Текущата ситуация – 7.11 – ново наместване на магнитната решетка.

Турбулентните дни, един след друг, сякаш върволица от събития и особени случвания някак ме подканиха да напиша нещо.. нещо, което да ни даде повече яснота, да ни обедини, да ни успокои и даде ясна светлина върху случващите се неща. Актуалната ситуация.. май трябва да я ъпдейт-ваме поне през ден, за да си сверяваме часовниците едни с други. Особено днес, след като и в медитации получих определена информация, а и добри приятели – любими същества от духовното семейство ме подбутнаха да споделя.

Какво се случва? Не един и двама (а и аз самата) споделят едни такива “симптоми” – Липса на ориентация в линейността, минаваме по познати уж места, а ориентири липсват. Сякаш сме някъде другаде, извън телата си и само наблюдаваме какво се случва. Отръпваме се и се свиваме в черупките си, несигурни, фокусирани върху собственото си АЗ. Както сподели друг приятел “Сякаш главата ми е куха, празна, аз отсъствам, не помня разни линейни случки, дати и събития“. Друг казва, че концентрацията я няма, сложни технически и научни книги не задържат вниманието, просто се реем… Буквално се реем. В допълнение при мен, а и при други приятели особено днес е много силно желанието да се свиеш, да се скатаеш, да се затвориш в себе си и да не те занимават с нищо.. А сякаш напук на това задачите, срещите и социалните активности те бутат да излезеш от там и да се слееш с “тълпата”. Но вече присъствайки в центъра, познавайки вече позицията на неутралния наблюдател.

За някои хора това е доста смущаващо, объркващо и непознато. Днес е особено засилено и чисто физическото усещане за дискомфорт, дори болка (в главата), стягане. От няколко дена тече едно особено електричество, да буквално електричество. Усеща се в главата, надолу по врата и гръбнака, в дланите и стъпалата.. Може и някое и друго пробождане да се появи. И “случайно” с всичко това и тук-таме ми се набиват в очите информации точно за електричеството.

Всичко това ме кара да застана пак пред вас и да кажа – Спокойно! Не е само при вас така! И няма страшно! Явно е поредното уместно превключване. И точно днес, последната капчица, която ме подтикна да напиша този текст е информация която дойде – днес (а вероятно това започна и преди точно два дена) има много сериозно разместване (и наместване) на магнитните решетки. Не за пръв път говорим за силата на електромагнетизма, че дори и земното притегляне. Днес сякаш го няма. Сякаш магнитната енергия няма за какво да се захване и затова усещаме това напрежение, странна енергетика и празнота.

И отново държа да кажа – това далеч не е явление, което е унифицирано и еднакво при всички. Тези усещания са много характерни сега при хора, които са стигнали до определен етап от пътя си. И ако сте сред тях, ако днес ви измъчват болки, дискомфорт, стягане в главата или сърцето, ако се чувствате олекнали и дизориентирани, ако имате затруднения със съня – не бързайте да взимате хапчета за сън или главоболие, моля ви! Това е уникално пренастройване и магнитните полета на тялото имат нужда да се пренастроят и уеднаквят с трептенето на магнитната решетка на Земята. А хапчетата само притъпяват природната интелигентност на тялото и възрепятстват и удължават този процес.

Почивайте, медитирайте, четете хубава книга, или гледайте хубав филм, пийте повече течности, вземете си душ, или вана (особено ако може да прибавите соли във водата, ще улесните процеса на интеграция на тези енергии), направете си масаж – стимулирайте физиката, емоциите и ментала така че да преминете през този пореден скок по-леко и плавно.

Днешната дата 7.11, редуцирана дава числото 9, което означава завършек, крайно число е. А редуцираното число на цялата дата пък дава цифрата 5 – промяна. Днес сякаш сме в дупка, абсолютна празнота, духовно мълчание, магнитната енергия се пренастройва. И започва нов етап.

Знайте, че сме заедно в тези процеси и промени и колкото повече усещаме тази ни заедност, колкото повече споделяме и помежду ни има повече ДА, отколкото Не-разбиране, не-приемане, не-желание, и други не-та, толкова по-лесно и леко ще текат неизбежните промени, част от Великия Преход. Да приветстваме решетката и да благодарим на Майката Земя за нейната промяна. Благодаря на всички мои приятели, наставници и учители – във физически и нефизически тела. Обичам ви.

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

 

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

4 Comments

 • Теди
  Отговор

  Марти, пак сме в синхрон.. да, днес ми е празно, реещо.. не съм излязла от вкъщи въобще (е, когато сам си си шеф, е възможно).. чувството, че светът е извън мен и тече покрай мен прилича на реене около нещо, което тихо ври.. чувам го, но някак не ме интересува.. а се налага да ме интересува :-), както казваш и ти… снощи за първи път спах спокойно и хубаво от пълнолунието насам.. Благодаря ти за хубавата статия!

  • Martina Ivanova
   Отговор

   Теди, благодаря, че пишеш!
   Толкова много хора се свързаха с мен – повечето предпочитат на лично съобщение, че едва сега си дадох съвсем ясно сметка КОЛКО МНОГО хора имат нужда от такова сверяване на часовника, колко хора се чувстват сами, уплашени, объркани и си мислят, че нещо не им е наред. Затова пиша и тук – и към всички вас, които избирате да пишете в лична комуникация – оценявам го, благодаря ви от сърце, но ако го правите тук- да е видимо от всички – ще си помагате взаимно. Защото всеки има нужда от подкрепа и успокоението, че наистина това нещо се случва масово е ключово – значи е нещо в общата картинка, не е страшно, не е единичен случай.. И така 🙂
   Прегръщам ви и ви обичам много всички – пишещи, непишещи, просто присъстващи, греещи там някъде.. усещаме се, знам, че сте там..тук.. . едно сме 🙂 Благодаря и аз!

 • Катя
  Отговор

  Още веднъж искам да изразя благодарността си за тази статия. И се успокоих че може би всичко ми е наред. Надявам се тази дезориентация да се превърне в откриване на смисъла и всичко да си доийде на мястото. Благодаря още веднъж.

  Катя

 • Жеко
  Отговор

  Прекрасна статия! Благодаря от сърце! Случайно уж както се казва,но аз зная че не бе случайно че попаднах на този сайт. Благодарности на екипа, който го поддържа и обновява с нова информация . Изключително полезни статии.
  Аз също преминавам през всички тези така наречени усещания и то от няколко години.Не се притеснявам, че нещо не ми е ок.Напротив сам по себе си усещам и чувствам промяната, която се извършва в мен.Последните две седмици ми се спи,няма значение в колко часа съм станал ,просто лягам и спя и вечерта отново спя ,аз преди ако легнех следобяд вечерта заспивах късно след 01ч. Сега е различно зная, че ми е нужно това .И ми е изключително спокойно,ведро,сънищата ми са може би странни за останалите,но не и за мен .Ясно помня сънищата си и пътуванията на душата ми на други места далеч на нашата планета,както и общуването с душите там.И мога да споделя че усещането е невероятно. Последния бе в град в който имаше любов навсякаде ,общувах с хора които в реалния на Земята ни живот не познавах,но ги усещах близки и общуването вървеше с лекота и с любов…..любов която бе из всяка улица,всяка къща или сграда, любовта бе във въздуха.След като се събудих усещах любовта в душата си и сърцето такава каквото не съм усещал преди.Прекрасно 🙂 Сетивата ми са изострени още по-чувствителни от преди. Ако усетя някакво напрежение или дискомфорт правя медитация,чета приятна книга,запявам си дори и нашите български народни песни защото зная, че те са с една положителна вибрация и след като запееш ти става весело,леко, свободно,усмивката грейва на лицето и в душата ти , кодирам си и вода с думите благодарност и любов. Дори след земетресенията в Перник ,препоръчах на мои познати от София да си кодират вода. Макар да бяха предубедени го направиха и след това ми писаха ,че се чувстват спокойни спят добре. Препоръчвам го и на всички които четат моят пост,ако не го е правил/а .Ако почувствате дискомфорт или каквото друго усещане.Вземете си една чаша вода и кажете:
  ” Мила водичке ,моля те да ми помогнеш да се почувствам по-добре/ тук може да кажете за проблема който имате/ След това казвате- Благодаря ти водичке, Обичам те! ”
  И изпивате на глътки чашата вода. Представете си докато пиете чашата с вода как в нея е събрана силата на хилядите билки растящи в България и светлината и енергията в тях и как всяка една част от вашето тяло я приема с любов. След не повече от 10-15 мин ще се почувствате прекрасно и този дискомфорт ще е преминал. Може също така всеки ден да залепвате листче на бутилката вода която изпивате за деня с думите Благодарност и Любов!
  Слушайте по-често класическа музика,но не с минорно звучене , а с възходяща градация-Моцарт,Щраус и т.н. Онези,които са запознати знаят,че това е музика дадена свише тя докосвам онези финни струни на нашата душа. Или музиката дадена ни от Учителя Петър Дънов !
  Нека е любов и светлина ! Още веднъж благодарности на вас мили приятели, които давате всичко от себе си в този сайт за може ние четящите да се чувстваме като едно семейство в което любовта може да бъде усетена във всяко едно нейно измерение и проявления. Бъдете Благословени ! 🙂

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.