Новолунието във Везни озарява есента

tree-painting-corbis-660-801 Новолунието във Везни е вече в разгара си. Луната бавно се отдалечава от Слънцето и нежният й сърп едва забележимо се изпълва за нов живот с опитности, грижи, чувства, емоции, впечатления и стремления.

Оставихте ли си половин-един час за себе си и за вслушване в душевните си честоти, за да посеете семето на по-съзнателно и цялостно житейско добруване през следващия лунен цикъл във възнамеряване?

Новата Луна във Везни, един ден след равноденствието, съживява есенния сезон с афинитета си към връзки и свързване.

Откритите, комуникативни и социални Везни отварят сетивата ни за лично и професионално общуване и създаване на партньорства на база общи ценности, интереси и творческо вдъхновение.

Предоставят ни се възможности да излезем от ограниченията на собствените си предразсъдъци за другите и да погледнем на света със свежи очи.

Така с лекота можем да се влюбим, да преоткрием човека до себе си, да загладим острите ръбове на взаимодействието ни, да предпочетем романтиката пред битовизмите (с които се разправихме по време на “Девешката” лунна фаза междувпрочем, или поне беше препоръчително ), да излъчим хармония и да пазим и другите с нея…

Но изглежда в природата и вселената идеални ситуации няма, защото хармонията и балансът в редица случаи ще се постигат чрез сблъсък и след достигане на точката на кипене или отчаяние, поради квадратурата с Плутон.

Същевременно Венера, царицата на Везните, се намира в не съвсем комфортния за нея знак Дева, изтърпявайки с последни сили престоя си там, изолирана в последните градуси… Затова и тревожността по отношение на връзките ни може да покачи градуса си, а критичността ни да бъде защитната реакция спрямо страховете от разпад.

Нуждата да се свържем, да се социализираме и да бъдем сред хора ще нарасне, а усещането за самота и нездравословна стерилност във взаимоотношенията ни ще стане по-отчетливо.

Новолунието във Везни е на красивите взаимоотношения.

Благодаря ви, че споделяте тази статия чрез бутончетата отдолу. Нека стигне до повече хора, които имат нужда от нея!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.