Договор за световен мир – 21 март 2013

i_declare_world_peace_1aПриятели, предлaгам на вниманието ви още един интересен текст, една интересна идея, която в момента е особено актуална и заслужава вниманието ни. Вече едва ли има човек, който да не е запознат с уникалната технология, разработена от Мехран Кеше и предложена от него на всички правителства за безплатно безвъзмездно ползване. Неговото изобретение дава възможност за неограничена и безплатна енергия, без негативни последствия за околната среда, пътувания във всяка една точка на времето и пространството – почти мигновено преместване. Тази технология на практика предлага разрешение на всички световни проблеми – чиста и евтина енергия, транспорт, храна, здравеопазване.
Не случайно поводът за протестите са именно злоупотребите в енергийния сектор! Една от основните кукички на монопола може да бъде лесно пресечена. Не ви ли е чудно защо това възхитително откритие, при това предоставяно безвъзмездно на всяка държава не е на първо място във всяка новинарска емисия? Защото индустриите ще се сринат.. защото онези кръгове, срещу които протестирате, мили хора не желаят тази технология да види бял свят и да се разчуе за нея. Но вие сте будни, нали?
Едно много простичко условие за да бъде предоставена тази технология на всяко едно правителство е да се подпише една декларация за мир. Прочетох я от горе до долу и единственото, което виждам в нея е точно това, което всички ние също искаме. А именно – намерение да се живее а абсолютен мир, добруване и да не се вреди на хората. Прочетете и вие, информирайте се, разпространете информацията сред разните инициативни сдружения, комитети и всякакви формални и неформални групи, които имат отношение към стачките по улиците, искания и предстоящи разговори.

ПОДПИСВАНЕ НА ДОГОВОР ЗА СВЕТОВЕН МИР И СВЕТОВНА МИРНА КОНФЕРЕНЦИЯ

Мехран Кеше, 21.01.2013

В името и Славата на Бога

От началото на времето, желанието на човека е било да има много храна, безопасно място за подслон, да създаде спокойна среда, където може да живее в мир. В този процес развива своята култура, добавя знание за заобикалящата го среда, за вселената и сътворението.

Сега интелигентността на човека е достигнала ново ниво в разбирането на истинското познание за Вселената чрез развитието на магнитни и гравитационни системи и технологии, чрез които той може да възпроизведе, контролира материята и средата, които са същите както във Вселената.

Тези системи могат да му осигурят храна, подслон и вечна енергия навсякъде във Вселената, да му дадат възможност за първи път да пътува до други участъци на Вселената, в среда като тази, с която е запознат на своята планета, в ежедневието си.

Чрез използването на тези нови системи човек ще бъде в състояние да обиколи своята планета за минута, а това прави границите на Земята, които е направил за себе си през вековете, нещо от миналото, без значение и остарели.

Сега този човек се готви да пътува в пространството, точно както пътува из планетата си, готви се да се присъедини към общността на Вселената и да се подвизава в други участъци на Вселената, подобно на другите творения на Бог, но първо трябва да настане мир в неговия собствен дом.

За да се постигне тази последна цел и за да намери спокойствие на собствената си планета, е необходимо бързото и пълно съгласие на всички граждани, народи, вероизповедания и религии на тази планета да се обединят в единна посока, защото ако се опитва да постигне мир на етапи, никога няма да се успее.

За да се постигне световен мир, ние призоваваме всички лидери на света да се съберат тази година на едно място, за да участват в конференция за световния мир и да се създаде мирен договор чрез подписване на акт на приемане на световния мир.

Единственото изречение от Договора за световния мир, подписано от лидерите на нациите и религиите, с което да се положи клетва от всеки народ по Земята в същия ден, е просто и гласи, както следва:
“Ние / аз като граждани(н) на Земята от този момент нататък приемам/е да се определят/премахнат/ всички инструменти на агресия и война, ние / аз никога няма да си помисля да се включа или да подбуждам към война, или да разработвам или използвам някакви инструменти на войната върху тази планета или във въздушното пространство, в това ние / всички сме съгласни и се заклевам/е с нашата/моята (ненужното се зачертава) нация, територия, съвет, религия, град, град, тяло (а) и душа(и) “.

С това писмо ние призоваваме лидерите на Земята да се съберат в определено време и място като представители на различните региони на планетата и не само като представители на държави, да подпишат този договор от името на техните части на Земята.
От този момент нататък държавността ще престане да съществува и човечеството като една раса и нация ще се превърне в истински граждани на Земята.

Като граждани на тази планета, ние посочваме времето за подписване на договора за Световен мир от нашите лидери да бъде в 12 часа на обяд на 21 март 2013 г., този ден е първият ден на пролетта в северното полукълбо и добър ден да настане отново мир и спокойствие на тази планета.

Мястото на подписването и приемането на Договора за световен мир ще бъде на земята, която всяка нация обхваща и индивидуално пребивава съответно, това са дворци, сградата на Парламента, къщи за богослужение или домове.

След подписването на договора за световния мир от лидерите на света на 21 март 2013 г., на 21 април 2013 г. (годишнина от първата международна конференция за посланици на мира на 21 април 2012 г., с което се поставят основите на това събитие), ние каним всички граждани на света по едно и също време от целия свят, да се закълнат в същия договор за световен мир като индивиди и в сътрудничество, както техните лидери предходния месец.
От този ден нататък човек не бива да прави никакви инструменти на войната или планове за агресия срещу други земи, или да причинява смъртта на друг човек.

От този ден човечеството ще премахне /изостави/ инструментите на войната, които са причинили толкова много мъка в продължение на хиляди години и всички хора ще работят за постигане на една цел, да се даде възможност човечеството от тук нататък да се наслаждава на плодовете на мира.

Така за честване подписването на Договора за световен мир, ние ви каним, лидерите на света и вашите граждани, в земята ви и домовете ви.

Ние призоваваме граждани на света да направят това, което вие сте направили през последните дванадесет месеца чрез насърчаване на Mehran Kesheвашите правителства да присъстват на конференции за посланици и да приемат USB ключ с космическите технологии.

Ние ви молим да направите същото отново, да се обадите и да изпрати копие на мирния договор до световните лидери, както и до лица от всички посолства по целия свят, да публикувате това писмо с фразата за световен мирен договор като покана на всеки пост и форум, уеб страница, всеки президентски дворец, царски стени по целия свят, така че този ден да стане световен ден на Мирния договор. Така вашите лидери ще бъдат принудени да присъстват и да подпишат световния мирен договор като последица на вашата подкрепа.

В замяна Кеше Фондация ще пусне всички свои технологии, включително планове, работни структури и технологии за космоса, енергетиката, здравеопазването и храните, свободно за цялото човечество едновременно и в този ден. С това ние гарантираме равнопоставено споделяне и отдаване на науката, богатство, здравни грижи, храна, енергия и свобода на пространството на всеки народ и човек на тази планета.
Благодарим ви за вашата подкрепа и от сега нататък световния мир е във вашите ръце, а не в ръцете на вашите лидери.

С любящи поздрави,
Мехран Таваколи Кеше
Гражданин на света и основател на фондация Keshe
Превод: Инициативна група 21 септември, Facebook

http://www.avaaz.org/en/petition/WORLD_PEACE_TREATY/?fRUoTdb&pv=3

httpv://www.youtube.com/watch?v=mDSIujoVgJM

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.