Послание от Крион за България!

Послание от Крион за България

Послание от Крион специално за България. Предадено на 12 юли 2013, чрез Марина Мечева.

“Приветствам ви, скъпи мои, АЗ СЪМ Крион от Магнитната служба.

За онези, които осъзнават какво се случва в страната им процесът е осъзнат, за останалите е едно пътуване по течението, което в този момент изглежда непредвидимо.

Това, което се изисква от вас, е осъзнаване. Осъзнаване, но и участие в един процес, свързан с отключването на кодовете по вашите земи. За да може богатството, събирано там през вековете, да се слее със съзнанието на призваните – и то не само онези родени Българи, а и по бъдния свят – защото той се събужда чрез вас.

И вероятно си задавате въпроса: Защо точно българинът? Какво място има той в историята на трансформацията, на този процес, който отдавна се тъче и предизвиква всички строежи на новата система чрез човешката ДНК.

Първо, осъзнайте, че това е само началото. Второ, познайте и признайте своя принос, своята отговорност и своето участие, което е съпроводено от светли същества в цялата бъдна система.

Звездното семейство е част от оригиналните кодове на ДНК, заложени в кръвта на онези малцина, наречени Българи. Да си Българин – това е духовно призвание, това е йерархия, това е вселенски строеж, който отговаря за еволюцията на човечеството.

Все още не сте поели отговорността си, а вече знаете, че времето дойде.

Нашият призив сега е по-ясен и по-чист от всякога, защото призваните, които ще направят промяната, са сред вас. С всеки следващ момент вие усилвате Присъствието в клетките си. С всяко следващо дихание осъзнавате Присъствието си в Бог. Защото – за да можеш да осъзнаеш строежа на новата планетарна решетка, за да можеш да поддържаш и изградиш новата кодова стойност, равна на “Човекът е Бог” – за това се изисква да имаш заложбите в себе си, в самия строеж на ДНК.

Следващият етап на вашето развитие, братя и сестри Българи, е същинско, цялостно осъзнаване на Бог в човека и на човека във Вселенското начало. Едно начало, което е дало рождението дори на организираната система, проявяваща Бог.

Останете притихнали в този процес и знайте, че световната промяна вече започна чрез вас. Връщане назад вече няма, защото Съветът реши!

Прогресът, наречен еволюция, ще приеме своя най-светъл лик – божествената промяна, наречена Единно Съзнание.

Благодарим Ви.

И това е точно така.”

Крион

~♥~ ♥ ~ ♥ ~♥~ ♥ ~ ♥ ~♥~ ♥ ~ ♥ ~♥~ ♥ ~ ♥ ~♥~ ♥ ~ ♥ ~♥~ ♥ ~ ♥ ~♥~ ♥ ~ ♥ ~♥~ ♥ ~

Моля, споделете информацията! Семейството се събира….

Семинар с Крион & Лий Каръл,
Марина Мечева, Робърт Коксън,
Прагийт Харис & Старгейт

Когато преди години Крион, Лий Каръл и екипът на Крион посетиха България, това събитие в духовния живот на мнозината призовани бе ключово. И не само за тях! Но чрез тях и много, свързани с невидими светлинни нишки, магнитният майстор предизвика истинска експлозия от светлина и пробуждане на много души, очакващи този момент. Толкова отдавна, сякаш в друг живот бе този величествен момент.

Толкова много неща се случиха в следващите две години, че са неизброими и трудни за описване от човешка гледна точка. Ние вече живеем в един съвсем нов свят. Промените разцъфват във всеки осъзнат миг и еволюцията на колективното ни съзнание, на цялата планета се разгръща с такива темпове, че изумява и най-напредналите ни събратя от Космоса. България като частичка от целия планетарен пъзел пое своята роля на катализатор на промени – на всяко ниво на съществуването. Марина Мечева – българският канал на Крион ни даде онази гледна точка и онази нежна и любяща духовна енергия и информация, която само през нея можеше да достигне от Крион до нас. Книгата й КРИОН – ВЕТРОВЕТЕ НА ПРОМЯНАТА донесе безценна информация от магнитния майстор.

И сега, точно две години след голямото събитие, сме готови за следващата стъпка. Ако през 2011 бе пробуждане, то днес пробудените майстори от тази страна на воала вече са готови за истинската трансмутация. Трансмутацията е нещо, което се случва след като една планета е преживяла хиляди трансформации. Сега вече говорим за същинската промяна в ДНК кода на човечеството. На цялата планета. И цяло съзвездие, начело с магнитния Майстор Крион е тук, за да ни помогне да случим тези промени.

7 – 8 септември 2013
София, Кемпински хотел Зографски
Зала София

Вход: при плащане до 15 август – 270 лв., след 15 август – 300 лв.

РЕГИСТРАЦИЯ И ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ НА:  в публикацията тук: http://www.svoizbor.com/2013/07/seminar-with-kryon-lee-carol-marina-mecheva/

на e-mail: info@kryonbg.info

Бихте могли да заплатите таксата за семинара чрез e-pay и easy-pay ето тук: http://www.svoizbor.com/2013/07/seminar-with-kryon-lee-carol-marina-mecheva/

и по банков път. Пишете ни на посочения E-mail адрес за подробности относно банковата сметка, както и за да бъдете записан за семинара.

За заплащане на таксата на място в центъра на София, заповядайте на адрес:

София, ул. “Три Уши”6, ет.1, офис 1
тел. +359 2 810 49 19 или моб. тел. + 359 878 99 66 01
За всякаква допълнителна информация относно програмата, лекторите и специалните гости на:

www.kryonbg.info

или

+ 359 886 734 859

Очакваме потвърждението за присъствие от специалния гост д-р Тодд Овокайтъс!

От екипа
Моля, споделете информацията! Семейството се събира….

Ако тази публикация ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

7 Comments

 • Божидар Цендов
  Отговор

  Мартина, писах няколко пъти тук, за да подготвя нещата за това мое мнение. Мислиш ли, че тези послания са нещо повече от това, което е в нас ?!?!

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Божидаре, виждам засиления ти интерес към сайта ми и коментарите, които сипеш. СЪответно и имам твърде добро обяснение за него. Предполагам, че имаш все пак и други варианти да се рекламираш? :-))

   Тези послания са това, което са. Ако имаш вътрешни терзания и въпроси относно същността на Крион, има цели 12 книжки по темата от Лий Каръл и още една от Марина Мечева.

   Наистина те призовавам да се концентрираш върху други методи за популяризиране на дейността ти.
   Поздрави.

   • Божидар
    Отговор

    Популяризиране ли, ами то стигаше и само един пост, ако беше заради това 🙂

    Просто исках да коментираме същността на тези канали. Ако ти е интересно, може да стане и по майла, за да не пишем тук, ако не ти е интересни, няма да стане и така и туй то 🙂

 • Giorgio
  Отговор

  Скъпи Приятели,
  Това е съобщение за бързо и кратко решение и отговор на всичките Ви въпроси и проблеми.
  Живееме в двуполюсен свят, хубаво или лошо, бедно или богато, черно или бяло, топло или студено, любов или омраза, ляво или дясно. Всеки има избор да вярва или не вярва. Двуполюсният модел е Третото измерение X, Y, Z ширина, дължина и височина. Съществуват множество квантови възможности, но нашето съзнание е избрало точно този свят където сме проектирани. Всичко, времето и пространството е илюзия и всичката материя е енергия и съзнание и Вие сте направени от същите неща от който е направена заобикалящата Ви среда. Вие сте господарите да променяте нещата по най-невероятният начин какъвто вашият ум и съзнание пожелаят.
  За тези който вярват е моето съобщение, а за тези който не вярват нека да погледнат след време внимателно вярващите как са се променили и ако им хареса са добре дошли в техният свят.
  Отделете си няколко спокойни часа за да вникнете в това съобщение и тези принципи.
  Когато в мислите си имате само един от двата полюса например “Хубаво” и почувствате, че найстина е “Хубаво” ще Ви се случват само хубави неща, разбира се мислите и емоциите Ви трябва да са в хармония с Любов и задължително да го почувствате в сърцето си. Това Ви изпраща на едно по-високо съзнателно ниво и съзнавате, че сте или влизате в нещо ново което наричаме Петото измерение. Моля погледнете това, ако някой го преведе на български ще съм му много благодарен: https://www.youtube.com/watch?v=1XiWQandm9s
  Много от вас незнаят как да направят прехода от Третото през Четвъртото в Петото измерение ( което е ширина, дължина, височина, време и пространство-космос). Само за тези който разбират концепцията, давам двадесет практически лесни за следване принципа за прехода, като дълбоко подкрепям всички вашите лични идей и виждания:
  1.Спрете да мислите двуполюсно, изберете само мисли като Красота, Богатство, Хармония, Любов, Здраве и Изобилие изберете само това което Ви прави щастливи. Всяка сутрин записвайте 5 неща който Ви правят щастливи. Вземете си тефтерче джобен формат и записвайте всеки ден.
  2.Спрете да осъждате други хора, организации, събития, съседи и неща ставащи около вас. Приемете ги като положителна даденост продукт на вашият ум и емоции.
  3.Започнете да разбирате вашите емоции и чувства. Повярвайте им, дори и логичният Ви разум да е против и да го отхвърля.
  4.Бъдете благодарни всеки миг за малки неща, “поздрав от непознат”,”хубавото време”, “вашето здраве”, “смеха на децата”. Всяка сутрин записвайте 5 неща за който благодарите.
  5.Разберете и запишете с Големи букви Вашата цел и Мисия в живота. Може да я разберете съзнателно или несъзнателно на сън. Много от Вас са забравили кой са и за какво са на Земята. Записвайте всеки ден тези сънища като слагате кратко мото на всеки един и после го описвайте подробно с няколко думи.
  6.Сега (днес) се откажете от поне две неща който досега са били ежедневие за Вас. Например алкохол, вино и бира, месо, телешко и свинско, цигари, пури и лули, леки жени и порно филми, гледане на телевизия, новини и политически кометари. Запишете ги в тефтерчето и знайте, че ако престъпите вашият отказ отново сте в Трето измерение. Като се откажете поне от две неща спестявате огромна сума пари всеки месец.
  7.Запишете си какво искате да бъдете например, щастлив, хубав, висок, силен, богат, смел, здрав, като Брат Пит или Анжелина Джоли и си го повтаряйте по няколко пъти на ден. Запишето го също.
  8.Запишете си и разберете че, СМИСЪЛА НА ЖИВОТА Е ДА СЕ АКТИВИРА ИСТИНСКА ЛЮБОВ ДЪЛБОКО В СЪРЦЕТО И ДА СЕ РАЗВИЕТЕ СЪЗНАНИЕ (Любов към себе си, планетата Земя, семейство, приятели, неприятели, шефове, колеги, свекърви, работа, хоби, мисли, емоции). Любовта е същността на всичко. Без Любов няма да разберете нищо!
  9. Повярвайте, че умът е енергия и има силата да променя материята. Знайте, че материята е само физическото проявление на тази енергия.
  10. Отворете вашият ум за всички положителни възможностти, за бизнес, пари, лични отношения, здраве, красота, щастие, мечти,жени, мъже, приятели, къщи, коли и т.н. Наблюдавайте внимателно „знаците”, „символите” който получавате и ги разчитайте, всичко е възможно за Вас. Вярвайте им, не ги получавате случайно.
  11.Отидете извън пределите където Ви е казвано да не мислите и ще започнете да виждате неща който не сте виждали преди. Светът е пълен с възможности, квантовата физика и съвременните учени го потвърждават. Вижте това на български: http://www.youtube.com/watch?v=o9pIF4YTv4c
  12.Най-голяма тайна за изкачване на едно по-високо съзнателно ниво е, че “Вашите Мисли и Емоции променят бъдещето всяка една секунда”.
  13.Съчувсвайте и обичайте всеки и всичко което е живо, (например съчувствайте на малкото теленце което безпощадно е заклано за да Ви сервират телешкият стек в ресторанта). Обичайте 100 годишния бор който е отсечен за да се направи хартията за луксозното списание на вашата маса. Ако вие сте създали този живот, няма с лека ръка да го унищожавате!
  14. Станете вегетарианци. Най-големите и силни животни в природата са вегетарианци (слон, кон, носорог, хипопотам, зебра, антилопа, щраус). Протейните са в зеленчуците, в месото на животните са преработените протейни без енергийна стойност защото енергията са я употребили вече животните. Хората са единствените който консумират млякото на други животни, помислете и за това. Като станете вегетарианци спестявате огромна сума пари всеки месец.
  15. Сложете в стъклени бутилки вода от извор с pH по голямо от 7.5 (не от чешмата или пласмасови бутилки) на прозореца на пряка слънчева светлина. Пиите тази вода. Водата има памет и тя запомня енергията от слънцето. След време тази енергия се акумолира в вашите тела и не чувствате глад. Скъпи приятели тука става най-голямото спестяване на пари.
  16.Проучете въпроса с гледането на слънцето, това е инидивидуален избор и е пряко свързан с вашето здраве. Слънцето не случайно е поставено там и Вие не случайно четете това. Това е добро обяснение на български: http://www.youtube.com/watch?v=AJxTvPZiTRc
  17. Купувайте неща който Ви правят щастливи, носят положителни емоции и чувства и помагат на вашата мисия в живота. Събирайте хубави и положителни моменти не предмети и вещи, намалете си финансовите разходи. Това ще ви спести много пари. Върнете всичките си заеми, продайте ненужните имоти незабравяйте, че някой остават в Третото измерение.
  18. Въпроса за парите дали носят щастие не ясен, това е нещо индивидуално. Едно е сигурно – щастливите хора правят пари. Станете щастлив, това зависи от Вас самите и от борбата с вашият двуполюсен модел във вашият ум. Плащайте с удоволствие сметките си, защото това което е отгоре е и отдолу. Тогава и на Вас някой с удоволствие ще Ви плаща.
  19. Правете всичко с което сте заети с ентусиазъм и се старайте да бъде перфектно. Използваите цялата си творческа фантазия за това. Мислете, че вашето дело е най-голямото, най-хубавото, най-гениалнот, най-неповторимото независимо какво е то. Например да пометете тротоара пред къщата Ви, да измиете асаньора, да хвърлите дъвката или цигарения фас в центъра на кофата за боклук, да карате точно с 40 километра когато знака го изисква. А когато творите и създавате бъдете лидери без титли. Бъдете дейни не чакайте друг да направи нещата вместо Вас.
  20. Повярвайте, че всички горе изброени точки сте ги изпълнили и те са Вашата реалност ТОГАВА Вие сте в преходната зона от Третото към Петото измерение. Децата биха го направили като тяхна игра, за тях да преминат в Петото измерение е смешно и лесно. Забавлявайте се и го направете игра например колко пари ще спестите и ако го направите спестявате вашите пари и се качвате на асансьора за луксозните етажи. Интересна игра нали?
  Това е съобщение, което имате избор да следвате или отхвърлите. Вселената е място на свободната воля. С избора на едно или друго Вие натрупвате опит и изкачвате Вашето съзнание на по-високо ниво. Всеки избира своят път и не е грешно той да е надолу или нагоре.
  В България хората са много специални и могат да творят реалности, затова какво се случва около Вас зависи само от Вашите мисли. Разпадащите се панелните блокове, дупките по улиците, кофите за боклук, сметките за парното са творение на някой ум, те не са природна даденост. Постарайте се това съобщение да достигне до тези индивиди с тези умове който са натворили всичко което не харесвате и продължават да го творят (минало, настояще и бъдеще стават в тази секуда в която четете това съобщение). Само двама човека в един блок да повярват в Петото измерени и да разпространят това съобщение, целият блок ще се промени във времето и пространството, което те са определили. Само една клечка кибрит светлина, променя тъмнината в тъмна стая, но несъществува клечка тъмнина която може да затъмни слънчева стая. Има природни естествени цикли ден и нощ, зима и лято, прилив и отлив, възход и падение които трябва да имаме в предвид, да зачитаме и да не приемаме като краят на света.
  Всички ние искаме да живеем в различни светове – многополюсни, двуполюсни или еднополюсни, несъваршенни или съваршенни, вселените са безброй, измеренията също и има място за всеки. Всичко е въпрос на избор, който прави всеки един от Вас сега за да бъде щастлив и да се забавлява в този прекрасен свят пълен с възможности. За да направите точният избор трябва да знаете как нещата работят, да сте интелигентни или да повярвате на инстинкта и чувствата си.
  Накрая Вие ще съжалявате само за шанса който сте изпуснали, взаимоотношения от който сте се страхували и решения който сте чакали твърде дълго да направите.
  Споделете това съобщение с Вашите приятели за да имате добра компания по време на пътешествието, за някой то ще е с парния локомотив и за други с енергията със скоростта на светлината.
  Благодаря Ви за отделеното време.
  Ваш Приятел

 • Kirilka
  Отговор

  Giorgio, Прекрасни Послания! Благодаря ти най-сърдечно! Видеата и посланията Ти за мен са един преговор на неща, които знам и ги почувстах като част от мен! Благодаря Ти! Любов, Светлина, Благодарност изпращам на Всичко Което Е! Махатма, Амин, Адонай! <3 <3 <3

 • Боян
  Отговор

  Много сладки приказки, направо ми гали душата да чуя колко специални сме българите с “нашите оригинални ДНК кодове, заложени в кръвта на онези малцина, наречени Българи. Да си Българин – това е духовно призвание, това е йерархия” 🙂

  Йерархия, йерархия, ама се оказва, че все пак не сме на върха на пирамидата (каквото впечатление оставя горното послание до нас), а сме поне под евреите. Току що го прочетох от посланието на Крион до тях: http://www.kryon.com/k_chanelIsraelPI05.html
  Откъдето, например, разбрах че “еврейската линия донесла на планетата сърцевинната енергия на майсторството.” И че “те имали нещо, което останалите сме нямали – святост и сила.” И че “в тяхното ДНК бил Бог отвътре и че те имали свръх способност (над останалите раси) за връзка с Духа.”

  Сега не ме разбирайте погрешно, нямам нищо против евреите, духовното израстване и мира на планетата Гайя. Не ми харесва обаче Крионския поглед върху “еволюцията на човечеството, неговия вселенски строеж и йерархии”, които пак ни разделят на “чисти раси”, “чисти ДНК-ата” и съответно по-нечисти раси и ДНК-та. Безумие, което един духовно извисен шеф на магнитната служба не би си и помислил да проповядва 🙂

 • Даниела
  Отговор

  Напълно подкрепям мнението Боян за: Крионския поглед върху “еволюцията на човечеството, неговия вселенски строеж и йерархии”.Аз също съм попадала на “изявления от висши същности” , пред други националности,които са били определяни като като “вестители на промяната” или “нацията ИЗБРАНА да осъществи т.нар. квантов преход”.В това число визирам руснаци,индийци,народа на Тибет,чилийци и…Тъй като Бог е един и ние сме едно, е невероятно твърдението,че някои народи са на “ти” с Бог а други – не ?! Това може да е вярно единствено за отделни личности, защото всеки се намира на различен етап от своето развитие.Извода,който мога да направя,че цялата тази суматоха около ченълингите в основата си е боричкане за последователи,което пък съответно е в пряка зависимост от търсените финансови резултати,за съжаление! И не само…Има ясно изразено намерение, за влияние/въздействие върху съзнанието на хората.А от това по-голяма сила няма!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.