Златно щастие, Звездна любов и сливане с Природата….

Отдадена на Лятото, галещите вълни, звездното небе, вятъра, който играе с косите ми и златните изгреви и залези.. написах няколко материала, които исках да споделя с вас. Но нещо все ми пречеше да ги пусна в пространството – също както вечер при мен влюбените пускат горящи фенери. Може би защото е време и сериозните теми да си вземат почивка, и просто да се отпуснем в тази любяща прегръдка, да се слеем с природата. Така, както често ви водя в медитациите – да се гмурнем дълбоко в земната твърд, да облеем със светлина недрата на Земята, да пораснем заедно с първите зелени стръкчета, подали жадно листенца към животворящата Светлина, да поемем лъчите на златното Слънце, да полетим с вятъра и да се разтворим в мекотата на облаците…да летим като птиците, да се гмурнем дълбоко в галещите вълни.. да се слеем с Всичко, което Е.

И докато се чудех как да предам това усещане, как да ви направя съпричастни на тези мигове магия, в които сякаш за мигове от Вечността времето спира, и се чувстваш толкова изпълнен, толкова цялостен, толкова единен с всичко.. се срещнах отново с една вълшебница, която лятото ми подари.

И сега аз на свой ред ще ви подаря нейната частичка от пъзела, пъзела, който ни припомня кои сме, откъде сме.. и къде живее онова състояние на пълно смирение, притихване и сливане с Цялото, с Природата.

Нищо не усилва така мощно способността ни да се чувстваме щастливи, както досега с Природата.

“Ако никога не сте  се събуждали от шума на вълните и топлината на лъчите, в легло от златен пясък  – изпуснали сте  Голямото Събуждане.

Ако никога не сте заспивали полюшвани от вечерния бриз, сгушени между звездите, обгърнати от индигова тъмнина – изпуснали сте Голямото Заспиване.

Хемингуей е казал: „Всичко, което е далече от морето, е провинция”. Аз ще перефразирам така: всичко далече от морето е далеч от сърцето. Във водата се заражда животът. Допирът и близостта до нея могат да  събудят, изцерят и върнат живеца на човешката душа. Водата има способността да отмива отрицателните емоции, вятърът – да издухва негативните мисли, слънцето – да зарежда тялото, а пясъкът – едва доловимо и закачливо, да предаде усещането за стабилността на почвата под босите ви крака. Няма значение кой сте, какъв сте, как живеете и в какво вярвате. Няма значение колко сте интелигентен, красив, кадърен, начетен, богат и колко точно обичате комфорта на изкуствено създадените от човека удобства. Защото това няма почти нищо общо със способността ви да изпитвате щастие. Нищо не усилва така мощно умението ни да се чувстваме щастливи, както досега с Природата. Знаете го – просто понякога го забравяте.  Да се чувствате добре е природната ви даденост. Дължите си го!”

Автор: Борислава Крендева

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

1 Comment

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.