Цикълът на Марс разчупва старото и тласка към новата парадигма

breakthrough

Добре дошли в поредния астро преглед. Онзи пътепоказател, който ни помага да разберем как това което се случва горе в космоса, рефлектира върху онова което се случва тук долу, на земята, и ни помага да разберем как да се справим със случващото се.

Както винаги, има много и все интересни неща разгръщащи се в момента на звездната карта. Но това което прави най-силно впечатление, е Марс в опозиция с Уран и квадратура с Плутон. Това се нарича Т-квадрат в астрологията.

Върнете се мислено в ноември месец 2014 г. – тогава Марс дойде към Плутон. 4 месеца след това през март 2015 “удари” Уран в Овен. После дойде в опозиция на Плутон през юли 2015. И сега идва отово към Плутон, в опозиция с Уран -в 3/4 квадратура. След всичките му пътешествия нагоре и надолу, напред и назад – от януари до август 2018, Марс ще прекара 8 месеца в Скорпион. И чак през октомври 2016 ще се изкача пак до горе, за да завърши затвори изцяло този цикъл. Това си е един сериозен 2-годишен цикъл който прави Марс.

Този квадрат между Плутон и Уран генерира мощна кулминираща трансформираща енергия от години, която разчупва, разпробива, предефинира тази нова реалност, нова парадигма която толкова много от нас търсят, бленуват, създават. И това е свързано с Плутон който се движи през Козирог от 2008 до 2024. Той срутва, унищожава, помита, обезмисля системите ни за сигурност – социални, държавни, финансови, банкови, военни. Квадратурата с Уран в Овен разчупва всички рамки, граници и представи за това какво означава да си човешко същество, за възможностите ни да канализираме и работим с енергия.

Движението на Марс може да се разглежда като издигане по спирала. То символизира нашето издигане като човешки същества по спиралата на повдигащото се, разгръщащo се съзнание. И какво ни казва всичко това сведено до практично ежедневно ниво? – Това са времена в които всичко може да се случи. Трябва да разберем, че целта на душата ни е 90% от неосъзнатата част на нашия мозък. Ние сме 90% неосъзнати по отношение на това кои сме и какво сме! Има толкова много хора сред нас, които считат, че Аз-ът, това е: тялото ми, банковата ми сметка, колата ми, титлата ми, професията ми, начинът по който изглеждам, къщата ми, притежанията ми, играчките ми. Това е Козирог – земя, сигурност, материалните притежания. Това е част от нещата които преминават, и вече отминават. Ние вече разширяваме идентичността си отвъд пределите на физическото. И кой идва на преден план? – Уран – знакът на Овен в първи дом говори точно за идентичността. Уран дава внезапно откровение: “Боже мой – аз съм нещо повече от едно тяло! Имам тези емоции, чувства, идеи, мисли. Но дори отвъд това което мога да видя или знам, се простира моятa безкрайna, неосъзнатa, многоизмерна духовна природа.”

imagesСъс Сатурн, придвижвайки се през Стрелец, ние искаме да разчупим всички стари религиозни понятия за добро и лошо, правилно и грешно, ад и рай. Придвижваме се към “Моето несъзнавано”. А то, създава уроци за моето съзнание така че да вляза в съзвучие и хармония със собствената ми висша цел и духовна задача, да се свържа с най-висшето си чисто намерение, което е неизменно свързано с Всичко което Е, с Източника на цялото Творение.

И така – насред този мощен 2-годишен период на пробив и разчупване сме – период започнал от ноември 2014. Тогава, през ноември е било посято семенцето: “искам нова работа, нуждая се от нов израз на уменията ми, искам нов живот, нова кариера, нови начини за правене на бизнес”. Движението на Марс през март пък беше един вид иницииране на това намерение, даде тласък към индивидуализиране, пробив, изобретателски тласък, проблясък на идея. Последвалата опозиция донесе някои предизвикателства които да бъдат преодоляни, но и осветляване – как да се случи всичко това. И ето сега, с настоящата 3/4 квадратура виждаме какво идва в отговор към нас след всички тези движения. Една своеобразна кулминация и реализация на намерения, планове и начинания, които са били посяти още миналия ноември. Много е полезно да се огледаме сега – кое семенце е добило форма и се е материализиралo, и кое – не. Това което е намерило своята материализация, е в съзвучие и хармония с висшата цел на душата. Дали сме за тази материализация работа, време, страст, енергия, своя вътрешен плам. Ако не се случва – то има причина – сянка, саботаж; нещо ме спира, дърпа назад, не е в хармония с плана на душата ми, имам нещо да отработя там.

Цялата предстояща седмица и уикендът са с този фокус. Очаквайте неочакваното. Уран е непредказуем и носи изненади, но в това неочаквано се съдържа голяма доза духовна интелигентност която пробужда. Тя може да ни подбутне и грубо, с ритник отзад, може и да донесе супер успехи в делата ни – непредсказуемо е, всичко може да се случи.

Това е време в което да добре да сме много нащрек, много будни и осъзнати, да наблюдаваме и улавяме знаците които идват отвсякъде. Времето, земята, хора с които общуваме и ни оставят кодирани послания, хора които напускат живота ни – всичко. Плаваме в буреносно море и е полезно да сме внимателни и за най-малкия знак.

Венера преминава в Скорпион след няколко дена, Луната също следващата седмица. Време за проникване дълбоко, в най-дълбоката мистерия, в интелигентната мистерия която се простира зад повърхността на събитията. Дали те се развиват според зададения курс, или кривват настрани – събитията на повърхността ни дават непрекъсната обратна връзка, така че като умели капитани на плаващия през бурното море кораб, да можем да се напаснем и променим управлението по най-добрия начин, да ускорим и да избегнем връхлитащата буря. Време е за внимателно управление, действие, умело лавиране, смели начинания: нови хора в живота ни, нови партньорства в бизнеса и личното пространство. Време за изграждане на нов тип отношения – базирани на любов, доверие, интегритет, освобождаващи творческия ни потенциал в екипност и единение. Вече има много, наистина много пробудени хора, които са способни в единението си да работят за тази нова парадигма за която мечтаем. Време е да се срещнем и обединим усилия.

Излезте навън, свържете се, обединете се. Това е зовът на идните дни.

Намасте.

Благодарим ви, че споделяте тази публикация чрез бутончетата отдолу. Нека стигне до повече хора, които имат нужда от нея!

httpv://www.youtube.com/watch?v=we0r_v255qg

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.