• За допълнителни въпроси и информация за записване: 0887-628-882 или  info@svoizbor.com

Ново 3-дневно Сертификационно професионално обучение за практици по ТЕХНИКИ ЗА ЕМОЦИОНАЛНА СВОБОДА (Ниво 1 и 2), с което ще можеш да се изчистиш от всички емоционални блокажи, смразяващи страхове и да изградиш непоклатима увереност и спокойствие още в първите 3 дни.
Водещ - ТЕС Майстор и преподавател - Марти Иванова.

"Ползвайте ТЕС за всичко, особено там, където всички други техники са се провалили.  - Гари Крейг, създателя на ТЕС 

Какво ще получиш:

 • Енергийна психология в дълбочина. Три дена постоянни практически упражнения и демонстрации с участниците: Така ще имаш възможност практически да овладееш всички научно доказани майсторски техники за емоционална свобода и душевен мир.
 • Разглеждане на реални задълбочени житейски казуси: така ще можеш практически да видиш трансформацията, която хората преживяват с ТЕС.
 • Личен напътстващ ментор по време на целия семинар.
 • Международен Сертификат и възможност за достъп до ексклузивни супервизии (мини надграждащи семинари с ментори) до българската и международната общност на практиците в енергийната психология.
 • Подробно учебно ръководство и пълен аудио запис от обучението.
 • Огромна доза забавление: това няма да бъде поредното скучно и сериозно обучение - ще получиш изненадващо разпускащо забавление, с музика, танци и пеене.

Цена за ранно записване:
 800 лева 650 лева 
(Спестяваш  150 лева) 

Дати и Място

СОФИЯ

Дати: 7-9 октомври 2022

 Къде: София,пл. П.Р.Славейков 1
Начало: 7 октомври, 10:00 ч.

Край: 9 октомври, 17:30 ч.


100% Гаранция за връщане на парите

Ако до края на обучението не се чувстваш щастлив и видиш, че ТЕС наистина не работи за теб, тогава на финала се обърни към нас и на момента ще получиш парите си обратно. Или ще получиш това, което искаш или ще получиш парите си обратно. Толкова сме сигурни в качеството на това обучение!

100% Удовлетворение

Това тридневно обучение по ТЕС ще ти покаже как практически да се справяш успешно с всяко житейско предизвикателство. Ще можеш с лекота да отървеш от стрес, напрежение, тревожност, неувереност, депресивност, страх и всякакви видове емоционално или душевни блокажи.

Пак се случи, нали...? Правиш опити да се отървеш от смразяващите страхове, тревожността, напрежението и емоционалните травми, но продължаваш да се сблъскваш с проблем след проблем....

Това не е тайна за никого. Опитите да се изчистиш от емоционалните блокажи, страховете и саботиращите вярвания могат да бъдат изключително трудни.

Докато се бориш да преодолееш тези проблеми ти често стигаш до тягостни емоции, главоболия и в крайна сметка до напълно затворени врати. Намирането на трайно решение започва да изглежда невъзможно. 


Ако това се случва с теб, тогава най-вероятно ти досега...

 • 1) За да се отървеш от смразяващите страхове, тревожността и емоционалните травми си опитвал Психотерапията, което е завършило с дълги години сеанси, без да се почувства какъвто и да било напредък и промяна. Безкрайно разказване и анализиране, без това да води до осезаеми промени.
 • 2) Най-вероятно си опитвал да се подложиш на Регресия, което е завършило с припомняне и отваряне на стара травма. Мъчително преживяване на травматичния момент, който остава като отворена рана, без да има терапевтичен ефект.
 • 3) ... Дори най-вероятно, за да се отървеш от страховете, тревожността и емоционалните травми ти си опитвал и Медитацията, което е завършило с временно или повърхностно облекчение, без дългосрочен и дълбок ефект.

Наистина не е никак учудващо, че повечето хора, които се опитват да се отърват от страховете, депресията, стреса, тревожността и емоционалните травми в даден момент се отказват.

А истината е, че...

Накрая твоята емоционална свобода, трайния спокоен живот и истински успех са по-близо до теб, отколкото си мислиш!

Скъпи читателю,

казвам се Марти Иванова - ТЕС майстор и преподавател, и да, аз също минах по този път, докато не реших, че е нужно да направя промяна.

В наши дни нещата вече са много по-добре.

Благодарение на ТЕС най-накрая успях да се изчистя от всякакви емоционални блокажи и да започна живота си наново; да се освободя от самокритиката, вината и смразяващи травми в миналото, които ме спираха да съм успешна. Сега вече съм способна да гледам с абсолютно спокойствие и вяра на финансовото си състояние. Успешно работя по мечтани проекти, които преди изглеждаха невъзможни. Вече стотици мои клиенти започнаха живота си наново емоционално и душевно свободни.

Освободих се от най-големия си страх, говоренето пред публика, стигайки до това да партнирам успешно на голяма сцена със световноизвестният автор, Нийл Доналд Уолш.

Благодарение на ТЕС придобих способността да овладея за минути всеки уплах, разстройване, недоволство и плач в малкото ми дете; да се чувствам емоционално свободна и да имам спокойни и мъдри взаимоотношения с партньора ми.

Няма да ми остане време, ако трябва да опиша всички физически проблеми, които преодолявам с лекота – от главоболие и менструални болки, до сериозна температура, алергии, треска при грип и т.н.

Но все пак никога няма да забравя това чувство на емоционален затвор и безизходица, преди да започна да виждам някакво подобрение...

Опитвайки всичко, се чувствах победена от живота и готова да се откажа от надеждите си за емоционална свобода...

Преградите бяха моето ежедневие.

 • Нямах достатъчно опит и увереност в себе си и своите възможности
 • Бях уплашена, че няма да се справя както със своите тежки и сложни случаи, така и с тези на останалите
 • Изгубих вяра, че съществува метод, който може да работи толкова надълбоко с човешките същества
 • Не знаех как да подбирам правилните въпроси, за да открия правилните отговори
 • Търсейки толкова години най-добрите методи за емоционална свобода, вече бях изгубила доверие във всички подходи

Разбира се, щом четеш това съм сигурна, че знаеш както точно имам предвид. Най-вероятно можеш да ме разбереш защо започнах да се отказвам да постигна трайна емоционална свобода, ако и ти си опитвал методи като:  

 • Психотерапията, което е завършило с дълги години сеанси, разказване и анализиране, без да се почувства какъвто и да било осезаем напредък и промяна.
 • Регресия, което е завършило с мъчително преживяване на травматичния момент, който остава като отворена рана, без да има терапевтичен ефект.

 • Медитацията, което е завършило с временно или повърхностно облекчение, без дългосрочен и дълбок ефект.


Знам, че беше лудост да опитвам едни и същи методи за постигане на емоционална свобода, надявайки се на различни резултати, но просто вече бях изчерпана от свежи идеи. Нищо не проработи. И преди окончателно да хвърля бялата кърпа...

Открих нещо, което надмина и най-смелите ми представи....

Бях само на една крачка да се предам, когато открих Техниките за емоционална свобода (ТЕС). Макар и да изпитвах недоверие към ТЕС и дори го бях отрекла като метод, терминът „енергийна психология“ (към която методът ТЕС принадлежи) ме привличаше силно.

Съдбата буквално ми поднесе на тепсия възможност да интервюирам създателя на Пренареждане на Матрицата с ТЕС – Карл Доусън. За тази цел трябваше да присъствам на обучението.

Преживяното направо ме зашемети и промени драматично живота ми.

Вярваш или не едвам можех да повярвам, че виждам някакъв успех, след като вече бях направила толкова много очевидни грешки. Не можех да повярвам, че съм се натъкнала на отговора. За един силен скептик (каквато бях по онова време) след като видях с очите си на какво е способна енергийната психология, без капка съмнение изкарах всички възможни нива за практици в ТЕС и Матрицата. Логичното следващо ниво беше преподавателското.

След няколко години практикуване с клиенти, в които видях и участвах в „невъзможни“ изцеления, след като се роди първото „невъзможно“ бебе, след десетки изцелени тежки депресии, разгърнали се таланти и освободени от вътрешните си окови хора, бях категорична, че това знание трябва да бъде дадено на колкото се може повече хора.

Знаех, че със сигурност не бях единствената, която има нужда от пълна емоционална свобода и трябваше да споделя ТЕС формулата за успех.

В края на краищата не съм по-специална с нищо от останалите. Не съм заслужила този успех повече от някой друг. Просто имах малка доза късмет, който се появи навреме в живота ми.

И точно затова се вълнувам, че четеш това. Нямам търпение да ти представя…

ТЕХНИКИ ЗА ЕМОЦИОНАЛНА СВОБОДА - Сертификационно професионално обучение за практици (Ниво 1 и 2)

 
Иновативен подход, с който ще можеш да се изчистиш от всички емоционални блокажи, смразяващи страхове и да изградиш непоклатима увереност и спокойствие още в първите три дена.

Ако дълоко в себе си искаш...

 • Да се превърнеш в ТЕС майстор и сертифициран практик;
 • Да се изчистиш от всякакви емоционални блокажи, депресии, фобии, пристрастявания, тревожни и компулсивни разстройства, посттравматично разстройство, безсъние или физически болки; 
 • Да се освободиш от самокритиката, вината, смразяващите травми в миналото и ограничаващи вярвания, които те спират да си успешен и да започнеш живота си наново;
 • Да започнеш с увереност да преследваш твоите цели, които смяташ, че са невъзможни;
 • Да имаш спокойни и мъдри взаимоотношения с партньора си;
 • С лекота да преодоляваш всякакви физически проблеми, като главоболие, температура, "неизлечими алергии" , треска, менструални болки и т.н.;
 • Ако искаш да се превърнеш в майстор при практикуването на Техники за Емоционална Свобода и да се изкачиш на следващото стъпало в своята професионална кариера...

Тогава това сертификационно обучение точно за теб!

ТЕХНИКИТЕ ЗА ЕМОЦИОНАЛНА СВОБОДА (EFT®), са най-известния метод от новаторско високо ефективно направление в науката, наречено енергийна психология. Те комбинират знанията за човешката психика, взаимоотношения и вътрешни процеси познати от аналитичните терапии в западната наука, с древното знание от Изтока за тялото и фините енергии, които протичат в него.


Методологията “Техники за емоционална свобода” е създадена от Гари Крейг - инженер и предприемач през 1995г. след дългогодишни проучвания, научни изследвания и практически опит. Тази дълбока научна работа води до систематизирането на високоефективна и лесно приложима терапевтична система.

 

Енергийната психология включва методи за психотерапия, НЛП, EMDR, коучинг и на други изцелителни подходи основани на традициите за лекуване на системата тяло-ум, датиращи от преди 5000 години. ТЕС работи ефективно върху толкова широк спектър от проблеми, защото, научно доказано е, че буквално пренаписва настройките в мозъка.


Ето какво ще получиш от сертификационното обучение по ТЕС:

1) Енергийна психология в дълбочина. 3 ДЕНАПОСТОЯННИ ПРАКТИЧЕСКИ УПРАЖНЕНИЯ И ДЕМОНСТРАЦИИ С УЧАСТНИЦИТЕ

За три дена ще имаш възможност практически да овладееш научно доказани техники, още по време на обучението. По този начин ще получиш още по-задълбочени отговори и на най-трудните въпроси, ще получиш яснота за всички онези майсторски детайли, които убягват при опит за учене от книга или видео. Ще наблюдаваш кога, как и какво се прави. Някои участници успяват още по време на обучението да се освободят дългогодишни проблеми.

2) РАЗГЛЕЖДАНЕ НА РЕАЛНИ ЗАДЪЛБОЧЕНИ ЖИТЕЙСКИ КАЗУСИ, С КОИТО ЩЕ МОЖЕш ПРАКТИЧЕСКИ ДА ВИДИш ТРАНСФОРМАЦИЯТА, КОЯТО ХОРАТА ПРЕЖИВЯВАТ

Това е чудесно за теб, защото чрез примерите ще усвоиш още по-добре как възникват и как се изцеляват дори и най-травматичните ситуации в живота и техните негативни последствия.

3) ЛИЧЕН НАПЪТСТВАЩ МЕНТОР ПО ВРЕМЕ НА ЦЕЛИЯ СЕМИНАР

Освен груповата работа, ще получиш лични подсказки, побутвания и окуражаване всеки път, когато ти стане трудно и не знаеш как да продължиш. Не само, че ще разбереш как точно да прилагаш ТЕС в твоите конкретни житейски ситуации, но и ще разбереш как да преодолееш и най-големите трудности, които са те спирали да постигнеш върховни резултати досега.

4) международен Сертификат и ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ДОСТЪП ДО ЕКСКЛУЗИВНИ СУПЕРВИЗИИ (МИНИ НАДГРАЖДАЩИ СЕМИНАРИ С МЕНТОРИ) ДО БЪЛГАРСКАТА И МЕЖДУНАРОДНАТА ОБЩНОСТ НА ПРАКТИЦИТЕ В ЕНЕРГИЙНАТА ПСИХОЛОГИЯ

Ще получиш  международен сертификат за ТЕС практик от Академията по ТЕС и Пренареждане на Матрицата (EFTMRA) - Великобритания, създадена от ТЕС мастър Карл Досън, която е най-голямата професионална сертифицираща ТЕС организация в света с над 7000 професионални практика и над 90 професионални обучителя в света. Това още повече гарантира твоето развитие в дългогодишен план. Ще станеш част от ексклузивна общност - най-големите международни среди с практици от цял свят, което ти гарантира нова среда, постоянно развитите и подкрепа от тези опитни специалисти. Ще имаш право да използваш логото на Международната академия за професионалните ти изяви и практика. Не само, че ще можеш да продължиш да получаваш помощ и съвети, докато израстваш и укрепваш в практиката си, но също така ще можеш да обменяш безценен опит от българските колеги и специалистите по света.

5) ОГРОМНА ДОЗА ЗАБАВЛЕНИЕ

Ние тук знаем, че живота трябва да се празнува. Това няма да бъде поредното скучно и сериозно обучение - ще получиш изненадващо разпускащо забавление, с музика, танци, и пеене. Това ще ти помогне подсъзнателно да възприемеш информацията по един лек, ненасилствен по-бърз начин.


Цена за ранно записване за ВСИЧКИ ГРАДОВЕ : 650 лева (вместо 800 лева)

(спестяваш 150 лв.)

Но само защото ТЕС работи за едни, от къде съм сигурна, че ще работи и за теб? 

Справедлив въпрос. И  го очаквах.


ТЕС е вече признат навсякъде в цивилизования свят. Повече от 30 години водещи специалисти, терапевти, медици прилагат ТЕС в индивидуални и групови практики. ТЕС стават все по-достъпни, разбираемо и лесно приложими не само от световните величия в спорт, политика, бизнес и шоубизнес. ТЕС са нежни, разбираеми и лесни за прилагане от всеки!


Стотици специалисти – медици, психолози, терапевти в световен мащаб, практикуващи ТЕС и нейната по-дълбока разновидност – Пренареждане на Матрицата, твърдят: “сред вербалните терапии, които ползваме от години, няма толкова бързоефективен и мощно трансформиращ метод, който да постига такива ярки трансформации”.


Методите на енергийната психология са доказани със световни изследвания, че съчетават брилянтно всички познати терапевтични методики и дават изумителен, неочаквано бърз резултат. С няколко научни изследвания е доказано, че ТЕС може да „изтрие“ всяко негативно чувство изключително бързо и да възстанови капацитета за рационално мислене, и способностите за намиране на решения.

Световните специалисти за ТЕС:

д-р Дийпак Чопра

“ТЕС дава огромни възможности за изцеление.”

Дийпак 
световноизвестен лекар и писател, продал милиони копия на 70-те си книги

Джо Витале

"Резултатите с ТЕС са...меко казано феноменални"


Джо 
Предприемач, автор на бестселъри за самопомощ, звезда от книгата "Тайната"

Др. Уейн Дайър

"Оставете настрана скептицизма, ТЕС наистина работи. Работих с истински майстор в потупването - Ник Ортнър, и имах смайващи резултати в собствения си живот" 

Уейн 
 Световно признат бест-селъров автор и мотивационен лектор, често наричан "Бащата на мотивацията"

Луиз Хей

“Ако ще подобряваш живота си, не е достатъчно само “да мислиш позитивно". Използвай ТЕС да разчистиш проблемите си и да продължиш напред с живота си.”


Луиз 
световноизвестната позитивна вдъхновителка на милиони по света.

Д-р Норм Шийли

“Терапиите, базирани на меридианните енергии като ТЕС са несравними по ефективност спрямо себестойността си и простотата си.”

Норм 
Президент на Институт за здравето „Холос“

Джак Канфийлд

“ТЕС е най-мощната нова технология за трансформация, която се е появявала от години.”


Джак - 

един от лидерите в мотивацията, автор на „Пилешка супа за душата“

Д-р Брус Липтън

“Най-добрият и ефективен начин да пренапишеш програмите в подсъзнанието си, е чрез техниките на Енергийната психология.”

Брус - Kлетъчерн биолог

Д-р Джоузеф Меркола

"ТЕС е изключително дълбока и мощна техника. С нея буквално материализирах чудеса в живота си. Нужно е хората да разберат колко мощна и ефективна техника е това." 


Джоузеф - 

Лекар, остеопат, излекувал хиляди пациенти в последните 20 години

Какво споделят минали курсисти за ТЕС?

Невероятно и разтърсващо. Чувствах се в друго измерение. Бях 3 дена на невероятен ритрийт. Научих много, проверих себе си, запознах се с интересни хора, изясних си въпроси, на които нямах досега отговори. Полезно за мен самата, полезно като знания, които са ми нужни, за да се развивам в професионален план. Марти е чудесна, с изключително позитивна енергия, всеотдайна, работи с висок професионализъм, с чувство за хумор, с умения да създава непосредствена, дружелюбна и спокойна атмосфера, обръща внимание на всички в групата.

Анелия Атанасова

Сертифициран коуч и бизнес треньор

Беше уникално по рода си, беше зашеметяващо, разтърсващо, пречистващо, изпълнено с много силна енергия и емоции преживяване. Случиха се толкова неща през тези 3 дни, че няма как да останеш равнодушен. Срещнах още нови прекрасни хора и е толкова хубаво цялото изживяване, че искам пак. Марти е най-прекрасният човек, който имам щастието да познавам, да бъде мой учител, ментор и дори бих казала приятел. Толкова е вдъхновяваща, като земен ангел е. Марти, обичам те!

Милена Дросева

Собственик на бизнес

Знаех, че ТЕС работи, но не знаех как да го приложа. Трябва си практика и помощ от професионалист като теб, Марти. Беше разтърсващо и събуждащо. Намерих много отговори на въпроси, които ме вълнуваха. Намерих много приятели и се почувствах по-уверена в себе си и своите възможности. Имаше практика, имаше повече познание и споделен опит извън обявеното в обучението, надграждане на знания, приемане. Прозрях някои истини за себе си. Разбрах къде греша в практиката си, научих допълнителни тънкости, добих практически опит за работа със себе си и с друг (клиент). Без колебание избрах обучението при Марти заради умението да преподаваш, професионализъм и опит, които излъчваш, увереност, тембър на гласа, внимание към детайла, не отказваш да отделиш време за проблемите на другите, с любов и грижа. Бих посъветвала всеки: заслужава си на всяка цена да се посети! Много ще спечелиш! Дори да нямаш амбиции да практикуваш, за себе си ще добиеш познание, което в бъдеще ще ти донесе много ползи!

Даниела Цонева

След всеки семинар на ТЕС се чувствам окрилена, заредена и преобразена. Не съм вярвала, че съществува толкова проста на пръв поглед техника, която да действа така бързо, точно и успокояващо. Много ми харесва поднасянето на материала, съчетано с практическата му част. Резултатите ми са значителни във всяко едно отношение! Случиха ми се много чудеса, за които нямах добра подготовка, но пък си дойдоха в точния момент. Преди това опитвах и други обучения, но те нямаха трайни резултати. Ако наистина искаш да промениш живота си и си готов да продължиш напред, ТЕС е най-доброто решение, което може да вземеш за себе си!

Силвия Велева


Николай Няголов

Вълнуващо,невероятно изпълнено с положителна енергия обучение,много практика и забава

Цялата ми представа за влиянието на енергийната психология,изпитах,разбрах по себе си на практика вълшебната сила на ТЕС

Постоянно се хваля и съветвам познати и приятели да изкарат обучение за ТЕС,защото ТЕС променя живота и мирогледа,


Дарина Янчева Божикова

Невероятно, не усетих как мина времето, бях изненадана от компетентността и задълбочените знания на Марти в енергийната психология, в ТЕС, изобщо в психологията, тя ни отдаде сърцето и душата си. Преведе ни през дълбините на нашите травми, разкри ни начините да се справим със себе си и своите болки. Изумена съм от човешкото й отношение и огромното желание да помага и служи на хората. У мен се оформи решението, че ще продължа, мислех, че не мога вече да плача, но плаках, Марти, скъпа с теб съм за в бъдеще, желая ти заслужен успех! Блатодаря!

Дълбоко ме разтърси и разбрах, че мога да постигна подобрение на здравето си и благополучие. Благодаря ти, Марти!

Препоръчвам ТЕС, защото изключително силна техника, която препрограмира подсъзнанието с изграждане на нови убеждения, което дава нов подход и философия в живота на човека! За добро!


Светослава Русанова

Преживяването за мен беше изключително емоционално и вдъхновяващо. Бяха дни изпълнени с дълбоко осъзнаване, приемане и смирение! Опознах се на едно по-дълбоко ниво, приемайки всички свои чувства и излекувах травми, които ми пречеха да разгърна пълния си потенциал. Бих го препоръчала


Ива Ангелова

Трансформиращо, освобождаващо, извън времето и пространството ! Промени отношението ми към мен самата и разбирането към другите хора ! Вече го направих :) Ако всеки човек успее да мине през ТЕС , животът ни би бил различен !


Емилия Иванова Тонева

Вълнуващо, преобразяващо, любопитно и много забавно преживяване. ТЕС е невероятна техника, освобождаваща те от тежките окови, които носиш и ти показва своите необятни възможности, а когато ти е представено от Марти, един изключителен професионалист, пътуването в това знание става приятно приключение.

Отвори вратата към решението на вътрешни проблеми и блокажи, остава да поема по пътя.

Определено препоръчвам обучението, дори и знанието да остане само за лична употреба.


VILMA GEORGIEVA INDZHIYAN

Магично.

Падна обвивка от мен под която се показа коренът на един основен въпрос - защо, кога и как вътрешното ми дете се е скрило много дълбоко, изградило е огромна барикада код която живее абсолютно самотно, изпитва неимоверен страх от всичко което е отвън и знае, че там има голяма опасност, няма нищо живо, сякаш всичко наоколо е разрушено и то е успяло да оцелее от огромната опасност чрез барикадата, която е успяло да си построи само.

Отдавна имах среща с това дете, тогава то не само, че не ме допусна но и всячески се защитаваше от мен като ме замеряше с всичко което му е под ръка, страхуваше се от мен и с гняв и цялата си сила ме пропъждаше. Сега с ТЕС аз работих за една "малка, незначителна" според мен случка от детството ми в първи клас и първата среща с Дядо Коледа, по време на сесията достигнах до детето, което тогава е изживяло нещо много голямо, като е останало последно очакващо своя подарък, като съучениците си, но не го е получило, стояло е напразно с надежда, но напразна, останало последно дядо Коледа го попитал "а ти как се казваш и какво чакаш", то казало, той погледнал в чувала, но той бил празен и дядото му казал, че съжалява но за него наистина няма подарък - тогава светът рухнал за детето, то изживяло разочарование, обида , срам, отхвърленост, ненужност, по-ниско от всички останали и разсичащата присъда "да за теб наистина няма" . Не му останало нищо друго освен да приеме истината и да побегне навън и да се скрие от всички и всичко. Вече нямало никакво значение, че по пътя в някакъв момент се появила закъснялата му майка със закъснелият подарък.

С ТЕС разбрах/усетих, че това е момента, в който моето дете се е скрило и барикадирало за първи път. Благодаря ти ТЕС, благодаря ти Марти. И сега напират сълзите ми... Поклон и БлагоДаря! Не свърши до тук, малко след това преживяване дойде продължаваща информация: когато моята дъщеря беше на 6-7год. за първи и единствен път аз не бях с нея на Коледа, бях на екскурзия в Европа, и в Париж в прекрасният магазин Лафайет блестящ в коледната си украса, както си мислех че няма да мога да си позволя финансово да си купя някакво подаръче от там, пред мен се показа една прекрасна приказна малка музикална кукла с най-прекрасната за мен мелодия и стурваше не много, така че да мога да си я купя. Тази кукла напълно ме плени, купих я като си казах че това ще бъде Коледният подарък за дъщеря ми. Да аз съм й я дала, но напълно съм изтрила от мисълта си че съм й я дала, през цялото време това си беше моята кукла и аз си я носех с най-голямо внимание при всяка смяна на къщата ни и внимавах тя да е с мен. Миналият месец дъщеря ми ми напомни, че всъщност на нея съм я била подарила, но аз помислих доста и се зачудих как е решила, че това е подарък за нея, това си е моята кукла.

С ТЕС си припомних всичко, спомних си че наистина за нея я купих, усетих че на мен наистина ми е трудно да й я дам, разбарах какво съм направила - лишила съм и собственото си дете от подаръка му защото това е бил моят мечтан подарък. Вчера разказах всичко това на моята дъщеря, тя се разплака и двете бяхме много благодарни, че съм успяла да достигна до тези "прозрения" и сега ще мога да поправя и да излекувам раните на моето дете и на моята дъщеря. ТЕС оздрави и друг аспект в мен - в отношенията ми с хората, започнах оздравяване на климата във фирмата. И за трети - постави ясно темата за предателството, която от болезнена леко премина във формата на белег от зараснала рана. Обучението ме промени към по-добро.

Възможностите на ТЕС са неизчерпаеми, щастлива съм че се докоснах до метода, благодарна съм за всичко, което той ми даде, препоръчвам го на всеки и пожелавам много успехи напред. Няма нищо по-прекрасно от усещането за Свобода. ТЕС е достижим път към свободата.


Росица Димитрова Петрова

Интензивно. Опитах се да определя "Как работи това нещо?" Сравнявах с други психологически направления. Търсех

Видях колко надълбоко в ситуацията/проблема/душата на човек влиза енергийната психология. Колкото ме въодушеви, толкова ме и уплаши.

Да, бих препоръчала обучението както на професионално занимаващи се с хора, така и на приятели. Всеки би открил за себе си отговори на въпроси, които със сигурност седят "някъде там".


Наталия Петкова Николаева

Обучението ме накара да осъзная някои важни неща и да интегрирам други, които досега ми се появяваха смътно. Горда съм, че успях да помогна на човек, който е силно различен от мен, да преодолее своя травма, разбира се, не без помощта на прекрасната Мартина. Благодаря!

Бих казала, че обучението ме направи по-смела и ми показа, че понякога, за да дойдат истинските отговори при нас, е необходимо време, затова е важно да сме търпеливи.

С голямо удоволствие бих препоръчала обучението както заради самата техника, която е прекрасна и е истинска находка, така и заради Мартина, която е безкрайно отдадена. Впечатлена съм от нейната емпатия и мекота, с която решава всеки случай.


Larisa Savova

В ТЕС аз най-накрая открих точно това, което съм търсила толкова дълго - специфични техники за освобождаване от негативни емоции и ограничаващи вярвания. Нещо, за което досега не бях сигурна, че е възможно.

Промени цялостното ми възприятие за съзнанието и живота. Помогна ми да си спомня.

Казвам на приятелите си, че ако моето мнение означава нещо за тях, то те задължително трябва да преминат през обучението.


Калоян Петров Вълков

Тези три дни открих много аспекти от своята личност. Усетих живота на другите. Разбрах, че хората крият скрити сили и възможности и обречеността може да бъде отхвърлена далеч. Исках да съм много по концентриран, но отчитам като своя грешка , че не се подготвях за курса седмица преди това. И затова всеки ден си припомням моментите на обучението и чета. Чуствам се много по добре и дори малко по смел.

По време на обучението лично при мен се активираха ядра от училище , взех да се държа като ученик отличник, сънищата ми се върнаха назад. Започна да ме боли главата отстрани. Правя техниката всеки ден. Резултати: 1. Веднага се нормализира кръвното налягане и честота. 2.Трептенето на лявото около и мускулни спазми от нервност изчезват веднага. 3. Когато съм сред природа и правя техниката усещам слънцето по силно през затворените очи и карата ми са по силни после.

Това трябва всеки да го владее за да се издига над страховете и стреса. Благодаря ви! Поздрави на всички! Калоян


Снежана Гумнерова

Благодаря за споделените знания, опитност, мъдрост! Благодаря за цялата преживяна емоция през тези три дни! Благодаря за възможността да получа толкова вдъхновяваща подкрепа по пътя си! За нежните напъствия, стимулиращите побутвания, мъдрите насоки - на Марти и нейните ангели - помощници. Харесах ТЕС, защото дава незабавни резултати. Бих искала всеки да се докосне до него, така че - да, бих препоръчала ТЕС и лично Мартина на всеки търсач на свобода. Още веднъж БЛАГОДАРЯ, Марти! Намасте!


Божидара Хараламбиевя Георгиева

Обучението ТЕС за мен беше едно изключително преживяване. Едновременно разтърсващо, трансформиращо и вдъхновяващо.Нещо, което не може да се опише със стандартните думи за получаване на определени знания, умения и практики.Обясненията на Марти, техниките, чисто човешкото разбиране за болката на другия… И практиките за преследването на емоционалната болка…Страстта на ловеца да стигне до онова скрито малко зрънце, което е пуснало корени и предизвиква страданието. И онова чисто и вдъхновяващо намерение да помогнеш…Да накараш другия да извади на светло всички негативни модели, които носят болка, страх, неувереност…Да му помогнеш да ги осъзнае, да ги приеме и да ги трансформира.Уникално преживяване, което те прави част от един общ енергиен поток на чиста психична енергия. Енергията на Разбирането, Приемането на Любовта, която лекува… Ако трябва да го опиша само с три думи - за мен те ще бъдат -ПРОСВЕТЛЕНИЕ, ОТКРОВЕНИЕ, ИНИЦИАЦИЯ! Сърдечни благодарности на Марти и всички, които бяха с мен в това уникално преживяване! Обичам Ви! Послепис: За вас винаги ще бъда Дари.

Това обучение ме направи по- осъзната за моделите ,чрез които ние изтласкваме емоционалната болка. Даде ми яснотата , от която имах нужда, за да започна да работя с техниките на ТЕС. След всичко ,което се случи на обучението ,човек не може да остане същия.Сега имам нова позиция и нова гледна точка за доста мои модели и истории.Едно истинско приемане,осъзнаване , пречистване и... свобода. Прекрасно е да прегърнеш своето ново АЗ - мъдро, щастливо, лекокрило.

С удоволствие бих го препоръчала. Освен знанията и възможността за прилагане на практиките това беше едно истински вдъхновяващо преживяване.


Анжелина Жорж Ангелова

Беше едно вълшебно,изключително емоционално,вълнуващо,дълбоко трансформиращо и невероятно преживяване.

Била съм на няколко обучения на Марти (всички от разстояние) и имах известна представа колко е вдъхновяващо,разтърсващо и в същото време, прекрасно. Но това обучение надмина всичките ми очаквания. Преди 7 години ходих в продължение на близо 2 на психолог,след тежки психологически травми. Мислех си,че съм " минала на следващата страница", след като не се сещам за случилото се,и ако стане на въпрос,го коментирам с хумор. Да,ама не. Марти ме поведе толкова навътре и надълбоко,че си дадох сметка,че само сме били " приспали" проблема. След което го отработихме,за което съм безкрайно благодарна. Това обучение ме промени изцяло,начина ми на мислене за проблемите,емоциите, преживяванията. Въпреки че "открих" Марти преди около 3 години,прочела съм почти всичко в блога ѝ,гледала съм почти всичките ѝ видеа,живото присъствие и знанията, които предаде са безценни. Една сбъдната мечта!!!

Задължително ще препоръчам това обучение. Защото обичам близките и приятелите си и искам да живеят щастливо.


ivon ivanova

Преживяването беше уникално, неповторимо и много ценно. Ценно, защото чувството на любов към себе си, което изпитах преобърна вижданията ми ,усещанията ми, възприятията ми за самата себе си. Промени нагласата ми за самата мен ,че аз съм същество от любов. Същество ,което може, знае и има какво да даде на света Чувството на безграничната,безусловната любов ,която ме разтърси ,която ме взриви никога няма да я забравя С цялата си душа и сърце бих препоръчала обучението на приятел ,затощо таза техника променя животи ,защото таза техника е лесна и "проста" ,но в същото време безценна, изключителна и много ефикасна И не на последно място бих я препоръчала заради начина на провеждане на обучението Информацията беше поднесена ясно ,разбираемо Атмосферата беше изпълнена с чувство на любов ,разбиране и съпричастност към курсистите


Ралица Енгел

Като част от ТЕС групата в Бургас преживяването ми беше, вълнуващо и дълбоко емоционално. Като човек лаик, който обича да се рови в пластовете на психето, аз отново бях изненадана от факта, колко е важно всеки човек да притежава инструмент за самопомощ, чрез който може да се справи със собствените си емоции, а по късно фиксирани убеждения, трудно променящи се навици и вярвания и най-накрая тежки диагнози, ако съвсем е закъснял. Все някога се налага човек да работи със себе си без да дава изцяло отговорността затова другиму - ТЕС-практици, психотерапевти, психиатри, лекари. Те са тук, за да ни съпровождат, но не и да вършат работата вместо нас. Нека работим старателно с ТЕС.

Открих вярванео, че може би след известно време болниците ще са по-празни, когато приемем себи си, такива каквито сме, без всякакви но и обаче и се обичаме поне 😁толкова, колкото и Бог ни обича. И този път минава през ТЕС 🕊!

Непременно го препоръчвам, защото си заслужава да се работи с Марти. На която много благодаря за всичко, което създаде, за да се докоснем до ТЕС. Поклон!!! ♥️♥️♥️


Ивайла Стойчева

Незаменимо преживяване.Помогна ми за минути,колкото и да звучи невероятно,да стигна до състояние,до което се опитвах с години! Помогна ми да видя под различен ъгъл моменти от живота ми,които съм смятала за незначителни,а всъщност,а всъщност са оказали огромно влияние върху мен Да, препоръчвам курса!Заради всичко изброено по-горе.


Нели Лечева

Неописуемо за мен преживяване! Марти е великолепен човек и преподавател. Обучението беше перфектен микс от теория и практически упражнения, които никога няма да забравя.

Имам още да работя над себе си, но след това първо ниво гледам по-позитивно на живота, защото знам, че ако "закъсам", ТЕС е насреща.

Непременно го препоръчвам! С ТЕС можем да постигнем здраве, щастие, свобода - бързо и ефективно! Какво повече му трябва на човек?! БЛАГОДАРЯ ти, Марти! Ти си невероятна!


Милена Недялкова Драганова

Със малко неувереност и страх мина началото на първият ден, след което преминах в това неописуемо изживяване ТЕС, с усещане за Новото начало с магията на енергията! БЛАГОДАРЯ, Марти за отворената врата към самата мен! По-уверена и много по-спокойна съм след тези три дни! Разбира се, че препоръчвам! Променя, позитира, учи те да живееш пълноценно!


Кристина Николова

Невероятно,вълнуващо.... Сбъдната мечта.

Намерих ново начало в професионален план.Щастие да градиш животът си такъв какъвто го искаш.

Препоръчвам го, защото всеки има право да живее свободно и щастливо :).


Мариела Петрова

Невероятно! Марти е прекрасна, а ТЕС е моят метод и техника, който ще бъде неизмен спътник в моята работа!

Даде ми енергия и заряд!

Препоръчвам го, защото усещам че всеки с помощта на тази техника ще бъде полезен на другия.


Anka Rumenova

Izjivyah visoka vibraciq i mnogo milo izjivqvane i profesionalizum ot strana na Marti Ivanova.

Otkrih osuznatost nai veche za minali prejivqvaniq zashto sa mi se slychvali.

Bih preporuchala ,zashtoto vseki trqbva da osuznae kakvo e TES.


Lilia Sophia Popgantcheva

Интензивно образователно По-скоро разви умения, не мисля, че ме е променило. Да - ясно, практично е, но е необходима мн практика, за да стане работещ инструмент.


Дафинка Чафудова

БЛАГОДАРЯ, БЛАГОДАРЯ, БЛАГОДАРЯ! Щастлива съм, че имах възможността да бъда участник в един невероятен семинар. Да се срещна лице в лице с Марти Иванова от "Свой избор" и три дни ( олетяли неусетно, весело , забавно и ревливо) да бъда в непозната за мен среда - уникална комбинация от домашен уют и спокойствие, релаксиращ и спиращ дъха изглед към Стария град на Пловдив и прекрасни хора, които срещам за първи път, а сърцето ми знае , че познавам отдавна. Благодаря на Марти и нейния екип! На Марти за това,че ми повери ключа за вратата към огромното знание ТЕС, което работи и за вярващи в него и за скептици. Освен ключа ми даде и вярата , че мога да бъда полезна не само на себе си, близки и познати , а и на хора които ще срещна по пътя си и ще имат нужда от помощ. Благодаря на Светослав, че с майсторски усет ни осигури уютна среда, в която да преживеем емоциите на случването на ТЕС. Благодаря на всички, които бяха на точно място , в точното време! Мили хора пазете ключа и го ползвайте с много любов и вяра в доброто! Предстои ни много, много труд , но и удовлетворение от него. Ние сме просто част от канала на СВЕТЛИНАТА И ЛЮБОВТА!

Даде ми нов поглед на случващото се в и с нас и около нас. Увереност, че излекувайки старите травми и освобождавайки се от вкоренените грешни модели мога да бъда своята най- добра версия. Аз се обичам и се харесам такава каквато съм!

Препоръчвам на всеки, който с душата , сърцето и умът си е готов да бъде част от ТЕС! Комбинирайки го с всичко, което знаем и умеем ние ще бъдем на правилния път! Да бъде!


Стефан Атанасов

Научих нови неща покрай това, което вече знаех.

Коригирах бъдещия си начин на работа.

Хората все още се отнасят скептично към всичко, което излиза извън методите на официалната медицина. Никой от моите приятели не отговаря на изискванията да бъде убеждаван за такива неща. Всичко, което съм научил досега, го прилагам единствено за себе си.


Светла Станева Иванова

Какво преживях - Любопитство, свързаност, принадлежност, ... утвърждение. Отчитам, че успях да променя едно свое вярване и то е беше следното: "За да видиш резултат от усилията си, трябва да мине мнооого време" ... Осъзнах и преживях, че това не винаги е вярно. Обучението ми вдъхна смелост да правя това, за което ме бива, да използвам ресурса си, а страховете и вярванията, които ме спъват "да ги отупвам" и да продължавам с вдигната глава. Категорично "ДА, ПРЕПОРЪЧВАМ" : 1. Обожавам преподаватели, които дават от сърце, а Марти е точно такава; 2. ТЕС работи!!!; 3. Да практикуваш ТЕС е удоволствие, без значение дали е само за лични или и за професионални цели.


Диана Георгиева Брънекова

Незабравимо преживяване ! Марти е изключителен Човек и Професионалист ! Много позитивизъм, много вдъхновяващи и мотивиращи практики, които обединяват всички присъстващи ! С удоволствие при първа възможност бих посещавала следващи семинари !

Промени живота ми из основи, даде ми енергийна основа и практики за решаване на проблеми в семейството и опазване на здравето !

Горещо препоръчвам обучението ТЕС , защото искам всеки един да се докосне до жизненоважните практики !


Йоана Тодорова

Много дълбоко и истинско! Отношението към себе си, близките, отношението ми към живота и смисъла му! На 1000% го препоръчвам, всеки човек, който има желание и намерение да работи върху себе си, да се радва на пълноценен и изпълнен със смисъл живот, трябва да премине през обучението. Огромна благодарност на Марти за енергията, която влага!


Анелия Трампова

Благодаря от сърце, че бях част от това мое ново НАЧАЛО. Щастие беше да се запозная с теб Марти и всчики от групата. Щастие, е че имах възможност да се запиша на това обучение. Щастие, е че имам желание да се развивам и то точно в тази посока. Щастие, е че се чувствам на пътя си. Щастие ,е че ще помагам на себе си и семейството си. Щастие , е че ще помагам и много други хора. Защото Господ ми е дал финансовата свобода и едни прекрасни и здрави деца, добър съпруг, а аз искам да предам нататък и да помогна с натрупаните знания през годините и живота си. ТЕС е само първата крачка към тази моя сбъдната мечта. БЛАГОДАРЯ, БЛАГОДАРЯ, БЛАГОДАРЯ

Обучението просто откри едни нови възможности пред мен. И само заради един въпрос, който често си задавах си стурваше всичко.

Категорично препоръчвам. Защото не се знае каква травма ще открият и ще оправят.


Ангелина Панайотова Станчева

Чудо! Вълшебство! Опознаване!

Живея след ТЕС.

Всеки трябва да се докосне до ТЕС и Марти. Всеки има право да живее щастливо и осъзнато.


Виктория Бохданова

Марти, ти си вдъхновяваща и позитивно зареждаща! Благодаря ти, че с толкова ентусиазъм направи обучението ми и сподели своя опит.Радвам се, че те познавам! Благодаря ти!

Промени виждането ми за травмата и житейските преживявания. Благодарна съм, че преминах обучението в ТЕС.

Препоръчвам го с две ръце!

Цена за ранно записване за ВСИЧКИ ГРАДОВЕ : 600 лева (вместо 800)

(спестяваш 200 лв.)

За кого точно е подходящо ТЕС обучението?

 • Психолози, изучаващи психология, психотерапевти, психоаналитици, хомеопати, хипнотерапевти, регресионисти, диетолози, НЛП-консултанти, социални работници и други специалисти, практикуващи помагащи професии. ТЕС се комбинира успешно с всички терапии и постига върхови постижения в работата с клиенти;
 • Професионалисти практикуващи медоти за здраве и благополучие: ТЕС-консултанти, лайф-коучове, алтернативна медицина, Мета медицина, психобиология, рейки лечители, енергийни лечители, масажист, физиотерапевти, мануални терапевти, йога-инструктори;
 • За ТЕС ентусиасти, които имат нужда да обогатят опита си и да се качат на наистина високо ниво в практиката си;
 • За хора, търсещи ефективни методи за лична трансформация;
 • За всеки, който търси алтернативни и нелекарствени начини за подобрение на здравето си;
 • За всеки, който търси добри взаимоотношения, личен път на реализация, спокойствие и живот в хармония;

За какво още помага:

 • ТЕС показва висока ефективност при депресии, фобии, ирационални страхове, алергии, тревожни и компулсивни разстройства, постравматично разстройство, безсъние,  пристрастявания към храни, алкохол, цигари и др., свръхтегло, болки и физически заболявания.
 • Изследвания показват, че ТЕС е надеждно средство за справяне с фобии в рамките дори на една сесия и ползите се запазват във времето. Клинични изследвания показват, че след шест сесии 86% от ветераните с клинични нива на симптомите на ПТСР преминават в извънклинични норми и задържат тези нива.
 • Ефикасността на ТЕС при автоимунни заболявания и болка също е проследена и доказана в десетки изследвания.  Ползите при терапевтиране на стресови събития и спомени, при големи травми, загуби, преживяно насилие и силеш шок, са доказани от научните изследвания и практиката.
 • Освен силно тревожни симптоми, заболявания и особено големи травми, с ТЕС могат да се повлияят успешно редица негативни поведенчески проблеми, нежелано и саботиращо поведение, конфликтни взаимоотношения, вътрешни кофликти, ниска самооценка и представяне. С тази техника е по-достъпно от всякога да влезем в блестяща физическа форма и да подобрим самочувствието си.
 • Когато ТЕС и другите техники от енергийната психология се използват за постигане на върхови постижения в бизнеса, спорта или в личен план, те елиминират вътрешни конфликти и ограничаващи убеждения, невидими за съзнателния ум.
 • Качеството на живота се повишава неимоверно.

Как мога да се запиша в ТЕС обучението още сега?

Можеш да се запишеш за професионално обучение за практици по ТЕХНИКИ ЗА ЕМОЦИОНАЛНА СВОБОДА (Ниво 1 и 2), като натиснеш бутона долу за записване.

Побързай, докато местата не са изчерпани. Това е наистина невероятна възможност, която за теб да стигнеш до трайна емоционална свобода.

Ето кратко описание на всичко, което ще получиш, когато се запишеш в ТЕС обучението:

 • 1) ЕНЕРГИЙНА ПСИХОЛОГИЯ В ДЪЛБОЧИНА. 3 ДЕНА ПОСТОЯННИ ПРАКТИЧЕСКИ УПРАЖНЕНИЯ И ДЕМОНСТРАЦИИ С УЧАСТНИЦИТЕ: Така ще имаш възможност практически да овладееш всички научно доказани майсторски техники за емоционална свобода и душевен мир.
 • 2) Разглеждане на реални задълбочени житейски казуси: Така ще можеш практически да видиш трансформацията, която хората преживяват с ТЕС.
 • 3) ЛИЧЕН НАПЪТСТВАЩ МЕНТОР ПО ВРЕМЕ НА ЦЕЛИЯ СЕМИНАР:
  Това е чудесна възможност, защото освен груповата работа, ще получиш лични подсказки, побутвания и окуражаване всеки път, когато ти стане трудно и не знаеш как да продължиш.
 • 4) МЕЖДУНАРОДЕН СЕРТИФИКАТ И ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ДОСТЪП ДО ЕКСКЛУЗИВНИ СУПЕРВИЗИИ (МИНИ НАДГРАЖДАЩИ СЕМИНАРИ С МЕНТОРИ) ДО БЪЛГАРСКАТА И МЕЖДУНАРОДНАТА ОБЩНОСТ НА ПРАКТИЦИТЕ В ЕНЕРГИЙНАТА ПСИХОЛОГИЯ: Това още повече гарантира твоето развитие в дългогодишен план. Ще станеш част от ексклузивна общност - най-големите международни среди с практици от цял свят, което ти гарантира нова среда, постоянно развитите и подкрепа от тези опитни специалисти.
 • 5) ОГРОМНА ДОЗА ЗАБАВЛЕНИЕ: Ние тук знаем, че живота трябва да се празнува. Това няма да бъде поредното скучно и сериозно обучение - ще получиш изненадващо разпускащо забавление, с музика, танци, и пеене. Това ще ти помогне подсъзнателно да възприемеш информацията по един лек, ненасилствен по-бърз начин.

Опитай ТЕС обучението, без никакъв финансов риск!


Ако до края на обучението не се чувстваш щастлив и видиш, че ТЕС наистина не работи за теб, тогава на финала се обърни към нас и на момента ще получиш парите си обратно. Или ще получиш това, което искаш или ще получиш парите си обратно. Толкова сме сигурни в качеството на това обучение!


   Натисни върху бутона долу и запази своето място в това трансформиращо обучение още ДНЕС.


Цена за ранно записване за ВСИЧКИ ГРАДОВЕ : 650 лева (вместо 800)

(спестяваш 150 лв.)

© 2020  http://www.svoizbor.com - Всички Права Запазени
Oбщи Условия | Политика за поверителност | Защита на Личните Данни