийт Харис & Старгейт

Вход: 270 лв. за всеки, заплатил таксата до 15 Август,
а след 15 август – 300 лв.

 

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ на e-mail: info@kryonbg.info

Бихте могли да заплатите таксата за семинара чрез e-pay и easy-pay както  обяснено горе, или по банков път. Пишете ни на посочения E-mail адрес за подробности относно банковата сметка, както и за да бъдете записан за семинара.

За заплащане на таксата на място в центъра на София, заповядайте на адрес:

София, ул. “Три Уши”6, ет.1, офис 1
тел. +359 2 810 49 19 или моб. тел. + 359 878 99 66 01
За всякаква допълнителна информация относно програмата, лекторите и специалните гости на:

www.kryonbg.info или + 359 886 734 859

Очакваме потвърждението за присъствие от специалния гост д-р Тодд Овокайтъс!

От екипа

Моля, споделете информацията! Семейството се събира….

httpv://www.youtube.com/watch?v=bqbHfpV-xcY

Повече за участниците в това сърдечно събиране на Духа:

Lee-2011Lee Carrol

Много от нас са чували за Лий Каръл и любящата енергия на Крион която той довежда да нас чрез ченълинг. Лий е автор на 15 книги, преведени на 24 езика, продадени в милиони копия по света. Неговият 25 годишен опит като гласът на Крион, Магнитният Майстор, промени животът на милиони хора по планетата. Партньорството между Лий и Крион обясни много от променящите се процеси в нашият свят. Ако някога сте искали да знаете повече за Лий, продължете да четете…

След като завършва California Western University в Калифорния, със степен бизнес и икономика, Лий Каръл започва аудио техничен бизнес който процъфтява за 30 години. И така,  къде се срещат аудио инжинерът, канализирането на послания и Индигови деца?

Начинът по който Лий разказва историята, е че духът го е “ударил между очите” (Spirit had to hit him “between the eyes”) за да му докаже че преживяването е истинско. 1989 г. е повратна точка в неговият живот, особенно след като 2ма различни медиуми му споменават името Крион….име което никой до тогава не е чувал.

Срамежлово, първите предадени послания се презентират пред духовната общност в Дел Мар, Калифорния. Лий и неговата духовна партньорка Джан Тобър започват да провеждат събирания“Kryon light groups” в Дел Мар през 1991 и бързо от хола в къщи срещите се пренасят в Църквата в Дел Мар, а останалото е история – 15 книги – в период от 12 години. В момента има почти един милион копия на книгите за Индигови деца на 4 езика по света. Книгите на Крион са отпечатани на следните езици – Испански, Френски, Немски, Китайски, Иврит, Датски, Италиански, Гръцки, Корейски, Български, Унгарски, Руски, Руски, Латвийски, Японски, Финландски, Словенски, Естонски, Индонезийски, Португалски, Румънски, Турски и Английси.

Крион организацията сега провежда срещи навсякъде по света, с публики до 3,000 души. Крион в уеб пространството е с най-голяма посещаемост от New Age сайтовете в историята на America Online. Днес бихте могли да разгледате страницата на Крион изпълнена с интересни страници, със страница БЕЗПЛАТНО АУДИО – FREE AUDIO, където бихте могли да слушате над 100 часа с MP3 записи.

Орез 1995, е поканен да представи Крион в United Nations (U.N.) в Ню Йорк. Грушата където посланията са представяни се нарича – Society for Enlightenment and Transformation (S.E.A.T.). Срещата е приета така добре, че са поканени да остуват още 6 пъти – 1996, 1998 then in 2005, 2006, 2007, and 2009. Тези срещи са проведени в горната част на сградите на ООН, недалеч от Главната Аудитория. Само делегати на ООН и гости имат възможност да присъстват.

Marina MechevaMarina Mecheva

Марина Мечева е родена в гр. Бургас, България. Започва да пътува със семейството си още на 5 годишна възраст и прекарва голяма част от житейското си израстване сред много и различни култури, вярвания, общества. Завършва психология в САЩ, където се заражда интересът и към философия, окултните науки, теософията, себепознанието и стремежът към духа. През 2008 год. в Берн, Швейцария, се среща с Лий Каръл и екипът на Крион и тази среща променя животът и из основи.

През септември 2010 год. издава първата си книга “Влюбени в Живота” и няколко месеца след това започва партньорство с енергията на Крион. Много от нас познават посланията и медитациите, сведени чрез нея на многобройни международни семинари. Между 2011 и 2013 год. тя предава индивидуални послания на стотици светлоносци по цялата планета. През 2012 год. след участието си в семинар на Крион и Лий Каръл в Буенос Айрес, Аржентина, издава “Крион – Ветровете на Промяната“, книга която е част от една изцяло нова времева линия за човечеството.

Мощните процеси на трансформация около и след декмври 2012 – 2013, за нея се превръщат в катализатор, подвластен точно на трансформиращи ветрове на промяната. Тя осъзнава неограничения потенциал, заложен в рождението на човешкия вид и започва да работи за реализацията му. Духът, проявен чрез нея вдъхновява, изпълва живота с пълнота, ражда  и проявява най-висшия потенциал на човечеството.

RobertRobert Haig Coxon

На много от нас Робърт Коксън е познат с това, че създава музикалния фон за канализираните послания на Крион.

Робърт Хейг Коксън е роден в Монтреал, Канада, където завършва композиция в Университетът МакГил. Той започва да свири на пиано на година и половина. На девет започва да получава уроци по пияно от баба си. Започва да композира на 11. На 17 години започва да свири професионално по барове и сбирки. По-късно в Макгил също завършва Тромбон и орган и сe превръща в поулярен поп и джаз музикант.

През 1986 албумът “Crystal Silence I” става хит в Канада. “Cristal Silence II” достига номер 1 в  New Age музикалните класации публикувани от “Resources Guide.”

Номиниран три пъти за наградите Felix Awards (френският еквивалент на Американските Grammys), той постепенно се превръща в композитор на New Age музика който продава най-много албуми в Канада.

В момента част от работата на Робърт е посветена на направата на научни проучвания върху ефектът на музиката, как тя докосва и изелява, както практиката му през годините показва.

През 1998, Робърт Коксън се присъединява към Лий Каръл в многобройни пътешествия и семинари по света.

Хората чувстват музиката на Робърт Коксън като нещо обновяващо душата. Музиката му помага за възстановяване на вътрешния баланс и хармонията, лекува духа и тялото, подпомага медитацията.

PrageetПрагийт Харрис

“Започнах животът си в Лондон като учител, когато открих Ошо, който преобърна целия ми свят. Тогава се преместих в Индия, в неговият Ашрам.  След това живяхме в Брюксел, Кьолн и когато Ошо се премести в Америка – Орегън – там също. Прекарах три години в Ражнешпурхам, където от едно замряло ранчо и земеделска земя създадохме град изпълнен с живот, с огромни площи земя с био и био-динамично земеделие. Това беше един град, където хиляди живееха в енергията на любовта и медитацията, приели ги за свой начин на съществуване и осъзнаване.

          Да бъдеш в присъствието на Ошо е преживяване на екстаз и в същото време на мълчание, на безкрайност. Той казваше, че светът има нужда от 10,000 Буди за да бъде трансформиран. Старгейт работи в тази насока. За създаването на някой от тези Буди.”

Прагийт Харрис е англичанин, международно известен канал и лечител, който 25 години асистира духовното израстване на стотици по света. През 1989 г. заедно със своя водач Алказар, Прагийт канализира дизайнът и построяването на структурата Старгейт, която мощно асистира процесът на човешкото осъзнаване. Целият живот на Прагийт е посветен на това да разбере как оперира човешкото същество, как се повлияват съзнанието и емоциите и как човек освобождава себе си от всичко, което го ограничава. С помощта на Алказар и Старгейт, Прагийт разработва нови способности и техники, чрез които подпомага личния разтеж на човешкото същество. След многогодишна работа, Старгейт става мощен инструмент, който помага на хората да преминат отвъд своите ограничения и да достигнат заложените у тях потенциали. Старгейт е едно дълбоко трансформиращо преживяване.

SGO
Добре Дошли в Проектът Старгейт!

Вашят физически Старгейт е котва за съзнание, поддържано в свещени структури и геометрии, които калибрират вашия личен свят. Когато индивидуален Старгейт е активен, той получава и отдава енергии от висши измерения, които се пренасят по цялата Старгейт решетка и  по този начин излъчват сходни енергии симултанно с калибрирането на вашето поле.

Когато група се събере около физически Старгейт, той се активира с намерението на групата, а не чрез усилие. Когато структурата стане активна, присъстващите се потапят в мощни енергии, които позволяват на техните собствени вибрации да бъдат повдигнати към по висши трептения.

Едва тогава е възможно усилването на вибрацията на етерният Старгейт. Когато това се случи, той започва движението си през измеренията. Енергийните полета на присъстващите  естествено продължават да се хармонизират. Когато 12-тото измерение бъде достигнато, общуването с висшите енергийни потоци придобива свръхсензитивност.

Целта на Старгейт е физическа и планетарна трансформация. Докато работи индивидуално с всеки, структурата работи и с морфичното планетарно поле. Това се измерва и балансира от съзнанието на Гая. Намерението е да се създаде поддържащо поле, което подкрепя индивидуалното израстване на съзнанието. Това се случва докато мулти-измерните честоти излъчвани от Старгейт, докосват спящите аспекти в многото слоеве, пластове и подпластове на ДНК. Това спомага активирането и осъзнаването на потенциалите в ДНК.

Този процес на припомняне и на себеосъзнаване е и процесът на събуждане на ДНК. ДНК съдържа ключът за това кой сте, кой сте били, как работи физическата ви структура – вашата роля и цел в Универсалният проект и вашата способност да комуникирате директно с Духът, как да проявите Духът чрез себе си.

SGV

Ако тази публикация ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

 

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.