Инелия Бенц: “А сега накъде?”

Inelia_101

Моята позиция по темата декември 2012 никога не бе популярна и получих изключително много груби и злонамерени критики и препирни.

“Ще си взема пуканки и ще гледам какво се случва”
“Ще има голямо коледно пазаруване”
“Нищо няма да се случи”
“Ние все още имаме възможност за драматична промяна, но Гая не я иска, нито пък човешкия колектив”

Да ви кажа искрено, както съм казвала и преди – тази гледна точка не бе популярна и за мен. Наистина, много исках да се събудя на първия ден от 2013 година и да видя, че всички войни са отменени, бедността не съществува, фармацията е премахната от света на бизнеса, кемтрейлс ги няма и така нататък.

Но моята гледна точка съвсем не е нова. Още откакто получих този призив от Източника и излязох на публичната сцена, аз кръстих точно така интернет страницата си: “Лично и Глобално Възнесение 2012-2017”
Това са годините в които смe задали като колективно човешко съзнание да повдигнем собствените си и на всички видове вибрации, така че да достигнем критична маса, да постигнем ефекта на стотната маймуна.

През 2017 няма да е необходимо вече да “разпространяваме словото”, защото всеки на планетата ще може да го достигне в момента, в който си го помисли. След което, ще отнеме 2 и половина поколения за да интегрираме напълно новата парадигма.
Да, това с 2 и половина поколения също не е популярно виждане.

Има много, много хора по цялата планета, които получиха огромно повдигане и разширение на съзнанието през изминалия декември, и това е добре! Сега те са готови да започнат работа по превръщането си на пазители на планетата.

Много не са почувствали абсолютно нищо. И сред тях има и много разочаровани, чувстащи се подведени и чудещи се как е възможно все още да има войни на планетата. Това е знак, че тези хора не са напуснали, никога не са напускали цикъла жертва/агресор/спасител/мъченик. Те са очаквали нещо външно, нещо с което да се заемат другите.

Медиите полудяха разпространявайки това чувство на разочарование, разпространявайки страх и опитвайки се да прокарат със сила разни обезсилващи закони колкото се може по-бързо.

И така – какво можем да направим? Какво предстои? Как да продължим нататък?

Преди всичко, осъзнайте, че Новата Парадигма, Петото измерение, или както и да го наречем, не е място (нито е във времето или пространството), а е творение, което започва вътре във всеки от нас.

Ние повдигаме нашите собствени вибрации, ние се справяме с цялата негативност, ние изпълваме нашата реалност и нашите тела с есенциалната енергия, светлината и любовта на Източника.

СЕГА е моментът, когато започва истинската работа. Сега, когато вече няма повече дати носещи мигновено удовлетворение, сега вече можем да започнем да създаваме това, което наистина искаме да преживеем на това красиво планетарно същество – планетата Земя.

Ако се чувствате уморени, а и аз съм, вземете си няколко дена почивка, просто се изключете от интернет, и-мейли, новини и отидете за няколко дена в пустошта. Дишайте, възстановете връзката си с добрите енергии, с Гая. Всичко останало е просто илюзия, или обърканост. И след това се свържете с пет души, които смятате, че имат много висока вибрация. Дали ще се свържете с тях чрез книгите им, блоговете, практиките, или ги познавате лично – направете с тях своите топ пет връзки на планетата.
Тези пет човека с които най-много се свързваме в ежедневния ни живот са онези, с които оформяме нашата реалност.

Инелия Бенц.

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

8 Comments

 • Ваня Стойчева
  Отговор

  Да, 21 изгреба много апокалипсиси, катаклизми, масова истерия,очаквания еуфория, идеализации, култовизации и т.н. – много дълбоки тези на човечеството. И в това то свърши божествена работа – нищо, че покрай експлозията хвръкнаха и отломки и пушилка. Няма как и все пак това беше най.-меката и нежна експлозия на светлина, за което можем само да сме благодарни.

  Приятели, не мога да спра ентусиазма си – светлината, осъзнаването са тук, воалите – разкъсани. Аз не съм очаквала да дойдат добрите на стадион Васил Левски, а лошите да кажат: “Здравейте, добри, разбрахме колко сме грешни – сега ще раздадем на всички добри компенсации и неустойки за страданията, а ние ще останем голи и боси, защото разбрахме, че сме зли и противни.”

  Но връзката с Божествената Светлина е мост, по който можем да преизградим всичко, като проявим търпение към онези, които още не са готови да минат пътя, като им помогнем.

  Дано 21 веднъж завинаги ни отърве веднъж завинаги от манията към предсказания. Когато си обвит в тази пелена от любов, си още във физическо тяло, но вече в енергията на петото измерение. Това е прословутият живот в благодат, при който си в света, но не от него.

  И като не си от него, можеш да помагаш много по-ефективно, понеже не си обвързан със сенките, не им даваш повече енергия.

  Това е огромно постижение, хей. Не си падам по предсказания. Имам един хубав образ в главата, който съм споделила и ще влож цялото си сърце в него, бидейки щастлива още сега. Ще творя, не защото съм недоволна, а зощото творчектвото ме кефи. Пък – каквото и когато стане.

  Ето един здрав и позитивен поглед. Колкото до свързването – защо пък 5 човека, точно 5? Може би един от тях е пуснал тази саттия днес.

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Ти ме разбираш защо така бягах от всякакви предсказания и предвиждания в бъдещето. Особено пък едни доста мрачни и кървави такива, дадени от един човек, дето доби огромна популярност в България.
   21-ви донесе много неща.. огромни промени за много хора, осъзнавания, проглеждания, омиротворение. КОй каквото ще да говори, но е очеизвадно какви промени настанаха на всички нива. И все повече и повече ще има нужда от много наситена и концентрирана светлинна работа. Ще творим. С кеф 🙂
   А петичките и мен ме изненадаха. Защо ли? 🙂 И колко пъти по 5? 🙂 Може би в този ден, в която пуснах този материал и още две (поне) дами опуснаха нешо, което така се свърза (случайно) с другото…

   А всъщност освен магията на 555 или 5555, 5-чката всъщност означава промяна. А промяната отвсякъде си тече, случваме я, живеем я, No matter what.

 • нора
  Отговор

  Няма място за разочарование, а за самоосъзнаване.
  Толкова дълго ни е било внушавано, че сме еднакви (еднакво грешни или еднакво подлежащи на управление), че сега ни е трудно да осъзнаем факта, че ние сами сътворяваме реалността си. Точно това ни казва Инелия – петото измерение не е място, „ а е творение, което започва вътре във всеки от нас”.
  Това, което космическият портал откри пред нас е възможността да се самоосъзнаем по-бързо като съ-творци на своя живот и на общата реалност, която започваме да изграждаме заедно.
  Ние сме на различни еволюционни нива, с различно качестнво съзнание и с различни възможности да осъзнаваме реалността. Хората, които не разбират това, няма да пречат на еволюционния процес – те повече няма да се прераждат на тази планета.
  Космическият портал ускори проявата на нашите спомен. Много от нас осъзнават опита си от инкарнациите си като земни жители, други – започват да си спомнят опита от световете, преди да се въплътят на Земята.
  Порталът сложи началото на ТРИАЛНОСТТА. Дуалността започва да избледнява, защото все повече хора не искат да са в нея и няма да я подхранват с мислите си. Триалността започва да става реалност, защото искаме да сме в нея – и ние започнахме да я изграждаме от 21 декември 2012 г. Това е наша отговорност – на всички, които разбираме това. Това е наше задължение – на всички, които можем да сътворяваме с разширяващото ни се съзнание!
  Порталът ускорява проявата на нашата божественост – да се научим да проявяваме безусловната си любов към тези, които са с нас, и към тези, които не са се самоосъзнали.
  Ако не забравяме, че божествеността се проявява в умението ни да излъчваме безусловна любов към всяко божие творение, (и дори към хората, които до сега не сме обичали), ще сътворяваме по-бързо желаната реалност!

  • Маргарита
   Отговор

   Мила Марти,за много години!Днес се върнах и бързам да прегледам последните поместени статии в твоя сайт/първо него отворих/ и прочетох какво казва Инелия ….бях толкова уморена,че избягах в “пустошта”,изключих се от всичко,отидох далеч от Бургас на гости в едно село на моя приятелка.Там посрещнахме Новата година,беше чудна вълшебна тишина…и точно малко преди 12ч какво ми се случи?…съседите дойдоха да искат помощ,тяхната крава ще ражда и има проблем .. не може сама да се справи и трябва да помогнем на животното.В първия момент се стъписах,нищо не знам за тези неща….но отвътре изведнъж ми дойде накаква сила и станах и хукнах…..и какво съм правила не знам,в момента не осъзнавах,когато видях очите на малкото теленце и на майка му ,почувствах такава любов,че с думи не мога да опиша….до сега не ми се беше случвало такова преживяване…Това беше най-големия подарък,който някога съм получавала през живота си…Теленцето е женско и го кръстиха на моето име!Незабравима Коледа и Нова година!А сега накъде?Как накъде-напред към СВЕТЛИНАТА И ЛЮБОВТА В ДЕЙСТВИЕ!

 • Martina Ivanova
  Отговор

  Благодаря за това вдъхновено споделяне, Нора! Космическият портал ускори проявата на нашите спомени – да. И все по-бързо материализираме това, което творим в съзнанието, мислите, чувствата си. На едно ниво това може да се прояви като затваряне на стари врати и срутване на стари модели, на друго – като “чудно” пренареждане на хора, факти и събития, на трето – успешно изграждане на нещо ново. А и трите всъщност са свързани и взаимосвързани.

  Марги, добре си си дошла!Радвам се, че и в тази година сме заедно!
  Много вдъхновяващо, направо спиращо дъха преживяване си имала. Едва ли можем да го почувстваме в цялата му прелест, но думите ти носят преживяването… усеща се.. и е вълшебно! Благодаря ти, че го сподели. Напред към светлината и любовта в действие! 🙂 <3

 • Anton Savov
  Отговор

  Честита нова ера на човечеството 🙂
  Пътят е вечност!
  Посоката е една – светлината!
  Нека, от душа, сърце и разум, взаимно се даряваме със силна вяра, уповаваща надежда и божествена любов, за да живеем в крепко здраве, по-дръзки мечти и още-по-градивни сбъдвания.
  И най-важното – да прозрем мъдростта и истината на живота – да го изживеем пълноценно и да се слеем с вселенската си същност.
  И така, до следващия цикъл…
  В неуловимо за земния ни път време.
  И в неизмеримо за земните ни възможности измерение…

  06.01.2013 г.
  Антон Савов

 • Деа
  Отговор

  Здравейте! Следя новините от Инелия, както и от всички подобни хора по земята… Миналата година имах преживяване с моя приятелка. Без да сме го търсили или очаквали, започна да ни се дава информация за големи промени на земята, в края на 2012г. Аз виждах картини, а тя получаваше информация. Аз се плашех от картините, но тя твърдеше, че ни се дава да видим бъдещето. После запонах да чета и следя всички хора, които са имали подобни на нас виждания. През тази година изчетох и всичко, свързано с тая тема.Установихме, че описаното е същото като това, което пише за Второто пришествие в Библията. Каза ни се, че по земята има МНОГО хора, които знаят това, което предстои. Когато не се случи така, както го видях – изключително глобални промени на земята и фантастични случи с нас и хората, които вървят по пътя на светлината/бог – се отдръпнах от приятелката си. Казах си, че сигурно сме две фантазьорки, шантавелници, които искат да избягат от гозната реалност на земята. Там е работата, че с нея видяхме много бъдещи събития в личния живот на разни хора и тези неща се случиха – с тях, с нас също. Сега информацията на моята приятелка твърди, че вече сме в това време. Но сега всичко се случва по-бързо. И ни насочи да проследим съдбата на някои зли създания, които ни навреждаха на мен и нея през този период. За една от тях ни предсказаха, че ще се разболее от тежка болест и ще си отиде. Не вярвах, защото тя беше богата, здрава, дебела и червенобузеста, пращеше от сила! И взе, че се разболя от рак! И сега – 1 година, ходи на терапии и е зле… Казва ни се, че всичко,което ни е казано, се случва, но точното време за онази фантасмагория,която видяхме, не може да бъде определена с точна дата. Това знае само Създателя. Виждахме черна земя, унищожена,прогорена. Хора – умиращи от нищото, стопяващи се като облаци черен и сив дим. Други хора – болни, обезумели от случващото се. Трети вид хора – такива като нас – заповаха да светят като крушки, телата се изменяха във вид плазма, преминавахме от едно място на друго, от един свят в друг – съвършен, като рая. После изчетох къде ли не, че тези неща са видени и описани тук-там. Дънов казва, че ще дойде ден и ще светим със своя светлина. Не разбирах как така ще изчезваме във въздуха, казваха ни “ще бъдете грабнати”. В Библията се описва абсолютно същия процес, със същите думи…

 • Игнатов
  Отговор

  Аз обожавам видеотата на Инелия Бенц в Youtube. Гледъл съм ги няколко пъти и те ме зареждат супер положително.

  Всеки има право на Избор.

  Иво

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.