Карта на мечтите по новолуние – желанията оживяват!

tumblr_lzm50c4ZnG1rpkt3mo1_500За фазите на Луната сме говорили толкова много пъти, че вече съм сигурна, че насреща си имам истински специалисти. 

Древни науки говорят за цикличността на Луната, останали са предания и богата информация как да се възползваме от тях по най-добрия начин, Луната влияе както на физическото ни тяло, така и емоционалността ни, на психиката, на дълбоките духовни преживявания които имаме. И тъй като всичко в тази Вселена е взаимосвързано, няма как звездните тела да не оказват влияние и върху други сфери от живота ни, та дори в пречистването на енергийните ни тела, или привличането и осъществяването на мечтана реалност. Времето на нарастваща луна (при и след новолуние) е моментът, в който хранителните вещества се усвояват най-пълноценно. Това е и времето, когато имаме най-голям ефект от приеманите хранителни добавки. И това е времето когато привличаме и изпълваме с живителна енергия нашите мечти, намерения. Затова и по новолуние астролозите ни съветват да напишем своя списък със желания, който да изпратим към Вселената.

Това е и времето, което мъдрите фън-шуй практици избират, за да направят друга древна практика, която отива още по-далече от просто едно написване на списък със желания. А именно – създаването на карта на мечтите. Тя с визия, цвят, изображения, емоция, утвърждения и голяма конкретика заявява на висок глас нашите намерения и мечти.

Снимка: Владимир Мачоков, списание Осем
Снимка: Владимир Мачоков, списание Осем

Това е и едно от закачливите занимания, които отговорно провежда фън-шуй експертът и практик Мая Митрева. Създаването на карта на мечтите е отговорно занимание, което изисква сериозна предварителна подготовка. Нужно е човек да си набави предварително нужните изображения, изрезки от вестници, списания, снимки, текстове, думи, символи, които да комбинира по такъв начин, че да изобразяват върху картата неговите желания и мечти. Използваме цветни моливи, флумастри и всякакви пъстри средства, които да ни помогнат в създаването на една такава вълшебна карта. Лепило и стабилна картонена основа също са нужни. Върху тази основа ще се подредят изображенията, надписите, рисунките и всичко онова, чрез което вътрешният ни творец ще изрази съкровените си желания, които иска да види материализирани. 

Важно е да се знае, че картата трябва да се раздели много прецизно на сектори, според фън-шуй, и специалист да ни обясни и ръководи в кой сектор, по какъв начин кои изображения, символи и цветове да се поставят така, че да привлекат правилната енергия водеща до осъществяване на възнамереното. В противен случай можем да останем неудовлетворени от преживяването и резултата.

599710_232545840223995_923594786_nА резултатите често са смайващи – желанията и мечтите ни бързо и убедително се въплъщават в материя и дух. Какво точно представлява картата, как се създава, как се активира и как се работи с нея във времето, както и любопитните истории на хора, направили своята карта – четете в Декемврийския брой на Списание 8, който излиза от печат утре – 9 декември

А ако вече сте усетили импулса и повика да създадете своя собсвена карта на мечтите, сега точно преди да настъпи новата година е съвършеният момент да го сторите! Така ще влезете в новата година с една нова вътрешна сила, ясно намерение и заявление какво искате да материализирате през този период. Курсът на Мая “Карта на мечтите” ще се състои на 21 декември (ден преди новолунието в Козирог) в център Мандала, от 10:30 до 13:30 ч., a януарското му издание е на 18 януари 2015. Вижте цялата информация във фейсбук събитието.

И сбъдвайте мечтите си с творчески размах!

Благодарим ви, че споделяте тази публикация чрез бутончетата отдолу. Нека стигне до повече хора, които имат нужда от нея!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.