Игра-томбола с награди за семинара на Мел Гил в София!!!

“Докато се приготвям да се завърна в Азия от духовно трансформиращото странстване към най дълбоките области на душата ми в прекрасната енергия на Варна, очаквам моя последен семинар в България, който ще се проведе на 24 Ноември в София. Ако искате да дойдете и да ме чуете да говоря за Лидерски умения, свързани с бизнеса, и модели на мислене, от които имате нужда, за да успеете, моля – Заповядайте! Ще ви демонстрирам как независимо от минали провали и лошите действия на другите, успехът ви е гарантиран, ако развиете куража просто да преминете през обстоятелствата и съпротивлението чрез мобилизиране и започване отново. “ – Това ни написа последно Мел Гил. Очакваме го с радостно нетърпение.

Мел е един от малкото истински майстори, сред водещите световни експерти в областта на личностното развитие. Той е желан от аудитории по цял свят преподавател и оратор, ментор на редица презентатори и лектори по темите за самоусъвършенстването. Професионално е ангажиран като съветник по поведенческа психология от едни от най-успешните компании по света, листвани във Fortune 500. За наша радост, България докосна много дълбоко Мел и той се връща за пореден път в родината ни, за да ни предаде истински важните, практични и приложими печеливши техники за успех! Как да мислим стратегически, Как да бъдем успешни в променяща се среда, Как да привличаме успеха, Каква е новата парадигма на маркетинга и социалните медии, Как да бъдем магнит за изобилие – конкретни стъпки, Кои са 7-те Херметически закона на Успеха и още много изненади и откровения.

Специално за читателите на Свой Избор, Мел предложи изключителни отстъпки и намаление на билетите за ексклузивния му тренинг, но дори това не е всичко! Сега ви предлагаме една приятелска игра-томбола. от която спечелилите ще получат ваучер за 60 лв. намаление от редовните цени за семинара.

А задачката е следната: Напишете вашия коментар под този текст по въпроса “Какво означава за вас да сте добър мотиватор и какво се очаква от добрия мотиватор?”

Коментари, изпратени до четвъртък, 22 ноември играят за 10 ваучера на стойност 60 лв. отстъпка от цената на билет за тренинга с Мел Гил.

Първите 10 най-оригинални отговора ще бъдат обявени на 22 ноември на сайта Свой Избор, както и на фейсбук фен-страницата на сайта.

Вие сте на ход! 🙂

А ето и новините към днешна дата 🙂

Имахме желание да дадем подарък на поне 10 коментирали, и чак се чудехме дали ще можем да изберем.. Но вие ни улеснихте и тъй като в краткия срок, който ви оставихме, коментарите са по-малко от 10, то всички постарали се да оставят коментар, печелят ваучер за намаление на стойност 60 лв. Което ви дава възможност да присъствате на тренинга с Мел Гил срещу билет от 95 лв. Но в последния момент организаторите бяха така добри да предложат още по-големи отстъпки, така, че всеки от вас, оставил коментар тук, може в деня на семинара да получи от щанда на Свой Избор билет на стойност 45 лв., вместо регулярните билети от 155лв.

Здравка, Анелия, Златина Атанасова, Пени Друмева, Галя Иванова, Милена Бояджиева – всички вие печелите този подарък. Заповядайте в деня на семинара – събота, 24 ноември, в 9ч., х-л Рейнбоу Плаза. Ще можете да вземете билетите си от щанда на Свой Избор непосредствено на входа! Ето тук можете да видите пълната програма за семинара: http://www.master-trainer.eu/

 

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

8 Comments

 • здравка
  Отговор

  Да съм добър мотиватор за мен означава да мога да събудя човека срещу мен, да му покажа своя свят и реалност и да успея да го измъкна от негевоте тунели и заблуди.
  Добрият мотиватор е този, който успява да въодошеви и подтикне към реални деиствия хората. Той успява да изкара най-доброто от всеки и да му покаже пътя, по които той да открие своята сила. Добрият мотиватор дава за пример реални случки и действия от своя живт, той е примера, за това какво може да се постигне и същевремено би могъл да даде адекватен съвет на всеки тръгнал по своя път.

 • АНЕЛИЯ
  Отговор

  За мен добрия мотиватор е човек ползваш се с добър авторитет,интелект и образование,подплатено с достатъчно практика на когото можем да се доверим,тъй като е мотивиран с достатъчно аргументи доказващи красноречивата му и искренна реч.Пренасочва енергията от земята и носи сила, мощ и кураж на всички нива. Подпомага преследването и достигането на поставените цели в качеството си на силен мотиватор като е подплатен с достатъчно силни аргументи.

 • Zlatina Atanasova
  Отговор

  Мен успяват да ме мотивират хора с позитивна нагласа и чар,които изричат истините примесени с много хумор,които те провокират да се замислиш в дадена насока и сам да откриеш отговора.Любов и Светлина ♥

 • Peny Drumeva
  Отговор

  Да си добър мотиватор е истински дар от бога, дар от вселената, който притежават много малко хора, които са истински мотиватори, а не просто псевдо-печалбари. Истинския мотиватор според мен е човек, който от самото влизане в залата ни кара да почувстваме позитивното му влияние, преди още да е започнал да говори. Думите все пак не са от значение когато наблюдаваш или усещаш енергията на хоратта.Когато имаш силата да помагаш да мотивираш и да даряваш надежда на тези които не могат да я открят сами, ти трябва да я поднасяш с голяма любов и искренност.Тя е твоят дар за твоите слушатели.Да им покажеш и да ги убедиш, че има по-добър живот, по-добри обстоятелства и че те са заложени във всеки един от нас, просто ни е нужен някой които да ни го каже и да ни го покаже.Нещата са много просто устроени ! Ключът е във всеки един от нас ! Въпросът е да открием ключалката ! Не чакайте , просто действаите и резултатите сами ще дойдат!

 • Galia Ivanova
  Отговор

  “Защо да си част от тълпата ,когато можеш да си 1 от най-добрите” Робин Шарма
  Да ,да доста работа има да свърши добрият мотиватор за да порасне до ранг -изключителен мотиватор:)Но всеки професионалист първо е бил аматьор и всеки учител първо е бил ученик! Моето очакване е мотиваторът така да умее да се засили и да надскочи себе си,така да вложи цялата си енергия ,душа и светлина, че залата или слушателите му да полетят от ентусиазъм и порив да приложат наученото на практика.Изключителният мотиватор умее да предаде не само това което знае ,а и устрема и желанието да продължават ,да надникват точно там, където е непознатото.
  .

 • Милена Бояджиева
  Отговор

  За да палиш хората, самият ти трябва да гориш! Да правиш всичко с хъс, любов, добрина и много, много усмивка! Да излъчваш щастие, да миришеш на него и да светиш отдалеч! Това мотивира! Хората искат да са близо до усмихнати, добри и чисти същества и да си казват – и аз мога да бъда такъв! 🙂

 • Zlatina Atanasova
  Отговор

  Благодаря,макар че не изказах мнението си за наградата,защото така или иначе съм далеч от София,но пожелавам на присъстващите да научат достатъчно или да затвърдят това,което вече знаят ♥

 • здравка
  Отговор

  i az blagodarq , nqma da moga da prisystvam no vi pojelavam uspeh sledvashtiq pyt ste e

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.