Избори 2012

Избори ли? Какви избори? Те минаха миналата година. В България беше избран нов президент, който обеща да се грижи за нас като майка-кърмилница. А, да! През 2012 г. има много важни избори. Големите държави в света, най-големите, също ще избират своите президенти. Русия, Франция, Германия, САЩ. От това зависи накъде ще тръгне света и какви нови хоризонти можем да очакваме. Със сигурност нещата ще се променят, независимо дали ще дойдат на власт нови лица, или ще бъдат избрани стари муцуни. Просто защото все пак всичко тече и се променя.

Но аз имам предвид съвсем други избори. През 2012 г. предстои много важен избор. Изборът на душите.

Айде пак се започна с тези души! Имам толкова много работа – трябва да приготвя отчета до началника, след това да изготвя справката за първото тримесечие, че 31 март наближава, след това ще се отбия да платя сметките за ток и вода, понеже съм забравила вчера /имах толкова много работа/, вземам детето от детската и тичам вкъщи, че трябва да сготвя поне три неща, защото мъжът ми ще се върне от командировка и ще иска да му сложа масата. Просто нямам време за вашите души и тям подобни глупости. Ей, лесно им е на някои хора! Нямат си друга работа, за душите се размислили.

Добре, аз обаче ще бъда напълно откровена с вас. Този избор е най-важния, който някога сте правили. И нищо друго не е по-важно от него. Понеже съм любопитна, а откакто си взех нов имплант , стремежът ми да разкъсам воалите стана неудържим, аз все питам ли питам. И естествено колкото повече питам, толкова повече ми се отговаря. И започва да ми се изяснява картинката с изборите през 2012.

На 22 декември 2012 г. ще се случи нещо много интересно. То е факт, който може да се проследи и докаже. Земята, Слънцето, няколко планети и Централното Слънце на галактиката Млечен път, ще се подредят в една права линия. Нарича се Галактическо подравняване. Когато настъпва то е съпроводено с изместване на магнитните полюси на планетата, нещо като предел, който отделя различни времеви периоди. Тези периоди имат съответни характеристики, свързани са с биологията на човека /чрез ДНК/ и оказват влияние върху съзнанието, населяващо Земята. Да, ама какво сега е по-различното? По-различното е, че планетата, която е разумно същество, иска да използва предела като е направила избор да се освободи от досегашната действителност. Избрала е да излезе от дуалността и да се придвижи образно казано нагоре към по-високи нива на творението.

Ние човеците сме в пълна симбиоза с нея и също така сме избрали да вървим нагоре. Този избор е направен от нашите Аз Съм Присъствия преди известно време /1987 г./, а сега трябва да бъде подтвърден от човешките ни аспекти, за да се случи сливането на Божественото и човешкото. Изборът на душите през 2012 г. е нещо, което задължително ще се случи, независимо дали го искате или не. От този избор ще зависи пътя, по който ще поемете и вашето бъдеще. От него зависи много! Повярвайте ми.

За да бъде направен какъвто и да било избор човекът трябва да е запознат с възможностите, от които избира. Това се нарича информиран избор. Ето 4 такива възможности, за яснотата около които благодаря на братята и сестрите от Плеяди.

 Вариант 1

Вариант едно ви предоставя възможността да продължите да не избирате. Можете спокойно да се откажете да избирате, особено ако досега сте свикнали да се придвижвате в живота си по този начин. Има души, които нямат много опит в избирането и могат да изберат да продължават да не избират, потънали изцяло в дуалност. Тази реалност ще ви предоставя нови и нови уроци за учене чрез кръга на кармата. Помнете, че да се откажеш от избора си също е избор.

Вариант 2

Вариант 2 предоставя възможността да изберете да служите на другите. Този избор е свързан с вашите желания или способности да се отдавате, да обичате и да работите за един по-добър свят. При него душата се съгласява да помага, да спасява, да напътства други души. За да се получи резултат от такъв избор, трябва да се осигури присъствието на хора, които трябва да бъдат спасявани и напътствани. Това предполага озоваването в реалност, в която съществува противоположното.

Вариант 3

Вариант 3 предоставя възможността да служите на себе си. Ако чувствате, че вие сте най-важното същество на света, то тогава този избор е за вас. При него си осигурявате власт, слава и всякакъв вид драма, в която да можете да изживявате себе си като най-същественото нещо. Може да сте агресор, може да сте жертва. Ще бъдете редом с други души, които се интересуват само от себе си, ще има конкуренция и борби за надмощие. Ще се озовете в реалност, където присъстват всякакви видове служители на себе си.

 /Варианти 2 и 3 всъщност работят заедно, осигурявайки си поле на противодействие, което е напълно необходимо за осъществяването на избора. Важно е да се знае, че и двата варианта изискват определени нива на дуалност./

Вариант 4

Вариант 4 предоставя възможността за пълен изход от дуалността и издигане на съзнанието до нивото на Единното, Христовото съзнание. Този избор е свързан с голям скок, при който се приема, че полярността е илюзия, а душата се стреми да изживее себе си като част от Цялото. В тази реалност душата разпознава себе си като единица от безкрайната енергия. Добива голяма свобода и правото да твори себе си без никакви ограничения, използвайки фокуса на своето внимание /любов/. При този избор душата се свързва с други души, избрали същото, от което започват да се раждат цели светове и вселени.

Тези варианти са представени в съвсем сбит вид. Не се заблуждавайте за тяхното значение. Описанието само маркира възможностите, знайте че нещата свързани с която и да е от тях съдържа безкрайно много дълбочина. Търсете, проучвайте, не спирайте да питате, за да може да сте сигурни че избирате онова, което сърцето ви копнее. Ако искате да получите повече информация можете да се обърнете към най-близкостоящия до вас фар /работник на Светлината/. Всеки фар в момента е активиран напълно за работата си по подпомагане по всякакъв начин човечеството да бъде информирано за ставащото, за да може да направи осъзнат избор. Отново повтарям – този избор е много важен и вие сте отговорни за него.

Сега давам думата на представителя на Плеяди: “Наистина е велико чудо това, което става сега на вашата планета. Вие сте първата планетарна цивилизация, където става нещо подобно: директен преход от етапа на избор на дълбоката дуалност към единното съзнание. Никога по-рано не е имало такова нещо, вашата планета и това пространство-време избират модел, по който се развива съвършено нова духовна еволюция. Настана времето на Възнесението. Сега играта трябва да се измени. Ти трябва да прекратиш да играеш в тази пиеса и да избереш следващата, в която ще играеш. Изборът е твой. Около теб се намират агенти, които те канят да играеш в тяхната пиеса. Те искат да им дадеш твоята енергия и да дадеш живот на техния сценарий. Начинът, по който ти си играл твоята роля в днешната игра, ще те предразположи в бъдеще към един или друг сценарий. Вие сте великолепни, могъщи, сияещи същества. Вие сте едно с Единното. Вие сте частици от източника. Вие сте красиви и смели. Вие сте преживели толкова, че да сте там, където се намирате. И сега правите избор накъде да се насочите. Бъдете верни на себе си. Избирайте със сърцето си. Избирайте с любов. Освободете се от страха. Станете тези, които вече сте. А сега … избирайте.

Приемете, че оставащото време до 21 декември е вашият ден за размисъл. Използвайте го максимално, покажете че сте отговорни същности, които знаят какво правят. Успех!

Ако тази публикация ви допада, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодаря ви!

12 Comments

 • Лиа
  Отговор

  Чудесна статия. Благодаря за нея.
  Признавам, че когато прочетох Вариант 2, в първия миг сърцето ми подскочи и си казах: “Това е за мен!”. Продължих да чета и когато стигнах до края, осъзнах нещо много силно и искам ад го споделя и с вас.
  Смятам не на съзнателно, а по-скоро на интуитивно ниво, че много Служители на Светлината ще се заблудят в лутането между Вариант 2 и Вариант 4. Мисля че сме дошли за да изживеем Вариант 4, но заложено много надълбоко в самата същност на Служителите на Светлината е желанието за безусловно и всеотдайно служене на другите. И това според мен, е което се случва и в момента, има бум на пробудени Служители на Светлината които се втурват да помагат с все сили и безотказно да връщат хората в правия път, съгласно тяхната Истина. И именно това според мен може да доведе до момент в на заблуда относно горепосочените Варианти. Може би най-добре за пробудените в момента Служители на Светлината е да се задълбочат навътре в себе си, в своето изчистване на карма, или завършване с играта на дуалността, или вкарване на новия имплант /все тая!/, да обърнат напълно взора си навътре в себе си и да се съсредоточат върху работа по себе си. А помощта към другите да остане като нещо странично. Много ченъли са ни дала именно тази информация, да се фокусираме върпу себе си, и повдигайки собствените си вибрации и извисявайки себе си, ние помагаме на всички и на цялостния процес.
  Знам че на най-отдадените на служене на другите Служители на Светлината, това което казвам ще прозвучи егоистично! И именно тук е уловката, така че да направим съзнателния избор към Вариант 4! 🙂
  Приятно Избиране!:-)

  • Кирил
   Отговор

   Здравейте всички читатели на този сайт! Оставам с впечатлението, че повечето хора устремени напоследък към духовното, към различното, си мислят, че можеш просто да избереш и веднага си свободен… и веднага ти е простено!? Че защо тогава всички се въртят в кръга на преражданията тук на земята? Не е толкова простичко да решиш, да избереш и хоп – ХРИСТОВО СЪЗНАНИЕ!
   Учителят Петър Дънов казва, че в хороскопа на всекиго е заложено, какви от смъртните грехове душите ни са вършили в предни животи, а също е заложени и как да се освободим от тях, също кога е най-удачно и т.н. все въпроси от Астрологията на бъдещата култура на Водолея.
   Ако някой се интересува как може да стане това, да ме потърси за астро-психологична консултация… и може да му стане по-ясно… или пък не! Въпрос на желание и умствен потенциал. Разчитем на това да се срещам с разумни хора! Това избирам – да живея в свят изпълнен със светлината на разума и топлината на любовта и радостта, а за другото Бог ще провиди!

 • Martina Ivanova
  Отговор

  Колкото по-високо в светлината отиваме, с толкова по-фини енергии работим и по-ясни избори трябва да правим. С Ани дълго си говорихме на тази тема… Наистина много, ама да не кажа почти всички души, отправили се към светлината в момента се лутат в изборите си и не осъзнават, че все още са в дуалността (тоест Избор No.2). Поради тази причина, тази голяма част не разпознава вибрацията на избралите Единното съзнание. Тя е нова, непозната, странна и не може да се сложи във форма, неразпознаваема е. Това ги плаши, отблъсква, намират вибрацията дори за агресивна и предизвиква противопоставяне и отблъскване, разединение. Отвън изглежда, че всеки дърпа към някаква посока и в светлинните редици има смут. А просто душите изобщо не са наясно с възможните избори! За някои хора 22.12.2012 ще настъпи по друго време.. но тогава процесът ще е много по-дълъг и тежък. За тези, които са готови да направят избор СЕГА, времето до декември ще е наистина денят за размисъл, в който да оразличат и осъзнаят полярностите и направят наистина осъзнат, информиран избор. Много говорим на тази тема, но нивото на разбиране още е ниско. И това е ОК, няма осъждане. Но аз едва наскоро го осъзнах и направо ме удари като парен чук това осъзнаване. Малко сме все още…но затова е важно да светим надалече, да та могат всички добре да оразличат контрастите и да направят своя избор. Да, наистина.. приятно избиране, приятели 🙂 Времената са уникални.

 • Киара
  Отговор

  Интересно ми е едно нещо и моля някой да ми го обясни на чист и прост български език. (Не знам как точно ще стане този избор, бланка ли ще попълвам, какво?)Да, кажем че дойде времето за избор и аз избера вариант 4, мъжът ми вариант 2, дъщеря ми вариант 1. И какво става после с нас. Този който е избрал 4 къде отива? ПОнеже доколкото разбирам тялото продължава да съществува при всички варианти, но къде отива?

 • hastrania
  Отговор

  spored men tjaloto kato korab4e za dushata 6te otide s neja tam ,nakudeto tja si izbere da otide…A i v paralelnite svetove njama nujda tova da oznachava , 4e vie shte ste matierialno nevidimi edni za drugi, po – skoro mislja, 4e vseki shte jivee po-pulnozenno izbranija za sebe si variant…
  pone tova nabljudavam ve4e 30 godini v moeto semeistvo…vseki ot nas sushtestvuva paralelno s drugija, no poradi razlikata vuv variantite pri nas i putishtata se razdeliha..V zavisimost ot realnostta , v kojato vseki ot nas si e izbral, tova e Ok ili ne e OK.Spored izbora:)

 • Сибел
  Отговор

  А аз имам друг въпрос… Възможно ли е душата на несъзнателно ниво да направи този избор?Моите родители не са кой знае колко осъзнати, но пък лека по лека допускат промяната,приспособяват се може би.В същото време пък не допускат на осъзнато ниво разговори в тази посока.

 • roza55
  Отговор

  Скъпа Киара, ще се опитам да дам своето виждане ” на чист български език”.
  Няма нужда да се притесняваш за членовете на своето семейство,всяка душа, която е част от нашето обкръжение в сегашния ни живот, без значение дали приема подобни виждания и информация, или твърдо ги смята за “налудничави” е част от нашето духовно семейство т.е. вибрираме на близки честоти. На духовно ниво всички са приели с какво ще се сблъскат в сегашния си живот, хора, събития и пр.Грижа на всеки човек/душа сега е само собствения избор т.е. на страната на любовта и светлината ли си или на страната на материалните блага, пари и т.н.-това което е приоритет за теб в този ти живот.Това е свързано с научаването на кармичните уроци и ако имаш още не усвоен урок, логично ще избереш подсъзнателно място/вибрационно ниво, където ще имаш възможност да го научиш. в другия случай разбираш,че всичко е една игра на сцената Земя и всички ние сме индивидуалности, но от едно “тесто”.За да спестя още обяснения, ти препоръчвам да прочетеш притчата за прошката във Философия на ежедневието от нета.Ние просто ще попаднем във вибрационно ниво, съответстващо на собствените ни вибрации. Любов и светлина- Роза

 • явор
  Отговор

  нищо , по-точно- почти нищо не разбрах… но усещам, че сте прави. явно още доста ми трябва да прочета и…осмисля.
  моля за вашето мнение за изказването на японската принцеса каору накамару
  педварително благодаря

  • Кирил
   Отговор

   Здравей Явор… аз съм Кирил, това с принцесата, някои твърдят, че било “партенка”, но витаги ще се намерят хора, които да отхвърлят очевидното – “щрауси с глави в пясъка, а дупетата ив отвън за ползване от илюминатите”! Моето мнение, е че е действителността на властимащите, които вечно крият нещо от нас – крият че не сме в двуизмерно, триизмерно пространство, а на тях им се живее с нас, като роби – точно тук. Но когато стане дума за “конспирации” повечето хора в уплах си завират главите в пясъка и не смеят да погледнат действителността, уви, когато стане дума за ангели, дори и недоуточнено, кои са от кой йерархия, с какви правомощия – всички псевдодуховници възкликват – ай колко красиво…
   Окончателното ми мнение е че Любовта и Мъдростта трябва да са си подали ръка за хармоничен танц и чак тогава ще проблесне Истината!

 • човек
  Отговор

  🙂 Разбира се 🙂 Ако Мартина ми позволи само да допълня четирите възможности дадени в статията с още около .. безкрайно много нюанси, комбинации и нови възможности, всеки един от които е правилен, защото единственият съдник за правилно и грешно сме си самите ние. И ако за днес правилният вариант е един, за утре той най-вероятно ще е друг. А най-важният момент в нашия живот е всеки момент. Това означава да бъдеш свободен! 🙂

 • Ra Di Va
  Отговор

  Съгласна съм с Lia!! Но дори и да се объркат хората между 2 и 4, то това няма да е точно объркване, а по-скоро избиране според настоящото им ниво. Така че всичко си идва по местата. Според мен основното, на което трябва да се учим е да следваме Духа си, така няма как да се подведем. Мисля, че това е имал предвид Буда, като е казвал: Следвай само себе си. Да излезеш от егрегорите, пък били те и светли, изисква висш пилотаж. Хаха, леле, това аз ли го написах? Исках да кажа: Всяко нещо с времето си. :))) За себе си съм си изградила някаква представа, усещане може би, но не мога да го облека в думи. Сигурна съм обаче, че който трябва, ме е разбрал. Мир, Любов и Светлина в душите!

 • Ra Di Va
  Отговор

  И още нещо исках да кажа: за близките ни и хората около нас- да споделя какво открих: Докато се опитвах да говоря, срещах неразбиране. Когато спрях с приказките и се отдадох на вътрешна работа, на “чистене”, започнах да се оттърсвам от привързаности и спрях да искам да контролирам всичко около себе си ( не че нямам какво още да уча), както и да не давам оценки на каквото и да било, нещата започнаха да стават от само себе си. Дори случайни хора ме заговарят по пътя, да търсят контакт и да бъдат добри. Не че и преди не се е случвало, но сега е очеизвадно!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.