Програмирайте желаната реалност в новата година

12392051_1118146438197513_4770850238985741002_n

Това което очакваш с увереност – се проектира във външния свят и материализира! Програмирайте си желаната реалност в идната година!

През 1966 година Робърт Розентал и Ленър Джейкъбсън извършват експеримент който по-късно става известен като “Ефект на Пигмалион”. Доктор Розентал от Университета Харвард е извършил над 300 експеримента върху теорията на очакванията обаче “Ефектът на Пигмалион” остава в историята. Този експеримент се оказва възлов за развитието на човешкото съзнание на тази планета.

Ето и накратко експеримента: В училище в района на Сан Франциско директорът извиква трима учители и им съобщава че са били избрани като най-добрите учители в училището да преподават на по 30 ученика всеки. А 90-те ученика пък са избрани чрез IQ тестовете в предния семестър като най-добрите ученици в училището. Учителите ще обучават тези ученици за една година и според експертите, резултатите на тези ученици ще скочат в постиженията си с 20% до 30% в края на учебната година. Условието обаче е учителите да не казват за това на учениците и на техните родители, и да продължат да преподават по същия начин както досега. Класовете им били внимателно наблюдавани за изпълнение на условията. Учителите били въодушевени и развълнувани, и с голямо желание се заели със задачата. На края на годината постиженията на тези три класа не само че се оказват начело на училището, но те стават първи в целия регион!

Директорът споделя с учителите удивителните постижения на техните класове в края на годината. Учителите ентусиазирано казват – “Нищо чудно! Беше толкова интересно, тези деца са толкова умни, беше истинско удоволствие да се работи с тях!” И тук идва стъписващият обрат! Розентал  им признава неочакваната истина – “В началото на учебната година ние избрахме 90 деца с лотария от списъка на всички деца от училището без да имаме и най-малката представа какво е тяхното IQ.” Реакцията на учителите била – “О, значи трябва да сте избрали наистина изключителни учители сред всички нас!”. Оказва се обаче, че и учителите били избрани напълно произволно, на случаен принцип – те били първите три листчета с имена изтеглени от шапка. Това се нарича двойно сляп експеримент. Изборът е бил напълно случаен, всичко е било поддържано еднакво с останалите класове и преподаватели. Освен едно: ОЧАКВАНИЯТА! Благодарение само на промяна на очакванията, един от класовете скача само за тази учебна година с 27 IQ точки!

Какъв е изводът: “Това което очакваме с увереност, се сбъдва!”

Знаейки тази азбучна истина, как ще я използвате, за да поставите основите на идващата година? Как ще минете през новата си лична година? Колко често си казвате “Знаех си, че ще стане така”, когато се случи нещо неприятно? Променете и внимателно планирайте, и поддържайте очакванията си. И се насладете на резултатите. 

Светли и радостни празници! Дарете си лекота, любов, разбиране, единение, съпричасност. Опитайте се да се поставите на мястото на другия и да почувствате туптящото сърце отсреща, дарете си свобода, прогледнете отвъд илюзиите и ограниченията на Матрицата.

Вярвайте в това което си пожелавате, очаквайте го с увереност и нека заедно вървим напред!

Мартина

Историята разказа: Владимир Драгиев – http://the-grand-picture.blogspot.bg/

Благодаря ви, че споделяте тази публикация чрез бутончетата отдолу. Нека стигне до повече хора, които ще имат полза от нея!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.