Какво да очакваме от огнения Юли 2021

Честит да ни е слънчевият юли! Започва нов месец, нова енергия, нови предизвикателства и възможности!

Предстоят горещи събития този юли, буквално и преносно. Хубаво е да имаш своя любима и работеща практика, защото ще има предизвикателства! За мен ТЕС и медитациите вършат чудесна работа и отсега те подсещам – поглеждай към видеата в YouTube канала ми ( https://www.youtube.com/user/mgenkova/videos ) , там има много безплатни практики и медитации, които ще ти бъдат от полза и помощ. А ако си участник в някоя от онлайн програмите ми, подсещам те – връщай се често към любимите ти практики и медитации там, защото определено ще имаме нужда да се връщаме на себе си, провокирани от експлозивната енергия, бушуваща около нас.

Следващите три месеца, започвайки с юли ще бъдат много динамични и бързо развиващи се. Започваме юли експлозивно, с мощна и необуздана енергия.
Оформя се и вече се усеща T-квадратура между Марс в Лъв, в опозиция със Сатурн във Водолей, и двете планети в квадратура с Уран в Телец. Точният аспект е в дните 1-3 юли, а на 4-ти към купона се присъединява и Луната (хората) в точен съвпад с Уран.

Какво означава това? – тези звездни аспекти носят неочаквана, внезапно избухваща енергия. Тя може да се прояви в личния ви живот като неочаквани поведенчески избухвания и фрустрация. Погледнете в наталната си карта – къде попада Лъв в нея, защото Марс ще активира тази зона. Вижте къде попада Телец в картата ви, тъй като Уран ще изисква повече свобода и промяна там. Вижте също къде попада Водолей, тъй като Сатурн ще въведе дисциплина или ограничения в тази житейска област.

Тъй като това е мощна и революционна енергия, тя може да се прояви по много различни начини. Марс във фиксирания огнен знак на Лъв може да донесе буквално пожари, земетресения, екстремни климатични явления, спиране на ток, интернет, кибер-атаки или други трусове в общественото и политическото пространство.

Тази толкова важна квадратура може да се изяви в много теми, но в най-общ план е свързана с разчупването на парадигмата и системите на стария свят, и създаване на новия. Изключително ясно се вижда противопоставянето на двата принципа – контрол срещу свобода. Хората ще чувстват все по-силен революционен подтик и подчинението все повече ще отслабва.

Квадратурата е в неподвижните знаци, което създава изключително силно напрежение. Марс формира Т-квадратура през януари 2021, също и сега през юли, и ще го направи отново през ноември 2021. Каквото и да се разгръща през този юли месец, то ще бъде настройката за събитията през ноември.

Mежду 6-9 юли имаме опозиция между Венера (любов, финанси, взаимоотношения) и Сатурн (карма, зрялост, действие), и в същото време – квадратура (конфликт) между Венера и Уран (бунт, пробуждане). Това предполага провокации във връзките и взаимоотношенията, антагонизъм, съдебни дела, нестабилност на пазара, раздели. Бъдете внимателни с решенията, които вземате относно финансите и инвестициите си.

Ще си отдъхнем и ще отворим нова страница с Новолунието в Рак на 9 юли. То репрезентира ново начало във връзка със семейство, недвижимо имущество, ново чувство за осигуреност и безопасност. Грижовна, топла енергия. Чувство за семейство и общност, не непременно с кръвна връзка, а с енергийна, вибрационна – сродство на вибрация, убеждения, общност на сродни души. Погрижете се за себе си тогава, бъдете около вода, започнете нещо ново, посейте ново семенце на нещо, което искате да манифестирате в живота си. Тази хубава енергия се подсилва още повече на 12-14 юли, когато Марс и Венера ще са в съвпад за първи път от 2019 насам! Любовта си проправя път в живота ни 🙂

В същото време обаче, Слънцето и Луната в Козирог, са в опозиция с Плутон, в дълго продължаваща квадратура с Ерис – богинята на раздора и бунта. Тя е боец за справедливост, истина и свобода. Ще я видим в бунтовни и революционни събития по улиците, и това ще продължи до края на годината. Някои хора ще встъпят в ролята си на бунтовници, а други – на лечители. 17 юли до 18 декември, когато лечителят Хирон е ретрограден, ще бъде добро време за вътрешна лечителска работа.

От 22 юли нататък , приижда Лъвска енергия “Аз мога и ще го направя”, Фокусирайте се върху активност, действия, дела, творчество, хобита и разгръщане.

Пълнолунието във Воделей на 24 юли ще отвори нова страница и нова промяна в енергията. Любов и разгръщане, но също така и възможност да прекрачим граници и да влезем в конфликт. Затова, дори и в приятните и разгръщащи аспекти, да пазим яснота и будност, овладявайки емоциите.

Добра идея е да бъдем с будно и ясно съзнание, да се придържаме към спокойствие и душевен мир през цялата следваща бурна седмица, дори на фона на евентуално вихрещата се драма във външния свят. Намерете своя покой и тишина насред шума който ще бушува навън.
В каквато и роля да сте насред тези бурни събития, помнете, че сме заедно в това. И силата на волята и пробуденото съзнание на човечеството е огромна – творим с размах. Защо мислите е толкова засилен натискът и принудата от страна на системата – защо вече прибягва до абсурдни и отчаяни ходове на принуда и контрол?
Звярът е най-разярен и прави отчаяни ходове, когато усеща, че губи сили. Силата на пробуждащото се човешко съзнание е огромна – не го забравяйте и за миг, дори в най-контрастните и плашещи моменти.

Желая ви свобода, любов, спокойствие и магическа нова седмица, и месец!

Марти 💖🙏

PS. ✨ Ако още не сте взели книжката, която вдъхнови хиляди българи за мечтана промяна, ето я отново, напълно безплатно:
http://www.svoizbor.com/free <– безплатна книжка Първите 7 стъпки към емоционална свобода и душевен мир.

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.