21 декември 2020 – величественият портал към епохата на Водолей. Раждането на новото Съзнание.

Всички можем да почувстваме интензивните енергии, които набират сили за да избухнат в гигантско кресчендо на 21 декември с Великия съвпад на Юпитер и Сатурн. Цялата 2020 набира и акумулира тази енергия, с особена концентрация през целия месец декември. А 21 декември е истински величествен момент. Не само минаваме през зимното слънцестоене, което задава всяка година ново начало. Не само приключваме ерата на земната стихия, регулациите и ограниченията. Дори не само задаваме новата енергия за следващите 20 години, ами за следващите поне 200 години. Задава се съвсем нов начин по който целият ни свят ще функционира, с лекота, остър ум, духовна сила.

Сатурн влезе в знака на Водолей на 16-ти, а Юпитер – на 19-ти декември. Това означава, че две от трите големи планети които бяха през 2020 в земния знак Козирог, ще се преместят в стихията въздух. Водолей репрезентира хората и силата на хората. Тази промяна показва недвусмислено едно голямо превключване от контрола и отговорността (Сатурн) изразени чрез правителството (Козирог), към хората. Промените които ще се случват оттук нататък, ще бъдат в нашите ръце, и в нашата отговорност. Все така ще бъдем свидетели на срутването на старите структури и новите социални промени на които ще станем свидетели, ще се съграждат отдолу нагоре – от хората, а не както бяха спускани досега – отгоре-надолу към хората.

Уран е управителят на Водолей и е по-високата октава на Меркурий. Представлява високо честотна енергия, отразявайки гама лъчите и неутринната енергия навлизащи в пространството на земнатата сфера, която се онбовява и извисява, преминавайки покрай Фотонния пояс. Фотоните са светлина носеща информация, и тази нова информация променя моделите ни на съществуване, пробужда нашите спящи, така наречени “излишни” нишки ДНК и ни позволява да задържаме повече светлина в телата си. В този смисъл, придвижваме се все по-близо до “телата от светлина”, за които се говори в езотеричните текстове.

Не само, че планетата Земя трансцедентира и се обновява на по-високо ниво в резултат от този невероятен транзит през високочестотната космична енергия, която се случва веднъж на всеки 12,000 години. А също така нашата физическа и духовна трансформация като вид, е абсолютно необратима и неудържима. С каквото и да ни плашат по новините, каквито и нови правила, и рестрикции да измислят, нищо не може да спре тази смяна на епохите насред което се намираме в момента. Промяната на физическо, енергийно и духовно ниво е съвсем осезаема и за някои може да донесе дифкомфорт – главоболие, замайване, загряване в областта на коронната чакра. Но всяка голяма промяна минава през известен дискомфорт.

Въпреки че реалността винаги е била гъвкава и пластична, ще придобием по-дълбоко знание за фундаменталните приннципи на енергийната Вселена. Уменията да манифестираме желана реалност ще се засилят, интуицията или просто чувството, че “знаем как стоят нещата”, без да имаме нужда от задълбочено учене и четене за да добием ново познание. Просто ще имаме още по-директен достъп до енергийното поле, съдържащо информацията.

Уран има задълбочен научен аспект на острата гъвкава мисъл, на новия интелект, който ще се развива все повече, давайки ни задълбочено и ясно познание за космологията и силите които движат нашето издигане в енергийните нива. Науката и духовността все повече ще намират пресечни нишки, които ще се сплитат в съвършено единство. Предишен такъв съвпад последно е имало през 14 век, в началото на Ренесанса. Всички знаем какво процъфтяване на творчество, култура и романтизъм е имало тогава. В наши дни това процъфтяване навярно ще се изрази като технологично развитие, разгръщане на духовното познание, науките изучаващи космоса, психичното, вътрешния свят на човека и връзката му с Вселената. Ще станем свидетели на огромни промени в начина по който виждаме света във всичките му проявления – социума, финансовата система, политиката. Твърдият материализъм и стремеж към притежание ще отстъпят пред гъвкавост, пред ценности като знание, информация, синергия, колективизъм, иновации в полза на човечеството.

За този велик момент се говори в много древни книги, в пророчествата на коренните народи и посветените мъдреци, в астологични прогнози датиращи от преди векове. Наследниците на тези култури говорят за раждането на ново Съзнание, но разбира се не можем да очакваме наивно това да се случи за една нощ, магично. Но едно е сигурно – преминаваме един ясен крайъгълен камък и нищо не може да спре процеса. Той ще се разгръща в идните месеци и години, но 21 декември е порталът, който дава рождественото ново начало.

Със сигурност ще почувствате някакъв повик и му се отдайте по начина който ви откликва. Дали ще се включите в някои от обявените масови медитации (не винаги това е най-доброто за всекиго). Или ще се потопите в тишината на собственото си съзнание, свързвайки се с дълбокия повик отвътре, с личната си пробуждаща се духовна сила. Оставете се на финия повик отвътре през тези дни започващи с 21 декември и нататък. (Моят личен  подарък и изненада с който ще положим пътя на 2021, ще обявя на 22 декември в Свой Избор).

Луната е в съвпад с Нептун в Риби в 8ми дом, което задава усещане за особено дълбоко психично и свещено преживяване. Марс е в съвпад с Ерис в Овен, женският будител, подтикващ към радикална промяна.

Всичко това трябва да бъде закотвено в сърцата ни. Любовта е най-високата възможна вибрация и енергията на сърцата ни е това, което ни свързва без колебание с космоса. Най-добрият начин да се настроим на идващата високочестотна космична енергия, е да изпитваме чувство на любов. Колкото по-кохерентна е енергията на сърцата ни, толкова повече ще се подравним с енергията идваща в този изумителен момент за цялото човечество.

На един друг план, срутването на старата система ще продължи, както и разкритията подтикнати от Водолей като знак на истината. Но това не бива да бъде нашия фокус. Бъдете абсолютно дисциплинарани в намерението да поддържате фокуса си към своята най-добра версия, към най-високата си вибрация, към мъдростта която вижда отвъд дребните сблъсъци, към любовта и неутралната, кохерентна, съдържаща всичко в себе си, нулева точка. Каквото трябва да стане – ще стане, не изливайте нахалост енергията си там. Обърнете погледа си навътре… и нагоре към звездите. Свържете се с туптящото сърце на майката Земя, с природата, въздуха, земната твърд. Свържете осезанията си с трептящото вълнение на цялата планета, която преминава през този изумителен трансцедентален момент. Гмурнете се в ритъма на вълната на творението от което всички ние сме част, и заедно изграждаме един нов любящ и съзнателен свят в бъдещето ни.

С любов,

Марти  🙏 💖

Статията е базирана на астро прегледа на Пам Грегъри

Благодаря, че споделяте тази публикация чрез бутончетата отдолу. Нека стигне до повече хора, които ще получат полза от нея!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.