Пълнолуние във Водолей – нов скок към Свободата

Усещате ли нещо свежо и ново в утринния въздух на Пълнолунието? То е в 29°36′ на Водолей и енергията на промяната се подкрепя от факта, че Слънцето е в точна опозиция с Юпитер в 27° на Лъв/Водолей, а Луната е в съвпад с Юпитер, отново във Водолей. Поривът към свобода и разгръщане се усеща още от дни, подтикнат от Уран в стационарно-ретроградна фаза в Телец. И двете планети – Уран и Юпитер си приличат по това, че са свързани със свободата, визионерството, и ни подтикват да се движим към по-висши и по-добри цели, и реалности. Уран ясно ни показва, че сме пораснали, особено по отношение на нашите ценности (Телец).
Под ярката светлина на Пълнолунието, можем да получим неочаквана яснота (Уран) какво повече не ни служи добре в живота, какво отмира – неща, които са рутинни и застояли. Може да се почувства както проблясък от светкавица, която осветлява неща, които са били неясни и застояли до този момент. Внезапно просветление, яснота, нова гледна точка. Тази глътка нов, свеж въздух може да носи драматични промени – във връзката, брака, дома, работата или дори местоживеенето. Уран носи радикален и неочакван подтик към действие, като сме водени от висшите си проявления, от повика на своите бъдещи по-добри версии на Аз-а, от бъдеще трептящо с по-високо честотна енергия.

Днешното пълнолуние се явява като прекъсвач на стари шаблони. И Водолей, и повелителят му – Уран, внасят яснота, а копнежът за свобода става по-голям и силен, отколкото рутината на миналото. Изкристализират визиите за бъдещето – както в личен план, така и в колективен. Уран забързва промяната, а ако ѝ се съпротивляваме, само я правим по-болезнена. Изникват възможности да реализираме на практика отдавна стаявани копнежи. Да променим навиците си, да “чуем” подсказките свише във вид на брилянтни оригинални идеи, да подсилим устрема си към реализиране на наченати проекти и промени.
Хубаво е да прегледаме тези житейски зони и да си зададем следните въпроси:
– Какво се променя в социалните ми и приятелски кръгове?
– Променили ли са се ценностите ми? Кое е по-важно за мен сега?
– Променила ли се е работата ми и начина по който изкарвам прехраната си?
– Настъпила ли е някаква промяна във визията ми за света, за бъдещето?
– Назряло ли е в мен решение да се устремя към по-висши цели, които допринасят за по-добро бъдеще?
– Имам ли потребност да намеря (или вече започваме да се намираме) с хора, с които сме близки по душа и новаторски идеи?

Ако все още изпитвате съпротива към промяната, ако чувствате, че тежестта на старото още ви затиска, можете да използвате ТЕС и да си потупвате, докато вглъбено изследвате житейските теми и въпросите горе. Предлагам и една чудесна практика за освобождаване по Пълнолуние, която макар да е насочена към друг знак в момента на записа, е все така адекватно приложима, когато искаме да изчистим и освободим блокиралата енергия в която и да е житейска област. Ето го видеото с практиката.

Сегашното Пълнолуние ще подсили и забърза тези промени, като внесе яснота, скорост и свеж полъх на нова енергия в тях. Бъдете отворени към промените и възможностите, които се появяват и назряват. Марс и Меркурий са в знака на Дева, а Слънцето ще се присъедини към тях на 23-ти. Този стабилен земен знак ще ни помогне да внесем практичност и да реализираме на практика детайлите от съвършената ни идеалистична визия на новото. И в тази визия, най-практично е да да сме насочени към ползата. Каква полза за най-доброто на човечеството, носят моите идеи и дела? Какви нови възможности, свободи, ползи и реализиране на висш потенциал могат да се изразят през мен?

Имаме възможност да направим голям скок към по-доброто ни бъдеще този уикенд. Нека сме съзнателни и отворено-чувстващи, и дейни, за да се възползваме по най-добрия начин от тези възможности.

С любов,

Марти

(за статията е използван астро-анализ на астролога Pam Gregory)

 

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.