Мел Гил, авторът на Метатайната във Варна !

This event is on 11 August 2012

Авторът на Метатайната във Варна!
 
Един от най-успешните професионални мотиватори по света и един от десетте най-иновативни психолози д-р Мел Гил пристига във Варна

Философ ,писател ,психиатър ,телевизионна и радио звезда Д-р Мел Гил е един от водещите експерти по личностно развитие, ментор на множество говорители и предприемачи, имиджмейкъри и бизнесмени и по целия свят. Той е и бизнес консултант, специалист по корпоративни стратегии и съветник на висши служители от 500-те компании, включени в списъка на списание „Форчън”.

Опитът му в обученията, преподаването и консултирането, както на корпоративно, така и на личностно ниво се простира от Хонг Конг до Сиатъл, от Чикаго до Канада,Сингапур и Австралия. Фондация „Наполеон Хил” го кани на своя световен конгрес при учредяването й като един от най-добрите 17 лектори в света. Той е изнесъл вдъхновяващи и мотивиращи семинари пред повече от 5 милиона души в над 70 страни през последните 30 години както лично, така и чрез своята  ежедневна тричасова радиопрограма „Нездравият разум” в продължение на 7 години.

И сега във Варна ще имаме удоволствието да видим наживо  този световно признат  Майстор Обучител и Майстор Мотиватор, помогнал на милиони хора по света. Да се докоснем до енергията му, до харизмата му, до аурата му, до излъчването му.

Автора  на световните бестселъри „Мета Тайната” и Нездравия Разум определено е човекът, който може да отключи извора  на силата в сърцата на всеки от нас и да ни помогне да претворим живота си както най-силно желаем.

В програмата си  за морската столица Варна, д-р Гил ще  изнесе еднодневен семинар на тема:

Необикновена Любов в Обикновения Свят

През осемте часа на 11 август д-р Гил ще говори за и ще ни покаже

• Лесни начини за създаване на силни и дълготрайни впечатления

• Как да общуваме помежду си

• Какво е харизма и как я постигаме

• Как да разберем начина, по който хората мислят и общуват

• Въведение в света на Невро -Лингвистичното Програмиране и как той може да ни помогне да разберем двустранната комуникация

• Езикът и мета-моделът или как възприемаме действителността

• Как убежденията ни оказват влияние върху живота Ви

• 10 начина, чрез които мъжете могат да подобрят общуването с противоположния пол

• 10 начина, чрез които жените могат да подобрят общуването с противоположния пол

• Истината за това как се използва закона за привличането, за да открием своята сродната душа

• Седемте „смъртни” нужди и как те разрушават взаимоотношенията

• Пет силни групи положителни твърдения, които ще пре-програмират подсъзнанието ни към по-добро общуване

 Д-р Гил направи огромна отстъпка за семинара си тук. Цената ще бъде достъпна за всеки един от нас ,за всеки който ще иска да чуе „Мъжът с глас за милиарди”, както го нарича пресата в САЩ  .

Дата : 11 .08.2012 събота

Място : Фестивален комплекс Варна

Час : 10 часа

Цена : 40 лв

За записвания резервации ,закупуване на билети и информация

0887 716392 , 0878 695656

Е-mail : fitvibe@abv.bg

Линк към събитието във фейсбук : https://www.facebook.com/events/264558170321200/

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

1 Comment

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.