Пътешествия на любовта

Приятели, продължавам с наскоро подетата инициатива – да ви запознавам с хора, практики и събития, които биха могли да бъдат интересни и полезни за вас. Разгледайте предложението за тези чудесни пътешествия, вдъхновени и осъществени от група ентусиазирани млади хора.

 

ПЪТЕШЕСТВИЯ НА ЛЮБОВТА

3 уникални приключения по 10 дни

в света на любовта и щастието,

изобилието и хармонията

Радостта е основата на доброто здраве,

дълголетието, финансовия успех и личното щастие.

Радостните хора живеят с усещането, че са богати, удовлетворени, щастливи и знаят, че Бог ги пази, те са ведри, полезни на себе си и околните, вземат по-добри решения, печелят повече пари, харесват това, което правят, с ентусиазъм и лекота реализират това, което си пожелаят, създават красота, чувстват се свободни и се забавляват с живота. Тяло, ум и дух са в хармония при радостния човек.

 Радостта е лично усещане. Тя извира отвътре. Всеки сам е отговорен за своята радост! Без значение от “времената”, има хора, които винаги печелят добре, семействата им са щастливи, радват се на живота и от очите им винаги струи добро настроение. В тяхно присъствие се чувстваме добре. Каква е тайната им?! … Те просто са избрали Пътя на Радостта и Безусловната Любов.

Според Индекса Щастлива Планета www.happyplanetindex.org, хората на Коста Рика са най-щастливите на света (64%). Българите сме след Афганистан и Етиопия (34%)!

Затова решихме, че искаме да създадем и в България радостна среда, за да се чувстваме щастливи поотделно и заедно. Нарекохме себе си Ангели на Радостта. Ако споделяш емоцията, значи си един от нас Създадохме Пътуванията на Радостта и се обединихме около обща мисия:

АЗ СЪМ ПРОМЯНАТА, КОЯТО ИСКАМ В СВЕТА

Казват, че най-дългото пътуване е от ума до сърцето, а живот, живян от сърцето, е радостен и мъдър… Създадохме Пътуванията на Радостта прилагайки формулата Знание + Изживяване от сърцето = Мъдрост. Можем да наречем пътуванията “училища на живота”, в които “ученикът” изживява. Няма теория, няма досадни обяснения – само прости истини, оживяващи в сърцата ни, откривайки един изцяло нов свят за всички нас. Всеки човек над 14 години може да вземе участие в тези невероятни приключения.

Макар да имат различен фокус, всички пътувания включват преоткриване на физическото тяло, емоционалното тяло (чувства), менталното тяло (ум), душата и духа. Чрез това преоткриване става Осъзнаване, водещо до освобождаване и постигане на яснота. Така заставаме на старта на нашия Нов живот на безусловна любов, радост, здраве и изобилие.

ПЪТЕШЕСТВИЯ НА РАДОСТТА

 Радост 1:            Вяра           01-11 август 2012

Теми: красива реч; семейна динамика; подкрепящи вярвания; енергетика на избора; приемане; прошка; намерение, фокус и проявление; любовта като даване и получаване.

Радост 2:            Прошка      11-21 август 2012

Теми: техники на пускане; контрол и енергийни последствия от него; егото като инструмент; прошка; яснота; кой съм аз; любовта като служене.

Радост 3:            Енергия       21-31 август 2012

Теми: лична отговорност; закон на причината и следствието; огледалния принцип на вселената; смелост и излизане от навика; общуване и взаимоотношения; съзнание на Съ-Творец; любовта като избор.

МЯСТО НА ПРОВЕЖДАНЕ:

Пътешествията на Радостта се провеждат в Копривщица – символа на Свободата за Българите. Занятията са в прекрасна зала във Възрожденското училище (сега музей). Около Копривщица има огърлица от свещени хълмове, бдящи над града – Св. Никола, Св. Димитрия, Св. Спас, Св. Петка, Св. Лука, Св. Атанас, Св. Илия, Св. Дух. Ще отидем до тези места, ще се свържем с тях и Природата, ще работим с енергиите на Арх. Михаил, Арх. Метатрон, Арх. Йофиил, Арх. Камуел, Арх. Габриел, Арх. Рафаел, Арх. Уриил, Арх. Задкиел, Светия Дух и Триединния пламък и ще активираме новите енергии в себе си.

 СЪБУЖДАНЕ НА ТЯЛОТО = ЕНЕРГИЯ

Тялото е Храма на Душата. За да започне каквато и да е промяна в живота ни, първо правим “пролетно почистване” на Храма. Най-бързото и мощно почистване на Тялото става чрез танца. За нашата цел сме подбрали салса. Тя включва всички мускулни групи, музиката е изключително жизнерадостна, смехът се лее изобилно, а родината й Куба, е сред топ 10 по индекса на щастието. Събуденото ни тяло ще ни донесе хармония, фокус, координация, баланс, хармонично партниране без думи, сетивност към другите, умения за водене и следване, активиране на творческата енергия (блокирана при поне 70% от хората), повишен тонус, намаляване на теглото, добро настроение, чувство на щастие, удовлетвореност, огромно количество жизнена енергия.

ОСЪЗНАВАНЕ = ЯСНОТА

В гърдите ни има едно свещено място, наречено Сърце. То е извор на изключителна красота и щастие. Всеки път, когато се докоснем до неговата святост, живота придобива друг смисъл. Осъзнаването чрез сърцето твори благодат за себе си и околните, освобождава ненужното и го заменя с яснота и конкрента визия за бъдещето. Ще осъзнаем как да реализираме мечтите си с лекота, силата на Избора си, личното си пространство (реч, мисли, приятели) и връзката им с щастието ни, какво ни носи смелостта, как да си набавяме енегрия в ежедневието. Ще погледнем към истинската си същност и връзката ни с Вселената. Със специални водени медитации ще интегрираме в дълбочина наученото и безусловната любов. Осъзнаването ще доведе до пречистване на многоизмерната ни личност и ще инициира самолечение на емоционално, ментално и физическо ниво.

ОСВОБОЖДАВАНЕ НА ЛИЧНИЯ ТОН = СВОБОДА

Музиката е божественото слово. Тя е най-прекият ни път към Бога, щуро забавление, споделяне на любов. Звукът се движи по енергийна тръба (пранична) и използва цялото тяло, за да вибрира в него. Всеки звук има свое собствено място и когато се научим как да го поставяме там, започва забележително лекуване на всички нива и трансформация в нашия живот. От подсъзнанието се изхвърлят ненужни блокажи, активират се и се свързват нашите енергийни центрове, отваря се гърлената ни чакра – вратата към висшите измерения (блокирана в 90% от хората), лекуват се травми от емоционалното тяло и болести на физическо ниво. Много хора намират истинското усещане за себе си чрез освободения звук и така освобождават личния си потенциал.

 ОТВЪД ОГЛЕДАЛОТО = ЛЮБОВ

Във втори модул (11-21 август) имаме допълнителен елемент – Дзен докосване. С будистки техники за вглеждане и себеопознаване, дзен коани и драматерапия, ще стигнем до мястото, където огледалото е празно и всички маски падат. Ще имаме възможността да доловим тишината, да чуем плясъкът с една ръка, да познаем непознаваемото лице и да го нарисуваме с въглен. Отговорът на вечния въпрос “Кой съм Аз?”, ще отеква в тишината на вечността… Всеки може да го постигне, стига да опита… Това изживяване е в състояние да предизвика чудо в съзнанието на човек за един миг.

 БОУЕН = ЗДРАВЕ и МЛАДОСТ

Нашето тяло  е съвършена машина, притежаваща целия необходим инструментариум за самовъзстановяване и балансиране. Боуен е техника, която на подсъзнателно ниво връща тялото ни към първоначалните настройки, за да може да извърши самолечение. Тялото се оставя само да направи това, от което има нужда, за времето, което му е необходимо – затова по време на процедурата има чести, но важни паузи. Терапията се базира на леки движения, стимулиращи периферната нервна система, създаващи пространство между мускулните групи за здравословно движение на течностите към всички тъкани, балансиращи вегетативната нервна система (контрол на 80% от функциите в тялото), постигайки по-добро усвояване на хранителните вещества и бърза регенерация на клетките. Освобождават се солитон вълни, които изчистват токсини, заболявания, травми и емоции. Благодарение на впечатляващите резултати с “нелечими” заболявания, Боуен е официално признат през 1975 г. www.bowentechniquebulgaria.com. Няма противопоказания и се прилага за всички възрасти, тъй като съдържа огромен заряд Божествена любов.

ДЖОТИШ = НАДЕЖДА

Джотиш (Светлина на санскрит) е древна Ведическа наука за яснота в личната ни мисия. Прилагайки Джотиш в ежедневието си, можем да се издигнем до Божествени стойности. Казват, че Джотиш е индийска астрология, но всъщност е много повече: той е наука за трансформация, осветляваща взаимовръзките между минало и бъдеще, между аспектите на живота във времето. Тъй като се базира на движението на Луната, рождената карта Джотиш е много точна, а тълкуването й е от духовна гледна точка. Използвайки това знание можем да подпомогнем успеха си във всички области на живота. Понякога се стремим да станем нещо, което не сме, и забравяме, че щастието ни е пряко свързано с реализирането на личния потенциал. Джотиш дава свободата да разберем с какъв потенциал сме дошли на Земята, да бъдем себе си и да изживеем живота си пълноценно.

ПРОГРАМА НА ВСЯКО ПЪТЕШЕСТВИЕ

Ден 1 Индивидуално пристигане и настаняване след 14 ч.

Ден 2 – 10 08.00 – 13.00 Приключения

13.00 – 15.00 Почивка

15.00 – 19.00 Приключения

Ден 11 Освобождаване на стаите до 12.00 ч.

Забележка: Часовете са ориентировъчни.

 

ЦЕНИ

Цена за един модул 220 лв.

Цена за ученици и социално слаби 50 лв.

Цените са на човек в лева и включват (в зависимост от програмата):

9-дневно семинарно пътешествие с: 12-18 часа танци, 16-18 часа пеене, 25-35 часа медитации и упражнения за събуждане и осъзнаване, 2 боуен терапии, Джотиш карта с разяснения, 7-12 часа разходки в природата, зала с озвучителна техника и мултимедия.

Дарения:

Реалната себестойност на пътуванията е далеч по-голяма. В тази връзка, ако сте социално силен, приемаме с отворено сърце всяко дарение за каузата на една по-щастлива родина.

Банкова сметка: Трансатлантик Травъл Компани ООД, Райфайзенбанк АД, клон Янко Сакъзов, сметка в лева: BG78RZBB91551061005717, BIC: RZBBBGSF

 Записвания:

Трансатлантик Травъл, тел: 02 – 944 1000, e-mail:dreams@transatlantic-travel.com

Web page: www.transatlantic-travel.com (топ оферти), гр.София, ул. Хан Аспарух 46, ет. 1

Необходими лични данни при записване: име и фамилия, дата, час и място на раждане, мобилен телефон, и-мейл, избор на хотел и транспорт.

Настаняване:

Фамилни къщи-хотели

Рай, Ралица, Велина – нови къщи в копривщенски стил

Хаджи Йованчовакрасива старинна чорбаджийска къща с изрисувани тавани и голям двор (не се препоръчва за хора с чувствително обоняние, поради характерната миризма на дърво).

Закуски в къщите не са включени – цената им е 3 лева на ден и се заявяват на място по желание. Всички стаи имат собствена баня.

Цена за 10 нощувки

На човек в тройна стая         110 лв.

На човек в двойна стая      130 лв.

На човек в единична стая     200 лв.

Хотели:

Смиловене **www.smilovene.bg

Намира се до гората и към него има леко изкачване.

Цена за 10 нощувки със закуски

На човек в тройна стая 240 лв.

На човек в двойна стая 290 лв.

На човек в единична стая 380 лв.

Хаджиите ***www.hadjiite.bg

Забележка: в този хотел можете да се настаните само за 01-11 август и за 21-31 август.

Цена за 10 нощувки със закуски

На човек в тройна стая 340 лв.

На човек в двойна стая 410 лв.

На човек в единична стая 610 лв.

По-голямата част от двойните стаи в Копривщица са със спалня, затова е добре да спите с човек, когото познавате.

Тройните стаи са със спалня и допълнително легло или диван – за семейства са прекрасни, но за 3-ма възрастни биха били неудобни.

Цените не включват транспорт до/от Копривщица. Има влак, автобус, а може да се комбинирате с участници с кола, за да си поделите разходите по бензина. Моля при записване уточнете дали имате кола или желаете да ползвате такава.

АНГЕЛИ НА РАДОСТТА

 СРЕБРЕНА                            ГРАЦИЕЛА                СОНЯ

Личен тон                                      Осъзнаване                   Джотиш

    

 

ЕЛИЦА                                         ДИМИТЪР                        КАТЕРИНА

Отвъд огледалото                                   Тяло                                           Боуен

      За да получиш нещо, което никога не си имал, е добре да направиш нещо, което никога не си правил!

 

 

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.