Болестите не падат от небето! Лечение при множествена склероза.

universe mind

БОЛЕСТИТЕ НЕ ПАДАТ ОТ НЕБЕТО! 
МНОЖЕСТВЕНА СКЛЕРОЗА
(Работа на ДУХОВНО НИВО)

Множествената склероза е автоимунно заболяване- което ще рече заболяване, провокирано и поддържано от самите нас! При това заболяване, имунната система вече не реагира на „външните врагове”, а ги разпознава вътре в тялото.
Стресът, напрежението, подтиснатите емоции и страховете, липсата на перспектива и смисъл на живота често провокират тези здравословни проблеми. Звучи ли ви познато? Може ли някой да каже, че никога не е изпитвал подобни емоции и чувства? Ние самите ставаме своите най-опасни врагове и се самоунищожаваме – ден след ден…защото ни разяждат вирусите на страха и отричането на Живота.
На практика всички заболявания имат такъв произход, но това е особено разрушително за организма. Когато имате подобна диагноза, анализирайте собствените си чувства и мисли, като се върнете назад в миналото.
Спомнете си имало ли е момент, в който в знак на отчаяние сте отправили декларация от рода ”Повече не ми се живее-искам да изчезна. Искам да умра!”. Дори за миг да сте си го помислили, дори само на шега, дори за да ядосате някого….
Ако намерите такав спомен, това означава, че сте създали (неволно) ПРОГРАМА ЗА САМОУНИЩОЖЕНИЕ, която работи и в този момент.
Когато осъзнате този факт, добър вариант е да направите декларация за отмяна на програмата и за създаване на НОВА ПРОГРАМА за живот и здраве.

КАК СТАВА ТОВА?

ОСТАВАМЕ НАСАМЕ СЪС СЕБЕ СИ (в тишина и уединение) И СЕ СВЪРЗВАМЕ С ВИСШИЯ СИ АЗ. Заедно с негова помощ, провеждаме следната СВЕЩЕНА церемония-наричаме я свещена, защото по своята същност тя ще промени нашия жизнен и кармичен път! И затова се прави заедно с висшия ни АЗ.

СВЕЩЕННА ЦЕРЕМОНИЯ ЗА ОСВОБОЖДАВАНЕ

ДЕКЛАРИРАМ намерение пред Вселената:
Декларирам намерение да се освободя.
от всички клетви, обети, обещания и договори,
които съм сключил устно или в писмена форма,
съзнателно или несъзнателно.
Декларирам намерение да съм свободен,
да направя нови избори и да развия ново разбиране за живота,
в името на най-висшето ми благо и добро.
Така да бъде! Така е! Амин!”

Ако не намерите такава причина за състоянието си, проверете някоя от следните възможности:

ДРУГИ ПРИЧИНИ
1. Някой ни принуждава да вървим срещу себе си, и ние се подчиняваме без това да е нашата воля.
2. Смятаме, че нямаме избор или не можем да постигнем това, което искаме.
3. Копнеем за нещо, но реалността ни принуждава да живеем двойствен живот.
4. Не можем да изразяваме себе си и да отстояваме правата си.
5. Често премълчаваме и преглъщаме, а вътрешно сме гневни и ядосани.

Докато изпращате такива мощни и противоречиви сигнали на тялото, то ги възприема като команда да атакува клетките в органите и системите и да ги унищожи, защото такава е ПРОГРАМАТА а тялото изпълнява програмите от по-висш порядък – програмите на Ума.

За да премахнете програмата за самоунищожение и да възстановите равновесието в организма, можете да работите със следната формула:

Утвърждавам, че аз съм партньор на самия себе си и обичам живота, както и себе си като негова проява.
Обичам себе си и спокойно продължавам напред в равновесие и хармония на всички нива, в идеално здраве и със силна и работеща имунна система.
Всичко в мен е спокойно и следва нормалния ритъм на здравето ми. Приемам предизвикателствата и хората като мои учители, и се уча от опита!
Затова с любопитство и увереност решавам проблемите, без да вредя на себе си, нито външно, нито вътрешно.
Винаги имам достатъчно енергия от Източника, затова организмът ми винаги разполага с нужният заряд, за да бъде в съвършена кондиция, здраве и сила. Така е!

Тези утвърждения можете да правите сутрин, на изгрев СлънцеПравете го дотогава, докато почувствате, че всяка ваша клетка го е интегрирала в себе си. А вие ще го почувствате, уверявам ви! 

Тогава ще усетите, че Животът се връща във вас и че вашето тяло става партньор на Душата ви в Пътешествието, наречено Живот!

Меги Колева

Други свързани публикации: Д-р Петя Йорданова: Страдам от множествена склероза, но Сириус-Д ме върна към живота!

Ако тази публикация ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

12 Comments

 • Елена Христова
  Отговор

  Здравейте,
  благодаря за статията
  Аз имам поставена такава диагноза – МС
  и много явно си спомням как се отрекох от живота….
  сега мисля и живея точно така, както е написано в статията
  благодаря още веднъж 🙂

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Благодаря ви за откровеността, Елена. И за доверието. Важно е, че има къде да се огледа човек. Да си спомни. А щом ние сами сме задействали процес който не искаме, значи, че можем сами да го обърнем. Кураж, любов и вяра! МС е обратимо състояние – това вече го знам със сигурност. Особено след като последно говорих с наша клиентка, която вече цяла година е в ремисия.

 • Елка Иванова
  Отговор

  Здравейте!
  Благодаря за статията! Аз съм болна от МС и много ясно помня момента, когато се отрекох от живота. Сега искам да си го върна и вярвам, че декларацията ще ми помогне(
  Отново ви благодаря!

 • Изабела
  Отговор

  Утвържденията са хубави, но ме притесняват “нетата” в тях. Вероятно трябва да се префразират изречения като: “Приемам предизвикателствата и хората, не като врагове, а като мои учители и се уча от опита!Затова с любопитство и увереност решавам проблемите, без да вредя на себе си, нито външно, нито вътрешно”, защото подсъзнанието чете: Приемам предизвикателствата и хората, като врагове… Затова с любопитство и увереност решавам проблемите, вредя на себе си… Поне така ни учат повечето източници в последно време… 🙂 Ще се радвам за мнения и коментари по въпроса.

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Абсолютно права сте 🙂 Имаше доста не-та в оригиналния текст, но с Меги ги изчистихме. Даже пуснах един search за да видя къде са останали не-та. И единственото което се намери е това: “Приемам предизвикателствата и хората, не като врагове, а като мои учители и се уча от опита”
   Значи просто премахвате цялата фраза “не като врагове”, и остава само “Приемам предизвикателствата и хората като мои учители и се уча от опита…” 🙂
   Поздрави и благодаря!

 • Лина
  Отговор

  Тази процедура можете да я правите по принцип. Аз правя нещо подобно, макар и не със същите думи, а такива каквито аз съм си харесала, както и това със слънцето сутрин, мисля, че има ефект, защото от силна депресия -тя причинява много болести аз успях да изляза, но е нужно и друго. Първо да се върнем назад във времето още от детството да си огледаме всичко , което ни е тормозило, боляло и изобщо да го премислим и простим и на себе си и на другите , които са въвлечени в него. После така продължаваме да осмисляме до настоящият ден всичко, което сме преживели и сме получили негативи от това. Има и техника за освобождаване от негативните чувства, емоции, мисли. Те създават поле около нас и стоят с години. Второто е да се махне това поле. Техниката е от книгата Физика на щастието. Там хубаво е обяснено всичко. След като почне изчистването, е нужно чрез него да укротим ЕГОТО си тоест да го освободим да си ходи. На негово място веднага е нужно да си представим своето сърце и как сме свързани с него. Усещането, когато това става е топлина в областта на сърцето. После тази топлина се разлива по тялото и си представяме, че отива в клетките ни и специално аз тук вече влизам в тази процедура при изгрев слънце. Просто се огрявам и си казвам мислено Обичам се. Давам от себе си на себе си, нещо такова. После пристъпвам към деня и виждам какво се случва. Определено възприемането на живота се променя, променят се схващанията, ставам по-спокойна и балансирана, и дори нещо да се случи каквото преди ще ме разгневи или ще се страхувам сега не е така. Чувства се по-голяма сила. Освен това веднъж седмично на църква. Не съм прекалено религиозна. Така че не говоря за някакво абсолютизиране. Лично при мене промените са в това, че някак усещам какво да направя за здравето си. Напр. имах силен блокаж на лявата ръка и почти не можех да я движа, но реших да ходя на едни упражнения, сега изобщо няма блокаж. Имах подутина на гърба, визуализирах спадането за около седмица всеки ден, после реших да мажа с Дяволски нокът и за около месец всичко спадна, без оперативна намеса. Възможно е и да помогне на хората с МС. Убедена съм, че е нужно те да обикнат много себе си. Това е. Но първо да си простят и да простят на негативното, което имат около себе си като полета от мисли, емоции и т.н. Първо тях да освободят и махнат, а после да се свържат със сърцето си и ще им подскаже как да действат. Знам, че звуча абсурдно, ако искате вярвайте, но това вече се случи с мен.Успех!Обичам Ви! Ще се радвам да съм помогнала поне малко на тези, които решат да изпробват!

 • Rufaseto
  Отговор

  няма как човек да се излекува от ВС по този весел начин! Това е пълно неразбиране на процесите, които протичат във физическото тяло на човека! Весело!

  • Донка
   Отговор

   Множествената склероза дойде с многобройни спъвания, падания, блокиране на лявата ми ръка, загуба на съзнание, силни болки в и около коляното на левия крак, както и около кокалчето на левия крак. С течение на времето се освободих от болките и загубата на съзнание. Сега ми остана влаченето и схващането на на мускулите в прасеца на левия крак. Вярвам, че чрез утвържденията ще се освободя и от тях!

 • yordan V
  Отговор

  Доста интересно! (и вярно) Прошката е ключа към истината.. но едно е да го кажеш, друго е да го искаш.. трудно е, но е постижимо. Приемането на реалността също е важно, равносметката, поуката.. Дълго време поставях диетата на 1во и единствено място.. но промяната трябва да е цялостна (и вътре и вън). Лекарства НЕ приемам и смятам, че най-големият цяр е природата (нещо от което бягаме, което забравяме).
  Аз съм довел тялото си до това състояние и само аз мога да го променя. Мога Сам 🙂 Бъдете живи и здрави и ограничете глутен, мазнини и млечни продукти :p

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.