Честит празник, Войнство на Светлината!

 Добро и светло утро и в деня, в който честваме празника на Архангел Михаил. Предводителя на Архангелското светло войнство, патрон, водач, предводител, вдъхновител, обединителя на духовното ми семейство.

Знам, че на него и неговата силна подкрепа дължа онази моя решителност, непоколебимост, твърдост и устойчивост, която ме води напред и ми помага да бъда стабилен и спокоен фар и в най-тежките и плътни мъгли, дори когато разни поривисти и остри ветрове се опитват да се впият в мен. Да преминавам с усмивка през предизвикателствата и да продължавам да бъда себе си, да изпълнявам поетия договор без съмнения, колебания и отклонения.
Благодаря за тази закрила и вдъхновение!

В началото на този ден ме срещнаха две тотално различни неща… поредните десетки съобщения от хора, които споделят радостта и благодарността си за всичко, което правя безусловно, отдадено, с любов и благодарност към Цялото, към хората, търсещи брод, светлина и знак в мъглата, хората, които са намерили помощ, упътване, утеха, знание, мъдрост, светлинка, пробуждане. Стотици са,  които ежедневно споделят това с мен и то ме кара да притихна смирено в благодарност, че ми е дадена честта да поема тази задача в тези важни и турбулентни времена и че се върши огромна работа!
А от другата страна беше питането “наблюдавам някакво специфично нападение към теб, чрез коментари в интернет. Не си го обяснявам, а ме озадачава. Имаш ли идея, какво се случва?”.  На което отговорих с усмивка: “Злонамерени и объркани хора има и все повече изскачат. Злобеят, завиждат, осъждат, обсъждат…  Имаше време в което това ме нараняваше, сега вече започнах да го приемам с разбиране и състрадание към хората които го правят. Нали се сещаш, че щом в теб живеят емоции като злоба, осъждане, гняв, негодувание и желание да коментираш и злословиш и нападаш, това говори за проблеми и неотработени уроци вътре в теб? То си е в тях, част от тяхната реалност.. В моята реалност това го няма, не е част от мен.”

Аз сама създавам моя филм и в него няма място за второстепенни герои, обладани от разни ниски емоции. В моя филм властват любов, приемане, радост, щастие и уверено разгръщане на пълния ми светлинен потенциал. Аз съм ясна и категорична в нещата, които казвам, а има хора, които не ги разбират, отказват да ги приемат и нещо в думите ми закача някаква тяхна дълбока нишка, която започва гневно да трепти. Това предизвиква големи, турбулентни изчиствания, а в крайна сметка и това води до проблясване. Значи пак се върши огромна работа, благодаря и за това!

Ако от едната страна са стотици хора, които са намери светлина и радост, проблясък чрез мен, а от другата страна са шепа злословници, то значи, че съм свършила много добра работа, много, много добра!

Благодаря за това намигване от Михаил точно днес, благодаря за мъдростта, закрилата, силата да се справя с всички предизвикателства, да оразлича сенките, да ги приема и да продължа напред! Нека отново пребъде тържеството на доброто, светлината и справедливостта!

Да честваме днес светлия празник, нека всеки миг, всеки ден почитаме и изказваме благодарността и любовта към нашите Ангели, защото те са до нас при всяка малка крачка, неотменно. Нека се сещаме по-често за тях и ги прегръщаме с цялата си благодарност. Честит празник на всички пробудили се и пробуждащи се Ангели, на цялото Войнство на Светлината!

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

 

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

2 Comments

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.