☯️Коя енергия избираш днес? – Приказка за двата вълка+подарък

Има едно старо учение на индианците чероки, често наричано „Приказката за двата вълка“. Сигурно повечето от нас са го чували под някаква форма, но прочитът му от този ъгъл наистина ме накара да се замисля днес. Затова реших, че и на вас може да ви хареса, а в края на статията ще намерите и подарък!

Ето я и историята:

“Една вечер старецът решил да разкаже на внука си за конфликта, който се води вътре в него.

Той казал на внука си: „Вътре в мен се води битка. Това е ужасна битка и е между два вълка. Единият е зъл – в него кипи гняв, завист, тъга, съжаление, алчност, арогантност, самосъжаление, вина, негодувание, малоценност, лъжи, фалшива гордост, превъзходство и его.

Дядото продължил: „Другият вълк е добър – той е радост, мир, любов, надежда, спокойствие, смирение, доброта, добронамереност, съпричастност, щедрост, истина, състрадание и вяра.“

Старецът погледнал внука си и продължил: „Вътре в теб се води същата борба, както и във всеки друг човек“.

Внукът се замислил за минута и след това попитал дядо си: “Кой вълк ще победи?”

Дядото отговорил просто: „Този, когото храниш“.

Истината е, че във всеки от нас има зрънце от всичко изброено. Също както символът Ин и Ян показва как в една цялост се преплитат и бялото, и черното, а във всяко от тях има по зрънце от другото. Светлината и тъмнината се преплитат, за да създадат баланса на нашата цялостност. И те са непрестанно в динамика и движение, защото нищо в живота не стои статично. От нас зависи в коя посока и с какъв заряд ще е това движение.

И така – кой вълк избираш да нахраниш днес? Ще се радвам да споделиш в коментарите какъв е твоят избор ❤️

PS. Знаеш ли, че потупването с ТЕС (Техниките за емоционална свобода) наистина променя начина, по който мозъкът ти обработва емоциите?

Знам, че понякога е толкова трудно да регулираш емоциите и точно затова са толкова полезни тези бързи и ефективни техники. Има стотици научни доказателства, които показват, че потупването е изключително ефективно при тревожност, депресия, стрес. И все пак – най-доброто доказателство са преживяванията на хората, които ползват ТЕС за да се освободят от емоционалните блокажи и да разчистят пътя си за успех.

Подарявам ти тази водена от мен практика с ТЕС (виж видеото отдолу) с която лесно и бързо да се освободиш от негативната енергия, и да върнеш в балансирано, и озарено състояние.

Ако тази история те е вдъхновила, накарала те е да се замислиш и усмихнеш – сподели я с приятели, предай нататък доброто!


С любов,

Марти Иванова

Психолог, Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.