Супер Пълнолуние в Козирог – емоционален трус, трансформация и възраждане в новото ни Аз

Добър да е новият вълнуващ ден – 13 юли, в енергията на супер пълнолуниието в знака на Козирог в 21°21′ ! То настъпва вечерта в 21.39 ч., а денят който се очертава пред нас вече се усеща – може да бъде напрегнат, емоционален, с опасност от твърде напрегната комуникация, но и с потенциал за грандиозни промени и отскок нагоре в развитието ни по ключови наши теми.

Луната е в съвпад с Плутон, което означава, че това пълнолуние носи много силен потенциал за трансформация. Промените са непредвидимии и може да са на всички нива – емоционално, физическо, ментално, събитийно. Светлината на Пълнолунието може да осветли теми, отдавна потулени и забравени, скрити от нашето съзнание. Могат да избликнат внезапни а-ха моменти, озарения, дълбоко разбиране, което до момента ни е убягвало. Плутон е планета, която както носи разрушения и , носи и дълбоки промени, които  са нужни, за да можем да се възродим като Феникс от собствената си пепел, да се преродим, и да продължи напред в своята най-добра версия.

Дълг, отговорност и традиция, която е Плутон в Козирог, семейство, авторитети, бащина фигура от една страна. Козирогът ще ни прекара през темиите кариера, израстване, разгръщане. И от друга страна стои нашата емоцоналност, нашите нужди, пътя на душата ни, кой съм аз, каква е стойността ми, къде е мястото ми насред всички останали хора?

Луната е много близо до Земята в своята орбита и ще изглежда много по-голяма и по-ярка oт обикновено. Освен това ще има много по-силно гравитационно привличане върху тектоничните плочи –  по-мощно е през Русия, Индия, Африка, Източен Китай, източно Мексико и централните щати на САЩ и Канада. Някои от тези страни може да попаднат в новините през следващите дни.

Емоциите ще се развихрят около проблемите на властта и контрола (Козирог) като темата е подсилена от това, че Луната е в съвпад с Плутон. Освен това е само на 26′ от съвпада на Сатурн и Плутон на 12 януари 2020 г., когато започна цялото глобална тема с локдауни и правителствен контрол от последните няколко години. Така че тази пълна суперлуна хвърля светлина върху целия този проблем. Ще бъде ли опит за повторение на същото, което се случи тогава, с повече контрол върху глобалното население? Или пък някои истини ще излязат наяве за целия този период? Имаме Луната в тригон с Уран, планетата на истината, и Северния възел, нашата бъдеща колективна съдба. Или ние като хоратаще решим, че нашите правителства не винаги имат нашите най-добри интереси? Какви истини (някои може да са нелицеприятни) за себе си сме скрли от себе си? Ако имате късмет и смелост – ще се видите!  Луната ще мине и ще осветли и най-скритите кътчета на подсъзнанието ни и ще извади на светло дори и това, което не искаме да видим. Но това е чудесно – това е златна мина, вадеща късове злато! Дишло е време всичко потулено да бъде осветлено, за да се трансформира и пренасочи енергията си към мъдрост, да бъде катализатор за позитивна промяна, носеща по-добръо бъдеще.

Събитията са непредсказуеми и могат да поемат във всяка посока. По какъв начин ще продължи това, ще разберем тепърва, и във всички случаи ще бъде супер ценно да можем да развием по-силно чувство на спокойствие, центрирана сила в себе си, за да определим кое е най-доброто в живота ни.

Докато се приближаваме към редкия троен съвпад между Марс, Уран и Северния възел, който предстои на 31 юли, ще има нарастващо усещане за истина, излизаща наяве, разкрития във всички стаени тайни и революционно, и бунтовно поведение от мнозина. Това е гореща енергия (може да бъде буквално изключително горещо в определени области) поведенчески, летливо и запалимо. Освен че сеизмичната енергия е по-силна, геомагнетиката (слънчеви изригвания, резонанс на Шуман) вероятно също ще бъде по-нестабилна.

Козирогът представлява нашето чувство за практическа сигурност, което се подчертава сега, а Ракът, където е Слънцето, представлява нашата емоционална сигурност. Как можете да ги укрепите сега? Можете ли да се свържете с хора с подобно мислене, за да помогнете за това?

Като цяло, запазете спокойствие и мир, емоционална стабилност (прекрасен момент да прилагате наученото от обученията Техники за емоционална свобода и медитативни техники, съзерцание, присъствие тук и сега) дори ако светът около вас изглежда малко полудял. Каквото и да се разгръща сега, е настройка за крайната квадратура Сатурн-Уран през октомври. Наблюдавайте. Вземайте решения и живейте, дишайте през сърцето. Дишайте. Бъдете сред природата. Бъдете благодарни за всичко, което имате. Живей от любовта, която лекува всичко. Достатъчно от нас се събират през любовта сега, за да създадат огромна повратна точка към светлината, а изливанията на фотонна енергия върху Земята са безпрецедентни. Разгръщането на светлината е неудържимо, както и нашата еволюция.
Вярвайте в едно по-добро бъдеще, което създаваме, и знайте, че разрушаването е необходимо, за да можем да изградим отново нещо невъобразимо по-добро от това.
Благословии за всички вас.

С любов,

„Марти

*Статията се базира на астропрогноза на Pam Gregory

 

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.