Опасни астро квадратури днес, или възможност за трансформация и напредък?

61136078

Добро утро и в днешния специален ден! Поредния, за който някои астролози предупреждават, че е опасен и наситен с напрегнати аспекти. Но пък и вторникът беше такъв… а аз лично преживях истинско откровение и сладка радост. НО – да не забравяме, че каквото е вътре, такова е и отвън.

За днес официалната информация гласи: Напрегнат ден, лоша комуникация, конфликти и критични сблъсъци. Ден на квадратурите – Марс и Уран са в точна квадратура, Слънцето и Юпитер също в квадратура, Плутон също си е намерил интересно място на небосклона. Имаме и съвпад на Венера със Сатурн заради което астролозите казват, че емоциите, любовта и личните взаимоотношения са на критичната точка на замръзването. Но пък аз винаги търся гледната точка отвъд очевидното (привидното), и много повече ми звънти казаното от един много мъдър човек, който сподели с мен:

Всичките тези космически разбойници ни показват едно: “Внимание, днес ще става нещо важно”. На едно ниско ниво на преработка на енергията квадратът е Марсов и конфликтен аспект. Уж разрушителен, ще пеят астролозите, повечето. Но на едно по-високо ниво на посвещение това е творческата енергия. Без квадрати няма творчество, не може да бъде задвижена енергията. Всичко, и положителното и отрицателното, са рефлекси на едни и същи архетипи, които се проявяват в нашата реалност според натрупаните ни лични избори. Защото импулсите идват от отвъд, не можем и да предвидим как точно ще се проявят – само можем да го видим и изживеем, в хармония или в конфликт.

Сатурн всъщност си взаимодейства положително с Венера, балансиращо, и не случайно Сатурн е в екзалтация в знака на Венера. По-скоро става дума за отделяне на сеното от плявата (Сатурн) в сферата на взаимоотношенията (Венера). Новосъздадените контакти ще са дълготрайни, загубените – нищо, за което си струва много да съжалява човек. Сатурн е тест за издръжливост, здравина и добронадеждност. Често не оценяваме това, което ни дава, защото съзнанието ни най-напред се вторачва в това, което ни взема, а то е само това, което вече по никакъв начин не ни е нужно.

А ето и какво казва за настоящата астро ситуация Кайпача – един наистина различен и мъдър астролог и спиритуалист, който разглежда астрологията от парадигмата на новото време:

“Животът е много интензивен понякога, и тези дни не са изключение. Квадратът който правят Юпитер/Лилит/Луната със Слънце/Сатурн/Венера, както и квадратът Марс/Уран допринасят за тези смущаващи времена. Добър момент да тествате колко може човек да поеме върху себе си. По толкова много начини 3/4 квадратурите на Слънце/Луна и Юпитер/Плутон показват, че е настанало време в което онова което сме оставили в миналото да се върне към нас, за да бъде отработено. Много често в резултат получаваме и приятни, и неприяти изненади. Но дано съумеете да оцените доброто, което сте свършили и което се връща към вас, а не се фокусирате твърде много върху негативната, или недостатъчната обратна връзка, което би ви попречило да продължите наред. 

Няма как да избегнете да свършите всичката тази работа в настоящия период, но в този процес можете да получите съвсем реални, осезаеми резултати. Най-хубавото което може да се случи навярно е това да откриеш какво ти носи истинска наслада и каква е твоята истинска работа. Ако не си щастлив в твоята настояща професия, Животът ти казва (чрез спънки, трудности и повтарящи се негативни случки), че си в грешна посока. Понякога е трудно да направиш промяна, но да останеш в старото положение е още по-трудно. Време е за лична трансформация, а чрез нея можем да променим и света. Да го направим!”

И ето, че пак опираме до избор, вътрешна работа, преоценка и равносметка и мъдро претегляне на даденостите. 🙂
Хайде, избирайте внимателно и се ослушвайте в тези дни какво и как ще премине през вас. И още по-внимателно – как ще реагирате и преживеете всичко това?

Благодарим ви, че споделяте тази публикация чрез бутончетата отдолу. Нека стигне до повече хора, които имат нужда от нея!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.