Д-р Петя Йорданова: Страдам от множествена склероза, но Сириус-Д ме върна към живота!

Sirius_Doktor2

Приятели, от много месеци валят вашите невероятни истории на изцеления и отменени операции в следствие на приема на храната Сириус-Д. Благодаря на онези от вас, които се осмелиха да споделят историята си пред широката общественост, благодаря и на онези, които помолиха да останат скрити, но пък благодарни. Многобройни са случаите за които ни разказвате – възстановяване на бъбреците след като състоянието е било критично – на хемодиализа, 70 годишна жена с перде на очите, която за един месец прием на Сириус-Д отмени операция, нормализирано кръвно налягане, възстановяване от парализа в следствие на тежък инсулт, сериозна регенерация на гръбначен стълб – неизброими са случаите за които разказвате. Благодарим! Всяка една разказана история е надежда и безценна информация за онези, които още търсят решение!

За радост на всички, една от щастливите дами, които изпитаха изцелителната сила на Сириус-Д реши да разкаже и пред по-голяма публика. Препечатваме съкратена версия на интервюто с доктор Петя Йорданова, практикуващ лекар в поделение на ВВС публикувано в бр. 21-28.01.2013г. във в-к “Доктор”.

Д-р Йорданова: Страдах от множествена склероза. Сириус-Д ме върна към живота.

МС е автоимунно невродегенеративно хронично заболяване с неизяснена етиология. Като причина могат да бъдат факторите на околната сред и инфекциозни причинители. Засяга се миелиновата обвивка на невроните на главния и гръбначния мозък. В периода между пристъпите симптомите могат да изчезнат напълно, но често се явяват трайни неврологични промени, които се усложняват с възрастта. При мен пристъпът започваше със залитане, почти липса на възможност за ходене, силно виене на свят, отпадналост, умора от най-малкото движение.

– Колко време продължи така? Помогна ли лечението?

Не мога точно да кажа помогна или не, просто овладяваха симптомите и ме изписваха. Но постепенно състоянието ми започна да се влошава. Походката ми стана нестабилна, замятах единия си крак, появи ми се световъртеж, който остана постоянен. Освен това периодично имах проблеми и с говора. Изпусках химикалката, не можех да пиша. Беше ми необходима опора, за да мога да се кача или да сляза по стълбите. И на всичкото отгоре, през 2009 претърпях катастрофа с автобус.

– Вие пострадахте ли много тогава?

Седалището ми беше буквално нарязано, а само два месеца след това пак получих пристъп – късна реакция от катастрофата. Приеха ме в болницата и ме изписаха с т.нар. дясна хемипареза. Получавах и кризи – по 2 – 3 на нощ, продължаваха от 30 минути до 2 часа, като изтръпваше цялата лява половина на тялото, изпитвах и нетърпими болки. Просто полудявах! А трябваше да ходя на работа, да върша и домашните си задължения. Това се отрази и на социалните ми контакти. Но приятелите ми останаха до мен.

– Д-р Йорданова, но това е в миналото, нали? В предварителния ни разговор споделихте, че искате да акцентирате върху това, което ви се е случило през 2012-та. Какво обърна нещата?

Ще започна от месец юни 2012. Тогава отново получих пристъп на ретробуларния неврит, но този път и на двете ми очи. Зрението ми отслабна до такава степен, че виждах само контурите на пръстите си. Изплаших се, знаех какво следва – вътрешноочни инжекции и вливания. Тогава една приятелка ми посочи сайт и ми препоръча да го прочета внимателно. Аз, разбира се изчетох всичко за СИРИУС-Д. Това е хранителна добавка, съдържаща водоразтворими животински белтъчини, т.е. – всичките 20 аминокиселини – заменими и незаменими. Продуктът е напълно натурален, безвреден и без всякакви странични ефекти. Основно благоприятства възстановяването на организма след всички видове дегенеративни и автоимунни заболявания. Срещнах се с неговия откривател, изслушах неговите подробни обяснения и реших, че нямам какво да губя. Така започнах това ново за мен лечение на 3 юли 2012г.

– Кога усетихте ефекта?

Още на 6-тия ден стана чудо – сякаш се вдигна бариера и виждах съвсем нормално. Не ми се беше присънвало такова нещо! Аз съм лекар и ми беше трудно да повярвам, че някаква хранителна добавка може да повлияе положително на автоимунен процес, каквото е моето заболяване. След още няколко дни изчезна световъртежът ми, а после – пукането и болките в колената. Сънят ми стана спокоен, а походката – сигурна. Изчезнаха и проблемите с говора, пиша нормално, дори се възстановиха фините движения на ръката ми. И до този момент продължавам да вземам хранителната добавка, наречена от нейният създател “четвъртата храна”. Повярвайте, чувствам се прекрасно! Дори не можех да мечтая за подобно нещо. Тук искам да допълня, че два месеца приемах храната, без да споделям с никого – исках да видя резултатите върху себе си. Но сега вече мога смело да споделя опита си!

Едно интервю на Яна Бояджиева, в-к Доктор.

*Кликнете върху снимката отдолу, за да можете да я видите в уголемен размер и да прочетете цялата статия.

Още информация за Сириус-Д: Интервю с изобретателя й проф. Димитър Димитров ; Подробно описание на Сириус-Д

Очаквайте скоро още информация и споделени истории, подкрепени с обективни данни и епикризи.

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

Sirius_Doktor

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

4 Comments

 • Desi
  Отговор

  Imam dashterq na 19g kato bebe beshe operirana ot porok na sarceto.A sled parvata menstryaciq polyci anemiq .anemiqta otshymq i sega se zadahvashe mislehme che pak ima anemiq,no se okaza neshto po slojno.izpisaha i edno lekarstvo revatio tri psti na den i cql jivot trqbva da go pie.napravo shte ymra okaza se che ima problemi sas sarceto.chetoh za sirius-D .posavetvaite me molq vi .pochnae lekarstvoto nqmam ixbor jizneno vajno e

 • Иванов
  Отговор

  Здравейте! Имам МС. На болните от МС мога да кажа и още една хранителна добвка. Насочи ме към нея един много качествен лекар д-р Алексей Манев. Името и е МСМ метил-сулфонил-метан (Methyl-sulphonyl-methane). Той е важен елемент за аминокиселините, участва в синтеза на протеини и в процеса на формирането на съединителни тъкани – кости, стави, сухожилия, както и в многобройните плътни, рехави и еластични тъкани в подкожието, около кръвоносните съдове, очите, във венците и т.н. Приемам го от доста време и се чувствам по-добре. Той ми обясни как възникват цитокините и как се задейства цялата верига разрушаваща миелиновата обвивка и МСМ-а тушира тази вредна обратна връзка. Разказ ми и за Low Naltrexone терапията, но лично аз не можах да я приложа напълно и я спрях. ЕДИН ПО-ПЪЛЕН СПИСЪК НА СЪСТОЯНИЯТА, КОИТО СЕ ПОВЛИЯВАТ ДОБРЕ ОТ LDN:

  Illnesses that can be treated with LDN

  LDN has been succesfully used to treat the following conditions:

  Autoimmune diseases

  multiple sclerosis
  systemic lupus erythematosus (SLE/LED)
  rheumatoid arthritis
  ankylosing spondylitis
  pemfigoidi
  sarcoidosis
  scleroderma
  Crohn’s disease
  ulcerative colitis aka colitis ulcerosa
  Celiac disease
  psoriasis
  Wegener’s granulomatosis
  transverse myelitis

  Cancers

  bladder cancer
  breast cancer
  carcinoid tumor
  colorectal cancer
  glioblastoma
  liver cancer
  non-small cell lung cancer (NSLC)
  chronic lymphocytic leukemia
  lymphoma (both Hodgkin’s and non-Hodgkin’s)
  melanoma
  multiple myeloma
  neuroblastoma
  ovarian cancer
  pancreatic cancer
  prostate cancer
  renal cell carcinoma
  throat cancer
  uterine cancer

  Other illnesses

  HIV/AIDS
  hepatitis C
  amyotrophic lateral sclerosis (ALS)/primary lateral sclerosis (PLS)
  autism
  Alzheimer’s disease
  Parkinson’s disease
  Behcet’s disease
  chronic obstructive pulmonary disease (COPD, emphysema)
  endometriosis
  fibromyalgia
  chronic fatigue syndrome/myalgic encephalomyelitis (CFS/ME)
  irritable bowel syndrome (IBS)

  Possible indications

  myasthenia gravis
  eczema
  asthma
  allergies
  narcolepsy
  chronic Lyme disease/post Lyme syndrome
  acne
  rosacea
  insomnia and some other sleep disorders
  migraine
  depression
  chronic urticaria (hives)
  interstitial cystitis
  obsessive compulsive disorder (OCD)
  type II diabetes
  dementia
  post-traumatic stress disorder (PTSD)
  schizophrenia

 • Bobi
  Отговор

  Здравейте, никъде в статията не е споменато с каква доза е започнало лечението. Бихте ли дали препоръка?

  • Admin
   Отговор

   Здравейте,

   Статията е само информативна и разказва за опита на д-р Йорданова. На официалната страница на Сириус-Д можете да намерите подробно описание на дозите на прием, препоръки и споделен опит от много хора: https://www.svoizbor.com/products/healing-foods/

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.