Блог

Очи в очи с Господарите на Кармата

Очи в очи с Господарите на Кармата!

Според познавачите на астрологията, на 6 Октомври, Събота – денят на Сатурн /Шабат/, Сатурн и Меркурий заедно ще пресекат „реката Стикс”, своеобразната граница между живота и смърта и ще навлезат в първия градус на знака Скорпион. Какво да очакваме? Какво да правим във връзка с това?

Това е небивала  и тотална възможност за изкупуване на КАРМА!

6-7 октомври се явява една изключително важна дата, подготвяща ни за събитията през декември 2012, когато влиянието на планетите и звездите от съзвездията ще ни помагат да си дадем равносметка за изминатия път, какви ще са бъдещите цели и инструменти за работа, каква е новата култура и новия свят и как да започнем да го съграждаме осъзнато още сега? Какви промени ни очакват?

На 8.10.2012 – понеделник във връзка точно с тези събития, и двамата – Кирил Груев и Мартина Иванова, ви каним на общия ни вечерен семинар “Очи в очи с Господарите на Кармата”

В момента сме на брега на река Стикс – предстои ни да разкрием тайните на Скорпиона – на секса, зачатието, живота и смъртта. От какво са “предопределени” всички наши страхове и спънки, как да обърнем нещата в наша полза, как древните тайни, обусловени с движението на небесните тела могат да ни бъдат полезни и приложими в ежедневния ни живот. Какво да очакваме от предходящите дати подготвящи ни за този „квантов скок и преход”. Ще говорим, ще практикуваме, ще медитираме, ще правим упражнения за всяко от скъпоценните ни тела, което да ги подготви за все по-динамичните промени. До сега не сте срещали такава информация! Готови ли сте за истински обрат в живота си?

Изборът както винаги е във вашите ръце.

8 октомври, понеделник, 18:30 – 21:30 ч.
Център Синай (София, бул. “Мадрид”, 49)

Вход: 20 лв. (За редовните посетители на вечерните семинари с Мартина цената е 15 лв., а ако доведете половинката си, също се ползвате с намаление – вход 15 лв.)

предварително записване на тел.: 0888 59 5339 Ивелина Петрова или e-mail: info@svoizbor.com и sinai@dir.bg. ФЕЙСБУК СЪБИТИЕ

Ако тази публикация ви допада, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодаря ви!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *