29 октомври – от небето ще вали “манна небесна”

Чудо над чудесата – от небето ще вали “манна небесна”!

Заглавието е доста красноречиво и само по себе си. Но първо ще дам информация за астролозите и после разтълкуване и за заинтересования читател.

На 29 октомври в 9 сутринта, часове преди пълнолунието, точно когато Луната навлиза в знака Телец и „екзалтира до пръсване” – в този момент ще е в конфигурация „Божи пръст”, която гарантира, че това ще е мястото на небесния свод, от където ще потече изобилната енергия на слънчевата система! В основата на тази конфигурация ще са от едната страна Венера, а от другата Меркурий, а в средата на основата, като скала – Сатурн! Свръх уникално и неповторимо изобилие… особено удачно за размисъл, как да правим пари? Как да спечелим богатството на своя страна?

Едновременно с това Венера във Везни /1*на Везните/ ще е в достойнство по знак, по височина в хороскопа, а и Луната,която ще е в Телец ще прехвърля енергията си към Венера – особено удачно за размисъл относно карирерата, но и духовните постижения. Освен това Венера също ще е в конфигурацията „Божи пръст”, като основата ще е от Луна и Нептун. Обърнете внимание, че около 9 часа сутринта, когато Меркурий ще изгрява на асцендента, тогава той ще е в тройно подсилена позиция:

Първо, навлизайки в Стрелец, той започва да си обменя енергията с Юпитер, който е в Близнаци /в разменени знаци/. А се знае, че това е като съвпад, в случая между благотворни планети и като се вземе предвид, че Юпитер на асцендета е особено силен, то в този случай това ще важи и за Меркурий. А като се вземе предвид и това, че тогава ще е на върха на 1 дом  и в началото на знака /Стрелец/, то ясно е че той ще е тройно подсилен – свръхдостойнство!

Ето как забелязвяме, че и четирите планети участващи помежду си в конфигурацията „Божи пръст” – на първо място Венера в 1* на Везни, после Луната в 1* на Телец, после Меркурий в 1* на Стрелец и накрая Нептун в 1* на Риби… те и четирите по това време ще са невероятно силни!

Въпрос към най-добрите астролози: Скъпи приятели, виждали ли сте някога хороскоп в който четири от благотворните планети /3 от които вътрешни/ да са и в конфигурация два божи пръста ?!?

Такова чудо не е за изпускане, чрез подценяване на възможностите, които би донесло на всички информирани!

Ето и тълкуването ми на това астрално чудо над чудесата: „Казано е: каквото е горе, такова е и долу!” Това небесно събитие описано така детайлно, ще зарезонира на хората, които са прехласнати от притчата за „Любовта,Богатството и Успеха” –  по всички фронтове.

Ако знаехте как да се възползвате от тази „небесна сватба” между две от планетите на Любовта /Нептун и Венера/ и две от планетите отговорни за „парите” – Луна в „Телец” + Меркурий, който сам по себе си е търговецът на зодиака, подсилен от Юпитер /банкерът на зодиака/… то на всички става ясно, че горе става Велика небесна сватба между Любовта, парите и успеха – как да не отидаш да пийнеш по едно шампанско и да хапнеш малко „манна небесна” за мезе!?

Всички информирани са вече поканени – отивайте с „големите лъжици” – небето ще е особено благосклонно. НАСЛУКА НА ВСИЧКИ!

Кирил Груев, астролог.

Ако тази публикация ви допада, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.