Честито пролетно равноденствие и Пълнолуние – 21 март

Честито Пролетно равноденствие!
И честито Пълнолуние!
Днес ни посреща истинско небесно тържествено събитие. Пълнолунието се случва в 9 градуса, 0.9 минути във Везни, в опозиция със Слънцето в 0 градуса, 0,9 минути в Лъв в съвпад с Хирон. A Меркурий е в съвпад с Нептун, Венера е в квадратура с Марс – много мощни процеси!
Какво се задава? Нов цикъл! Нови желания, нови импулси, ново раждане. Ако начертаете астрологична карта на този космически момент, можете да го използвате като рожденна карта на годината – тя ще показва какво е заложено за целия този нов цикъл занапред. И в тази рожденна карта на новия цикъл ще имаме Венера в квадратура с Марс, ретрограден Меркурий в съвпад с Нептун, конфигурациите на Слънцето и Пълнолунието в съвпад с Хирон.

Знаем, че Хирон има отношение към кризите, към тяхното изцеление, освобождавайки и лекувайки в дълбочина емоционалното ни тяло и болките от миналото. Когато навлизаме дълбоко в емоционалния ни свят, в пространството на сърцето, намираме нашата по-висша същност, съкровената ни житейска цел и мисия. И понякога това изисква да минем през криза. Криза на емоциите, взаимоотношенията, на финансите, на работата или здравето. Но над всичко това стои огромната възможност да изцелим, трансформираме и надскочим всичко онова, което досега ни е дърпало назад. Отваряйки този нов цикъл, можем да почерпим от безграничния потенциал на Вселената и да материализираме възможности за които досега не сме помисляли и в най-смелите си мечти. Осъзнатото намерение, силна емоция и постоянство в действията може да ни доведе до мощна лична и духовна трансформация.

Много е възможно да преживеем предизвикателства по отношение на връзките си в момента. Да сме на кръстопът в който трябва да вземем решение с какво, кого и накъде да продължим, къде е силата ни. Нежната енергия на Везни и дълбочината на Нептун може да ни тласка към красива трансцедентална реалност, но си имаме Сатурн в Плутон, който настоява да обърнем внимание на текущите проблеми свързани с оцеляването и реализацията ни. Може да се усетим, че търсим отчаяно външна помощ и спасители, но тя няма да ни доведе до самия край. Ние можем и трябва да намерим сили вътре в себе си този път!

Това пълнолуние настоява да намерим истинския баланс вътре в себе си. Балансът в който да намерим сили в себе си да продължим напред, движейки се категорично насред тези разбушували се енергии. Нужно е да променим гледните си точки и да намерим нови начини да се придвижваме напред. Да отрежем и изчистим от себе си всичко онова, което вече не ни служи добре. И да оставим само това, което ще бъде смислено и ценно за нас в бъдещето.

Това е супер Луна, това е изпитен тест от най-висок ранг. Време е да излезем от рутината на оцеляването, да намерим източника на върховната си сила, дълбоко в себе си. И да използваме тази сила за да приключим веднъж завинаги с потулените неща от миналото, да изчистим ума, вярванията, живота си от всичко ненужно. И да съградим себе си наново.

Никой няма да ви спасява този път! трябва да намерите собствения си ресурс и да отключите личния си потенциал за промяна! Използвайте страха си като гориво този път, не като спирачка!

Този огромен потенциал съдържа два големи избора – отваряне и разширение на съзнанието и сливане с висшата сила на Божественото от една страна. Или задълбочаване на разделението в отчаяние, депресия, насилие вследствие на дълбоко емоционално разминаване с еволюционните процеси на планетарно ниво, от друга.
И затова до края на годината ще бъдем свидетели на големи катаклизми – разпадане на хора, структури, системи, институции, вярвания и шаблони принадлежащи на изминалия цикъл. Приключваме цикъл продължил хиляди години, за да дадем път на новия. Може да изпитате страх – “Ще се справя ли, ще мога ли да продължа, как да продължа след като всичко сякаш се струтва”? Помнете – това е сериозен тест, а възможностите след успешното му преминаване – гигантски. Използвайте страха си като гориво.

Оставете всичко, което тръгнало да си ходи от живота ви, да го направи. Оставете да се стопят сенките от миналото. Позволете си да “загубите” това, което вече няма място в живота ви. Сега е времето да се откъснем от досегашната зависимост и прлепчивост към парадигмата на 3-тото измерение, цялата му тромавост, непривичност, блокажи и болки. Позволете си да навлезете в пространството на сърцето и да дадете път на връзката с Божествения висш разум. Еволюцията на съзнанието навлиза в напълно нова ера. Отворете пространство в сърцето си за Духа, научете се да го чувате, чувствате, живеете. Днес е раждането на Новата година, на цяла нова ера. Намерете баланса, вътрешната си сила, отворете сърцето си за Божественото и продължете с вяра към съграждането на Новото си Аз.

Марти Иванова
Аз съм Марти Иванова и съм психолог, терапевт и Мастер преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Основател съм на сайта www.Svoizbor.com - мястото, където откриваме и поддържаме онова природно естествено състояние на тялото и духа на здраве, радост и хармония. Имам повече от 10 години професионален опит с работа с терапевтични науки, сред които ТЕС (Техники за емоционална свобода), Пренареждане на Матрицата, НЛП терапия, хипнотерапия, медитация, енергийни практики. Работя със стотици Българи, както и с много известни български и чуждестранни автори, ТВ водещи, актьори, модели и журналисти, които избират да ми се доверят и да работят с мен всяка година. Мисията ми е винаги да ти напомням, че силата на изцелението е в твоите ръце; че винаги можеш да активираш любовта и да изградиш живота си наново и никой не може да ти отнеме силата да бъдеш емоционално и душевно свободен. Ако и ти искаш да видиш как можеш да направиш това, вземи моята БЕЗПЛАТНА книжка "Първите 7 стъпки към емоционална свобода, мир и спокойствие". Можеш да изтеглиш безплатната книжка от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.