Мирабай Сейба – музика, която отваря сърцето и събужда съзнанието

Мирабай Сейба – музика, която отваря сърцето и събужда съзнанието


Нежен и всепроникващ звук изпълва музиката на Mirabai Ceiba. Изтънчените звуци на арфа, пиано и китара се сливат заедно с прекрасни, хармонични гласове, идващи сякаш от ангелските небесни ширини. Техните концерти са празненство на мира – събития, изпълнени с радост и любов, които въплъщават дълбокото убеждение на дуета за музиката като универсален език, обединяващ различните народи, култури и традиции.

Скъпи приятели,
Тази година на 23 май, отново ще имаме радостта да се насладим на най-обаятелните изпълнители на мантра, в Европа, Mirabai Ceiba, които ще ни заредят и вдъхновят с уникалността си! Награденият дует на Markus Seiber и Angelika Baumbach, придружени от магьосника на цигулката Богдан Джукич ще подарят на света нов дългоочакван албум “Agua de Luna” – “Вода на Луната”. 

Вижте Фейсбук събитието на концерта им на 23 май 2019 и запазете своето място от ТУК.

За всички изживели незабравимото усещане да бъдат на един от концертите на Мирабай Сейба, добре дошли сте да се докоснете до тях и музиката им отново. Там, където няма граници нито за любовта, нито за духа.
Децата също са добре дошли, вход свободен до 5 години като е осигурено тяхното гледане, по време на концерта, с приказните учители от Fox book cafe и Jolly Kids.

Очаквайте вечер от музикално очарование, божествена мантра и духовно потапяне, които ще ни свържат със сърцето и ще издигнат духа ни.
Добре дошли сте, заедно да я сътворим и изпълним със свещено пеене, връзка и любов!

Линк към вълшебния им концерт през 2016г:
https://www.youtube.com/channel/UC3DbCNOYQbrtOv99n5eDLJw

Линк към концерта на 23 май: Mirabai Ceiba, Live in Concert, Agua de Luna Tour 2019
Билети и повече информация може да намерите в страницата им във Фейсбук – Mirabai Ceiba in Bulgaria

А за всички, очакващи с нетърпение вълшебните 6 дена ритрийт с тях – вижте информация за специалната им програма през юли на остров Корфу, Гърция: https://www.facebook.com/events/207838286790352/

Нека мир да е на Земята
@–,`———-

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.