Блог

Стани Господар на живота си!

Скъпи приятели,

Толкова честo ме питахте кога ще започнем новия учебен за всички ни сезон и кога ще започнем да правим по-чести, регулярни срещи, беседи, медитации. Ще има беседи, дискусии, нови практики, медитации и индивидуални терапии – всичко от което имате нужда.

[ГЛЕДАЙ НОВ БЕЗПЛАТЕН УЕБИНАР]

"Как да постигнеш истинска емоционална свобода и спокойствие, без да чакаш години за резултат"

Дата на провеждане: 3 Юни, 2019 от 19:30ч.

Уебинара започва след:

19
Дни
06
Часа
20
Мин.
07
Сек.

Днес ви каня на първата ни среща за новия сезон!

Стани господар на живота си!

Каня ви на среща следващия вторник, 11 септември, 18:30 ч.

3 часа заедно, 3 часа в които ще поговорим, ще практикуваме и смело ще надникнем в най-потайните кътчета на съзнанието, където се крие ключето за управлението на собствения ни живот.

Всички сте поканени!

11 септември, вторник, център Синай (София, бул. Мадрид 49) 18:30 – 21:30 ч.

Вход: 10 лв.

предварително записване на тел.: 0888 59 5339 Ивелина Петрова, facebook събитие, или e-mail: sinai@dir.bg,

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

(Прочетено 603 пъти, посетено 1 пъти днес)

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм ТЕС майстор и преподавател. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, ела на БЕЗПЛАТНИЯ ми уебинар "Как да постигнеш истинска емоционална свобода и спокойствие, без да чакаш години за резултат ". Регистрирай се за безплатния уебинар от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *