Школа за трансформация и вибрационна промяна

Както неотдавна ви разказах, приятели, вдъхновени от вашите желания, многобройните дискусии, писма и споделени преживявания, започнахме една инициатива, която нарекохме “Школа за трансформация и вибрационна промяна”. Или за по-кратичко “Светлинна школа”.

Преживяхме едно прекрасно лято, пълно с всякаки преживявания, много уроци и много крачици напред. Време е да поемем отново, с големи крачки към пълното осъзнаване, спомняне и осветляване на това, което сме, което можем, което правим. Затова, паралелно със започването на новия учебен сезон, откриваме и нашата школа – където ще се учим взаимно, и то смея да твърдя, че ще учим истински важните неща. 

Школата има за цел да информира, да подпомага по всякакъв начин повишаването на личните и планетарните вибрации и да предоставя възможност за прилагане на информиран избор. Още от древни времена тайнството на истинската природа на човека – Божествената енергия – се предава пряко или косвено чрез мрежа от посветени и отдадени хора. Знанието за Духа никога не е било изгубено напълно. Днес не просто се възражда онова, което е предмет на мистерийните школи, но и се разгръща ново ниво на енерго-вибрационна честота – знания и умения – на нашата планета Земя.

Светлинната школа възниква в резултат на дългогодишната ни усилена и отдадена работа за лична трансформация. Искреното ни желание е да споделим натрупаните знания и опит, да подкрепяме и съдействаме всеки избрал възнесението, да поддържаме високи честоти на личната и планетарната вибрация, сътворявайки новата вибрация, и да продължаваме да учим и да се развиваме.

Пробуждането, в което участваме е в резултат на висш избор на Духа, изразяващ се чрез нас хората. В този смисъл ние изпълняваме духовните си ангажименти пред Твореца. Информацията е Светлина и Светлината е чиста информация. В това време на преход ние избираме Светлината и подаваме ръка на други човешки същества. Нека Любовта, Истината и Чистотата на Бог да ни водят през прага на новия Нов завет. Нашата школа е в служба на Духа. Така е. И така ще бъде.

Към момента на работа в Светлинната школа сме отдадени аз – Мартина Иванова, и Анастасия Гешева. В изминалите две седмици имахме срещи, беседи и медитации на теми: ДНК слоевете, Как да бъдем господари на живота си. До края на месец септември предстоят ни темите за Духовните импланти(с Анастасия) на 14.09, Неизречените тайни за Тайната и положителното мислене на 19.09 (с Мартина). Подробности за всяка следваща среща ще получавате на страниците на Свой Избор.

Невероятно обогатяващо и изпълващо сърцето е усещането да разпръскваш Светлина. Всички го умеем. Хайде да си го спомним заедно. Първата и най-важна стъпка, която трябва да направим е да станем Майстори на Живота си. А преди това – да направим Избор. Ако се осмелите да послушате сърцето си – нашите сърца и врати са отворени. Очакваме ви!

Ако тази публикация ви допада, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.