Геше Майкъл Роуч: Намерете вашата страст в живота и в работата

Геше Майкъл е изключителна личност и самият той и работата му са велика находка за търсачите на Духа. През хилядолетията всички цивилизации са произвеждали или споделяли благото на достоянията си със света. Различните духовни традиции, философски пътеки и мисловни школи са обучавали своите търсачи в науката и изкуството на съвършенното разкриване на потенциала ни. Както на земния, човешки потенциал, така и на небесния, свръхчовешки или божествен потенциал. Знаем, че повечето от тези школи и цивилизациите им са изчезнали или изтрити от историята. Някои обаче казват, че голяма част от тези исторически или митични групи, са запазили своите бисери и свещени инструменти в специални съкровищници, съхраняващи това знание живо – на хартия и в устна традиция. Едно от тези места, пазещо съкровищата на Духа, е Тибет. Хиляди години наред там са били специално транспортирани, превеждани, подреждани и пазени тези знания, скрижали и скъпоценности.

Геше Майкъл е личност с особена роля – той е един от онези, които прехвърлят сега (и последните 20 години) това знание към западния свят, запазвайки до голяма степен неговата автентичност. Като изследовател и филантроп той отговаря за спасяването, архивирането, превода и съхраняването на стотици хиляди страници древни ръкописи. Като автор на световни бест селъри и интернационален лектор и преподавател пред аудитория от десетки хиляди, той преподава на всички търсещи и жадуващи знание, мъдростта на вековете по един изключително директен, семпъл и достъпен начин. Без значение от религиозна, етническа, национална или друга каквато и да е обособяваща принадлежност.

Добрата новина е, че Геше Майкъл Роуч обича България и всички онези будни души населяващи и осветяващи тези земи. Сега идва за втори път тук, отказвайки ангажиментите си във Франция и Швейцария.  Може би се питате защо? Заради почвата! Най-добрата почва – умовете на онези, които са готови. А в България те са изключително много. Геше Майкъл е екипът му неколкократно споделяха колко изумени са от високото духовно ниво на хората в една държава, която не е Индия, и не е Тибет на географската карта. Да, хората, душите на България.(Споделено от Ясен Николов, организатор на семинарите, в интервю с Ради Тишелова)

Геше Майкъл Роуч ОТНОВО е в България!

Темата този път е:

Намерете вашата страст в живота и в работата

23 – 28 октомври 2012

Програма на пребиваването на Геше Майкъл Роуч и неговия екип

23 октомври, вторник
Отворена лекция в зала България – Камерна зала от 19.00 ч на тема:
“Намерете вашата страст в живота и в работата”
Билети: касата на зала България и в офиса на издателството, цена 40 лв. Билети можете да закупувате предварително и онлайн чрез epay формата отдолу, както и всички каси на easypay в България.

Описание Сума
Lekcia Geshe Michael 23 October 40.00 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки

24 октомври, сряда
Отворена лекция в Съюза на архитектите – ул. Кракра №11 от 19.00 ч на тема:
“Намерете вашата страст в живота и в работата”
Билети: в офиса на издателството, цена 40 лв. Билети можете да закупувате предварително и онлайн чрез epay формата отдолу, както и всички каси на easypay в България.

Описание Сума
Lekcia Geshe Michael 24 October 40.00 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки

25 октомври, четвъртък
Концерт ”Songs of Meditation” с участието на
Мерседес Баледа, Геше Майкъл Роуч и Кевин Уорън
в зала България – Камерна зала от 19.00-21.00 ч
адрес: София, ул. “Аксаков” №1
Билети: Касите на залата и в офиса на издателството, цена 20 лв.

Описание Сума
Concert Songs of Meditation 20.00 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки

При участие в трите мероприятия – комплексна цена от 70 лв.

Описание Сума
lecturesconcert complex 70.00 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки

26, 27 и 28 октомври, петък, събота и неделя
Семинар “Кармичен мениджмънт – 2 част:
Намерете вашата страст в живота и в работата”
място: SPA хотел ”Царско село”
адрес: София, Околовръстен път № 72
http://www.tsarskoselo-bg.com/
Цена: 600 лв.
начало на регистрацията: 17.00ч
начало на занятията: 19.00ч
край на занятията: 28.10 в 17.00ч.

Описание Сума
Seminar 3 days Geshe Michael 600.00 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки

Билети за всички обявени събития можете да закупувате чрез посоченате тук e-pay форма. Моля след като внимателно изчетете предложените горе варианти – лекция, концерт, или семинар, да преведете посочената сума и да оставите e-mail за връзка, за да запишем всички необходими данни – избран модул, ден на провеждане, име на участник.

Билети за всички обявени събития можете да закупувате и от произволно гише на easypay. Там е нужно да кажете,  че желаете захранване на микросметка към КИН: N 9676587251 със съответната сума, да продиктувате името си и като основание да посочите “Семинар/концерт/лекция Геше Майкъл, и да оставите e-mail за връзка, за да запишем всички необходими данни – избран модул, ден на провеждане, име на участник.

За информация: e-mail: info@svoizbor.com

Ако тази публикация ви допада, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодаря ви!
Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

2 Comments

  • Стан
    Отговор

    А на място може ли да се плати?

  • Yordan
    Отговор

    “Геше Майкъл е екипът му неколкократно споделяха колко изумени са от високото духовно ниво на хората в една държава, която не е Индия, и не е Тибет на географската карта.” – Правилно е да се каже обратното: колко духовност има в страна, различна от България… Дайте им най-накрая да го разберат това тия “сеячи на духовна култура по света”… Защото,каквото е било там, било тук преди това и от тук е отишло там, и сега пак се връща тук!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.