Китайска Нова Година и новолуние във Водолей

5818_428751010535413_1432460463_n

На 10.02.2013 настъпва китайската нова година. В 9:19:57 същия ден е новолунието във Водолей.

По това време на хоризонта на нашите географски ширини изгрява Уран в знака Овен, а Луната и Слънцето се сливат в алхимична йерогамия в 11-ия дом на хороскопа на новолунието.

През следващия месец разумът, обективната мисъл и силата на рационалната логика властват над емоцията и импулсивните изблици, присъщи на нетърпящото възражение дете в нас.

През следващия месец (а може би и година, имайки предвид новата година по източния календар) имаме шанс да подчиним желанията си на по-висши цели, на онези стъпки, помисли и действия, които ще донесат добро и благоденствие на общността и глобалното ни семейството – доколкото собствената ни широта позволява.

Развиваме способност да поглеждаме отгоре на дребните ни недоволства, ранимостта и засегливостта, които ни създават безброй ядове вътре. Започваме да се питаме как сме можели да се връзваме на думите на другите и да страдаме заради тяхната обърканост.

Уран ни освобождава от оковите на старите модели, нагласи и навици. Ако желаете да промените живота си, сега е моментът да яхнете вълната и да обърнете радикално посоката. Бъдете смели, бъдете дръзки, бъдете воини и амазонки. Бъдете откриватели и сърфирайте из пространството на варианти, докато не откриете варианта на живот, който най-чисто пасва на същността ви в момента.

Инсайтите ви ще бъдат най-добрите ви пътепоказатели. И ще валят изневиделица. Идеи, идеи, идеи. И действайте, бъдете активни – не хвърчете само в облаците.

И няма да ви липсват съмишленици и приятели. Приятелят е по-ценен от всяка друга връзка. Любовниците, децата, съпрузите и роднините станат ли спътниците и другари в голямото ви житейско пътуване, ще ги видите истински. Тогава никога не могат да ви изневерят.

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.