Пролетно равноденствие 2013. Зрънцето на новия живот.

557780_456349377740378_1105311374_n

Светъл и радостен ден е днес! Пролетта отдавна ни закача със слънчевите галещи лъчи, напира от всяка клетка на живото ни, празнуващо живота същество, но днес вече може радостно да си честитим настъпването й. На 20 март 2013 г. в 13.02 ч. настъпва и пролетното равноденствие! Слънцето навлиза в знака Овен, символ на зараждащият се живот, на всяко ново начинание и действие. Всичко се събужда от дългия зимен сън с очакване за нови приключения и предизвикателства.

Настъпва пикът на женската творческа енергия и енергиите на светлината и тъмнината, на мъжкото и женското начало се изравняват. Приемете я, приветствайте я, въплътете я в себе си. Интегрирайте я с радост и благодарност, дайте възможност да се преплете с мъжката енергия, да се слеят в свещен съюз, да увенчаят пробуждането на съзнанието и да ви тласнат към смело и вдъх_новено съзидание. Все повече и повече светът ни е се променя, трансформира се и еволюира (и ние с него, като изграждащи го живо-свързани частички).

Светът вече не е същият … 2013 донесе със себе си огромни, помитащи старото промени – на всички нива. Едва трети месец от 2013-та, но промените, които се случват са така наситени, като за цял човешки живот. Нека се обединим в едно живо, трептящо творческо съзнание още сега, още в днешния важен ден – да подкрепим Земята с обединената си от Любовта цялостност, да заземим тези прекрани енергии, които щедро се изливат в момента, да ги интегрираме в телата ни от светлина. Пробуждайки се с тези нови енергии, Земята чува и желанията покълват! Нека засеем зрънцето на чистотата, единението, новия живот. Нека съзнателно работейки днес и в следващите няколко дена – да почувстваме  радост, удовлетворение и хармония с вътрешното си Аз и с повика на сърцето.

В утрешния празничен 21-ви март ще ви очакваме на поредната ни среща в съюза на архитектите от 18ч. – да преживеем заедно тази кулминация на Любовта и новото начало! Но дори и да не присъствате физически – спрете за миг в забързаното ежедневие, усетете сладкия аромат на пробуждащата се земя, топлите галещи лъчи на слънцето, допуснете съзнанието ви да се разшири без ограничения – почувствайте пулсиращия живот във всяка живинка. И позволете тази сладка енергия да изпълни цялото ви същество. Не е ли това най-великото вълшебство на живота?!

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.