Новата Луна и новото чисто зърно в съзнанието

 

Напрежението от пълнолунието, когато Луната съвпадна с „Уран в Овен” и започна да се разгръща до пълното си изчерпване в знака „Рак” – приключи! Междувременно Сатурн пресече „реката Стикс” /в 1° на Скорпион и заедно с Меркурий стартираха едно изследване в дълбочина на общочовешката ценностна система!

Какво ни предстои? Парите, сексът и властта ще бъдат ли все още доминиращите мотиви или ще отворим сърцата си Любовта, Мъдростта и Истината на Космоса?
А какво ни предлага Космоса?

Чудите се защо и как вече едва ли не всеки ден е особен, специален и предлага невизждани потенциали. Това наистина е така! Времето се сгъстява, енергията се ускорява, разположението на космическите тела все повече и все по-често благоприятства отработването на определени предизвикателства, сенки, страхове, промени, натрупани кармични задачи и истинско, епохално изчистване, отключване и разширение на съзнанието!

Непрекъснато казваме, че сме свързани и с нашата планета Земя, с природата и всички живи същности, така и с Космоса, с планетите, звездните системи. Отдавна ни е известен един от принципите на Хермес Трисмегист “Каквото е горе, това е и долу”. Ами хайде тогава да усетим истински тези връзки и да се възползваме от предпоставките и предразположенията, коието ни предлагат планетите.

На 15 октомври ще бъдем свидетели на поредното новолуние но този път във „Везни” и то в третата /духовната/декада, което е предпоставка за опит да изравним позициите си, да хармонираме различията си и да си простим грешките… ЗАЩОТО след предстоящото новолуние, първо Луната, а после и Слънцето, което след десетина дни, ще навлезе в „Скорпион” и ще съвпадне със Сатурн и в резултат „егото ни ще умре”!

Помнете – на датите 24 и 25 октомври ще се отделя „зърното от плявата” и това е добре да става вътре в нашето съзнание, но естествено ще има и външно-обективни ситуации, които ще ни указват, кое трябва да зарежем и с какво да продължим напред! На скептиците и песимистите им препоръчвам да гледат отново прекрасния за целта филм „Да срещнеш Джо Блек”! Гледайте и си мислете за истински ценните неща в живота – кои са те, как да ги постигнем, с кого, кога и в какви количества?

Във връзка с посочените въпроси и с цел да се подготвим за изключително важните дати 24-25 октомври, дати за тотална равносметка, ви предлагаме следните инициативи:

1. На 18 октомври, Четвъртък, ще проведем беседа и практика на тема: Двата полюса на битието ни – от едната страна: Любовта, Мъдростта и Истината, а от другата: Сексът, Парите и Властта… и ние хората по средата им, формирани от влиянието им. Очакваме ви отново в София, център Синай, 18:30 ч.

2. На 22 октомври, Понеделник, ще проведем беседа и практика на тема – кодовете на Живота и Смъртта, заложени във датите до 20.12.2012. 20.12ч., датата, която цялото човечество очаква с интерес или страх!?

Ако тази публикация ви допада, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодаря ви!

 

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

1 Comment

  • Tsonka Balabanova
    Отговор

    Здравейте Мартина!

    А кога ще имаме възможност да Ви видим в Пловдив? 🙂 Приемете този пост като заявка от наша страна и готовност за организация, чакаме сигнал от Вас…

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.