Послание от Белия Орел от индианците Хопи – дръжте вибрацията си високо. Нужни сте за изграждането на новия свят

Послание от Белия Орел, от древното племе на индианците Хопи от 16.03.2020:

Този момент през който преминава човечеството може да бъде разглеждан като портал, или като дупка. Решението дали да паднете в дупката, или да преминете през портала, е ваше.

Ако се вайкате заради проблема и консумирате новините по 24 часа на ден, с ниска енергия, непрестанно неспокойни, изпълнени с песимизъм, ще паднете в дупката. Но ако се възползвате от възможността да се вгледате в себе си, да преосмислите живота и смъртта, да се погрижите за себе си и за другите, ще преминете през портала. Погрижете се за дома си, погрижете се за тялото си. Свържете се със средното тяло на вашия духовен Дом. Свържете се с егрегора на вашия духовен дом. Тяло, къща, средно тяло, духовен дом – всичко това са синоними, те изразяват едно и също нещо. Когато полагаш грижи за едно, се грижиш и за всичко останало.

Не губете духовното измерение на кризата, вземете аспекта на орела, който отгоре вижда по-широко, вижда цялата картинка. Има социален повик в тази криза, но също така има и духовен повик. Двете заедно вървят ръка за ръка. Без социалното измерение, пропадаме във фанатизъм. И без духовното измерение, пропадаме в песимизъм и липса на смисъл. Вие бяхте подготвени да преминете през тази криза. Вземете инструментите си и ги използвайте, те са на ваше разположение.
Учете се на устойчивост от коренните индианци и от африканските народи: ние винаги сме били и продължаваме да бъдем изтребвани. Но не сме спрели да пеем, да танцуваме, да палим огньове и да се забавляваме. Недейте да чувствате вина за щастието си докато трае това трудно време. С нищо не помагате ако сте тъжни и без енергия. От помощ сега е да се генерират хубави неща от Вселената. Това минава през радостта която устоява във всеки.

Също така, когато бурята премине, вие ще бъдете много важни в реконструирането на този нов свят. Нужно да бъдете добре и да бъдете силни. И за да стане това, няма друг начин, освен да поддържате красива, щастлива, ярка вибрация. Това няма нищо общо с отчуждението. Това е стратегия на издръжливост и устойчивост. В шаманизма, имаme ритуал на преминаване, наречен търсене на проникновение. Прекарваш няколко дена сам в гората, без вода, без храна, без защита. Когато преминеш през този портал, получаваш нова визия за света, защото си се срещнал със страховете си, с трудностите… Ето това се иска от вас. Оставете ги да използват това време за да изпълнят ритуалите си, търсещи проникновение.

Какъв свят искате да построите за себе си?

Засега, това е което можете да направите: мир и спокойствие в бурята. Успокойте се и се молете. Всеки ден. Създайте си навик да се срещате всеки ден с Божественото. Генерирайте добри неща, това което произлиза от вас сега е най-важното нещо. Пейте, танцувайте, съхранете се чрез изкуство, радост, вяра и любов.

Източник: Shamanic Heart healing

Благодаря ви, че споделяте тази публикация чрез бутончетата отдолу. Нека стигне до повече хора, които ще имат полза от нея!

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.