Към новите възможности и пътища по многоизмерната карта

golden-wave

Неотдавна с Ваня Стойчева подехме една ЮХУУУУ вълна, която доби невероятна мощ и се разпространи и по най-сенчестите кътчета. 🙂 Закачливият зов се пренесе навсякъде и вече го виждаме къде ли не. Нека! Така да е!
Така, по детски невинно, “случайно” както винаги стават най-големите и прекрасни неща. Всъщност май вълната ни поде и изпрати в неподозирани висини на любов, споделеност, и насищане със светлина.
Работата със светлина, стабилното й заземяване и интегриране в нашите тела, и в недрата на майта Земя си остава едно от най-важните ни дела! Независимо от всички други размествания на пластовете, независимо от дискомфорти, различни гледни точки и вълнения на повърхостта, най-важната задача за нас остава работата със светлина.

Онзи пик, който започна в края на декември месец, отвори още по-големи потенциали, мощни енергийни потоци се насочиха към нас. За някои това бе критична точка, преживяха истински катарзис, дълбоко пречистване и наместване на пластовете. Донякъде тази все-пречистваща и преобръщаща вълна продължава, и ще продължава цялата година. Както скоро писахме – разположението на планетите също подсказва и насочва към великото почистване на отдавна утаените мътилки. Максимално искрени към себе си и “другите”! Честните играчи и смелите творци ще постигнат неподозирани висоти в развитието си.

Време е да вдигнем изцяло воала, да изговорим, осъзнаем и интегрираме в себе си истината. Предстои ни цяла нова година с вълнуващи възможности, вълнуващи промени във всеки най-фин пласт на съществуването ни. Тази енергия, която се изля върху ни, тепърва трябва да бъде осъзнавана, интегрирана и “впрегната” в работа. Всичко, което ни е необходимо е налице. Единствената променлива сме ние. Промяна в посока повдигане на светлинния ни коефициент, осъзната творческа работа със светлината. В момента вече се случват промени – с ДНК, с матриците, изграждащи целия ни свят, социалните структури, финансови, образователни; с матриците на колективното съзнание. А всяка една матрица се изълва със живот, когато “налееш” в нея чисто намерение, нови работещи програми. А тези програми.. ги създаваме ние!

Юхуууу вълната продължава! С все по-осъзната и насочена мощ. Знам, че всички сме част от нея. И за да продължим напред по многоизмерната карта на случването, нека започнем от репера, който все заобикаляхме. Какво се случи? И какво ни предстои? Съвсем скоро с Ваня ще споделим с вас открито опита си от изминалата година, както и с какви трансформации и прозрения се сблъскахме след 21.12.2012.

Настана време за дълбока, много откровена, искрена и дълбока работа с вътрешното Аз. Новите енергии навлизат като пречистващ лазерен лъч в дълбочина и ни подтикват да изчистим и най-старите напластявания, които сме трупали през годините. Фините женски енергии изискват смиреност, притихване и откровеност. Но редом с това за да бъдат интегрирани и реализирани, изискват смелост, творчески плам! А ентусиазмът може да е тих, галещ и дълбоко трансформиращ. Всъщност ентусиазмът е много необходим. Защото тези нови деликатности в нулевата точка са толкова особени, че много лесно преливат в апатия и уединение. Които пак са уместни – до един момент. А от там насетне е нужно сливане, активност и колективна работа. Точно сега ни се дава възможност да еспериментираме в действие с мъжкото и женското начало, съвършено преплетени в едно, отново в нулевата точка. Притихване, смиряване и разбиране, искреност, топлина, разгръщащо се творчество съчетани със съграждащата, активна сила, смела и подтикваща към действие.

Започваме с нови и издигащи ни на чистите криле на пълното осъзнаване и чудо_творене практики. Сериозната работа едва сега започва! Нови прозрения, нови възможности се отключват всеки ден. А от нас само се иска да останем нащрек, будни и осъзнати и да продължим плавното си издигане, заедно с вълната.

Всички сте поканени в тази всеобща веселба и споделеност! Всеки ще се разпростре толкова напред и нагоре, колкото е постигнал до момента. И толкова, колкото място е освободил в себе си. Но както винаги – нищо не ви обещавам, нищо няма да стане наготово. Мога да ви обещая само едно единствено нещо – ще бъде интересно.. Много, много интересно. Подаваме ви ръка – да се качим заедно на гребена на вълната. Но всичко останало – зависи само и единствено от вас.

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.